Gimtadienio sveikinimai draugui

Gimtadienio sveikinimai draugui

Draugas artimiausiu metu švęs savo gimimo dieną? Jau pakvietė ir Jus? Ieškote ypatingos dovanos ir turite milijonas idėjų, bet nežinote, ką padovanoti? Visa tai svarbu ir suprantama, tačiau mes Jums dar šiek tiek apsunkinsime užduotį. Priminsime, jog yra kažkas, kas lygiai taip pat svarbu, kaip ir dovana, o gal net labiau… Tai – sveikinimai.

Gimtadienio sveikinimai draugui nuo draugės

🎁 … (Draugo vardas), su gimtadieniu! Tegul Tavo gyvenime nestinga džiaugsmingų patirčių, puikių pasiekimų, gera linkinčių žmonių bei linksmų mūsų draugystės akimirkų!

🎁 Ačiū Tau pagalbą, gražų žodį,
Už parodytą draugystės grožį,
Kurį patirti galimybę aš turiu,
Nes mano gyvenime esi Tu!
Su gimtadieniu, … (Draugo vardas)!

🎁 Su gimtadieniu, mielas drauge! Šia proga palinkėsiu, kad meilė ir laimė kuo dažniau užsuktų ir į Tavo kiemą. Jau pakanka joms klaidžioti kažkur aplink, tiesa?

🎁 Metai bėga, o aš juose savęs vis klausiu: už ką esu apdovanota tokiu ypatingu draugu, kuriam šiandieną siunčiu pačius šilčiausias linkėjimus ir dėkingumą. Su gimtadieniu Tave, mano brangus drauge!

🎁 Tavo gimtadienis – ir man šventė! Kodėl? Nes žinau, kad šiandien ne kartą šypsosies. Pirmąjį – jau dabar. Nagi, pirmyn… Dar truputį… Bravo!

🎁 Gimtadienis atėjo, gimtadienis – išeis, tačiau gera nuotaika ir malonios gyvenimo patirtys tegul nedrįsta pro Tave praeit. Ir šią gražią dieną, ir kiekvieną! Sveikinimai!

🎁 Jau ir suskaičiuoti sunku, kiek metų man esi draugu, o aš Tau – draugė. Tebūnie džiugina ši draugystė mūsų širdis dar ilgai ilgai, o gimtadienio diena prabėga tobulai! Sveikinu!

🎁 Su gimtadieniu, fainuoli! Deja, šia gražia proga negalėsiu Tavęs apkabinti, tad siunčiu draugišką virtualų bučkį ir linkiu smagiai paminėti savo -metį!

🎁 Kad ir kokia žavi Tavo jaunystė, mielas drauge, bet ji nelinkusi užsibūti amžinai… Tad šio gimtadienio proga Tau palinkėsiu jau atrasti savąją gyvenimo meilę ir patirti darnios šeimos laimę.

🎁 Linkiu gyvenime Tau daug pasisekimo,
Linkiu ir meilės, it jūra didžios, begalinės.
Daug nuostabių žmonių sutikti Tau linkiu,
Ir primenu, kad toks žmogus man – Tu.
Su gimtadieniu, (Draugo vardas), apkabinu!

🎁 Šiandien Tau tik 25… Metai, kai geriausia – vis dar priešaky! Tad mėgaukis, brangus drauge, gyvenimu visa širdimi ir sek paskui drąsias svajones… Tu viską gali!

🎁 Kiek metų skaičiuoja mūsų graži draugystė, tiek linkiu Tau šiandien malonių staigmenų. Tegul nublanksta diena vakarykštė prieš šitą ir pažeria prasmingų gyvenimo dovanų! Su gimtadieniu, … (Draugo vardas)!

🎁 Daug šiandieną Tave sveikins,
Dar daugiau linkės geros kloties,
Tačiau aš tik kukliai pasakyti noriu,
Kad esi draugas, kurį šiame pasaulyje
broliškai myliu iš visos širdies.
Su gimtadieniu, brangus…

🎁 Tavo gimtadienis be draugės linkėjimų? Jokiu būdu! Argi galėčiau praleisti tokią tobulą progą palinkėti Tau viso pasaulio laimės…

🎁 Linkėjimai vaikystės draugui! Tegul -asis gimtadienis žymi Tavųjų tikslų išsipildymo pradžią. Tegul netrūksta tikros draugystės ir aistringos meilės; metams bėgant daugėja tik gerų prisiminimų ir įgyvendintų svajonių.

Gimtadienio sveikinimai draugui nuo draugo

🎁 Linkiu turiningai praleisto šampadienio, kad būtų ką linksmu žodžiu atminti daug metų ir gimtadienių! Su švente, brolau!

🎁 Meilę jau radai, rankos, kojos – vietoj. Tokį draugą kaip aš – irgi turi. Tad ko gi man šiandieną Tau, brolau, linkėti? Gal motyvacijos? Sėkmės? Irgi netrūksta… Tiek to, šiandien iš gyvenimo imk viską, o kiekvieną naują dieną – taip pat! Laimės Tau!

🎁 Su gimtadieniu, (Draugo vardas)! Linkiu, kad gerų dalykų gyvenime būtų neribotai. O to, kas apsunkina, tik labai minimaliai – kaip gyvenimo prieskonių.

🎁 Šįryt pabudęs ir pats nustebau, kad Tau jau … (Metai)! Bičiuli, nemanai, kad nueinančią jaunystę verta linksmai palydėti su geriausiu draugu? Taigi, kol apsispręsi… Sveikinu su brandžiu …-uoju ir linkiu visada nestokoti geros nuotaikos!

🎁 Gimtadienio proga linkiu kantrybės ir stiprybės, kad tai, ko sieki, užtikrintai taptų Tavo realybe jau artimiausiu metu!

🎁 Linkiu gyvenimo be neįveikiamų kliūčių ir sunkių sprendimų. O nutikus nesėkmei atmink, kad draugai tam ir yra – sunkią akimirką padėti ir būti šalia. Sėkmės!

🎁 Gimtadienio proga Tau, (Draugo vardas), palinkėsiu labiau vertinti laiką. Visa kita Tu jau turi arba tikrai turėsi, tačiau vakarykštės akimirkos niekada nebegrįš… Tad nešvaistyki savųjų dienų veltui – gyvenk 100%!

🎁 Su gimtadieniu, bičiuli! Linkiu plieninės sveikatos, auksinės sėkmės ir geležinės kantrybės žmonos. Jai jos tikrai prireiks. O dabar – nusišypsok!

🎁 Su gimtadieniu, (Draugo vardas)! Linkiu teisingais sprendimais nukloto gyvenimo kelio, materialaus ir šeimyninio klestėjimo, bei apskritai – laimės. Tegul ji tampa Tavo gyvenimo palydove!

🎁 Nė nemanyk, kad galiu užmiršti draugo gimtadienį! Taigi, bičiuli, linkiu, kad gyvenime persekiotų ne problemos, o geri žmonės ir sėkmė. Ir žinoma, meilė. Jos – daugiausiai! Sveikinu!

🎁 Kad ir kas nutiktų, žinok, jog Tavo humoras gali priversti pajudėti kalnus. Tad gimtadienio proga, bičiuli, linkiu metams bėgant išsaugoti šį talentą ir juo išmintