Gimtadienio sveikinimai tėčiui

Gimtadienio sveikinimai teciui

Tėtis – atrama, pavyzdys, autoritetas. Jis moka išklausyti, paguosti, pamokyti, patarti. Visi tėčiai skirtingi, bet visi jie svarbiausi savo paties vaikams. Nesvarbu, ar žmogui dešimt, ar keturiasdešimt metų, tėtis visada yra tėtis. Artėjant tėčio gimtadieniui, kyla įvairiausių klausimų. Kaip jį pasveikinti? Ko jis dar neturi, bet norėtų? Ką ypatingo galima sugalvoti ir sukurti? Galbūt verta išbandyti kažkokią naują pramogą kartu su tėčiu? Visa tai labai svarbu, tačiau yra dar vienas svarbus dalykas, tai – sveikinimai.

Nors vyrai gal kiek rečiau graudinasi ar rodo jausmus girdėdami gražius, jautrius žodžius, vis dėlto tai visai nereiškia, jog jiems jie mažiau svarbūs ar reikalingi. Kiekvienas tėtis nori išgirsti gražų ir nuoširdų sveikinimą iš savo dukros ar sūnaus lūpų. Tai padaryti ne visada lengva, nes kartais iš didelio noro pasakyti tobulai, žodžiai lyg išsitrina iš atminties. Todėl mes padėsime Jums ir pasiūlysime skirtingus variantus, kurie galėtų tikti tėčio gimtadienio proga. Galite juos pakoreguoti pagal savo norus, atsižvelgdami į savo tėčio pomėgius, charakterį ir kitus dalykus. Na, o sveikinimą pasakyti galima tiek gyvai, tiek jį parašyti. Abu variantai geri, tiesiog kartais pasakyti itin jautrius ar svarbius žodžius tampa per sudėtinga. Galima juos gražiai parašyti ant atviruko, lapo, atspausdinti, išsiųsti el. laišku ir pan. Viskas priklauso nuo Jūsų norų, Gimtadienio šventės ir tėčio pomėgių.

Sveikinimai tėčiui gimtadienio proga

🎁 Gimtadienio aidai šiandien pasklis
Primindami Tavo, Tėti, gyvenimo kelią,
Kur metai virto patirtim brandžia,
Kur bus dar visko daugel kelio eigoje,
O užvis daugiausiai tebūnie – laimės.
Su gimtadieniu!

🎁 Gimtadienis tėčio – šventė namuos! Laimės Tau, Tėti, linkiu tikros! Su gimimo diena.

🎁 Mano didvyri, Tėti brangus, telydi džiaugsmas, energija ir sėkmė Tavo gyvenimo kelius. Su gimimo diena, myliu Tave!

🎁 Gimtadienis – ne tik apie metus,
Prabėgusius, it keletas sekundžių…
Gimtadienis taip pat – apie linkėjimus tyrus,
Kuriuos šiandieną taria Tave mylinti širdis,–
Būk laimingas, Tėti, teaplenks dienas liūdesys.

🎁 Tėti, gimtadienio proga linkime, kad darna ir džiaugsmas Tavo kasdienybėje klestėtų. Kad negandos aplenktų, o akyse gyvenimo ugnis žėrėtų. Su gimtadieniu!

🎁 Norėčiau palinkėti meilės, bet žinau, jog sklidina josios Tava širdis. Norėčiau palinkėti laimės, bet kas gi šiandien laime Tau vadinas? Tad palinkėsiu, kad dienose netrūktų: sveikatos, motyvacijos, vilties ir staigmenų gyvenimo džiugių. Su gimimo diena, Tėti, linkėjimus siunčiu!

🎁 Linkiu, kad gimtadienis būtų dosnus ir atneštų tik pozityvias gyvenimo dovanas. Sveikinu, Tėti, su -uoju.

🎁 Metų gausoje pasklis ir vėl žinia –
Švenčiame šiandien gimimo dieną.
Tėčio mylimo ši nuostabi diena,
Kupina linkėjimų ir apkabinimų šiltų,
Nepaprastai gera Tėti, kad Tave turiu!
Sveikinu, myliu, apkabinu!

🎁 Linkiu, kad šiandien gauti sveikinimai išsipildytų su kaupu! Su gimtadieniu, brangus Tėti.

🎁 Sėkmingų darbų, įkvepiančių tikslų ir neblėstančio optimizmo Tau, Tėti, linkiu. Su gimimo diena sveikinu Tave!

🎁 Nežinau, kur skuba metai, tačiau šiandien jie dovanoja nuostabią sukaktį Tau, Tėti. Linkime tai, ko trokšti, visada pasiekti. Ir kad gyvenimo audros aplenktų, neužsibūtų. O joms užklupus, tikėjimas ir ryžtas visada kartu būtų.

🎁 Gimtadienio proga linkiu Tau visko, kas geriausia, Tėti. Ačiū, kad visada esi šalia.

🎁 Įprasta linkėti, kad gimtadienio proga išsipildytų svajonės ir sėkmė neapleistų. Bet Tu žinai, jog to visada Tau linkiu… Tad šia ypatinga proga tetrokštu pasakyti: „Ačiū, kad esi“. Tu – mano angelas sargas, kurį be galo branginu ir myliu. Su gimtadieniu, Tėti.

🎁 Tėti, Tu visada daliniesi meile su kitais, todėl šiandien leisk Tau palinkėti, kad dėmesiu ir savęs neužmirštum apglėbti. Su gimtadieniu! Myliu!

🎁 Gimtadienio gražaus, Tėti, linkiu. Tu – geriausias iš visų!

🎁 Nesikuklinki, Tėti, šiandieną. Mėgaukis sveikinimais, palinkėjimais, skirtais tik Tau. Tebūna ši diena džiaugsmui, poilsiui ir laikui su pačiais brangiausiais žmonėmis. Gražaus gimtadienio, Tėti.

🎁 Jubiliejus gražus pasibeldė į svečius,
Suskaičiavęs įstabius gyvenimo metus.
Užaugome ir mes, Tėti;
Šiandieną kuriame savus lizdus…
Tavąja išmintimi, palaikymu apglėbti,
Šiandien tariame: „Tu – mūsų širdy.

🎁 Lai gims nauji tikslai, idėjos, o sielą aplankys pilnatvės ir ramybės jausmas šią šviesią (vasaros) dieną, kuri pažymėta išskirtine gimtadienio sukaktimi. Nuoširdžiai sveikiname, brangus Tėti, mes – Tave mylintys vaikai.

🎁 Tegul šampano taurėje ištirpsta skausmas ir vargai. O gimtadienis apdovanoja gražiausiomis akimirkomis, kurių neabejotinai nusipelnei. Su švente, Tėveli.

🎁 Tėti, gimtadienio dieną sustoki, neskubėki…
Pažvelk – kiek daug žmonių aplink,
Kuriems esi svarbus ir reikalingas.
Kurių gyvenimuos Tu – ypatingas!
Gimimo dienos Tau, Tėveli, linkiu gražios ir reikšmingos!

🎁 Linkėjimus Tau nuoširdžius siunčiu
Ir šiuo metu, Tėveli, tik mintimis apkabinu.
Jau greitai švęsime visi kartu!
Su gimtadieniu!

🎁 Maloniomis staigmenomis įsimintinos gimtadienio dienos, Tėti. O kiekvienos kitos – sėkmingos ir gražios! Sveikinu!

🎁 Lai kliūtys taps lengvai įveikiamais iššūkiais, o išbandymai – priežastimi su dar didesne energija ir ryžtu eiti per gyvenimą savo svajonių išsipildymo link. Su gimimo diena, Tėti.

🎁 Brangus Tėti, gimtadienio dieną mintimis palydėki praeitį – lai virsta sunkumus nusinešančia patirtimi. Drąsiai pasitiki ateitį – teatneša lengvumą, sėkmę ir malonius gyvenimo netikėtumus.

🎁 Tėveli brangus, ilgiausių metų ir puikios sveikatos Tau iš širdies linkiu! Su gimtadieniu gražiu, brandžiu!

Tėtis – visada svarbus, nepriklausomai nuo to, kiek Jums metų. Sveikinimai reikalingi kiekvienais metais, nes gimtadienis be sveikinimo ne gimtadienis. Nesvarbu, kokio dydžio ar vertės dovaną įteiksite, o gal jos nebus, nuoširdus sveikinimas tai jau dovana. Nepamirškite skirti laiko ir šiek tiek pastangų, kad galėtumėte sukurti išties gražų ir nuoširdų sveikinimą, kuris paliestų tėčio širdį. Galbūt prisiminkite ką nors iš vaikystės, o gal turite tradicijų, paslapčių ar sutarimų, kuriuos žino tik tėtis? Priminkite jam tai, dar kartą sustiprindami jųdviejų ryšį. Nebijokite klysti, neteisingų sveikinimų tiesiog nebūna. Tikimės, jog šiandien padėjome Jums sukurti sveikinimą tėčiui arba radote patinkantį sveikinimą tarp mūsų siūlytų variantų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali būti įdomu
Naujametiniai sveikinimai
Skaityti

Naujametiniai sveikinimai

Naujametiniai sveikinimai – tai šilti, nuoširdūs palinkėjimai, skleidžiantys džiaugsmą ir viltį. Šie žodžiai – tarsi žibintai šaltame žiemos vakare,…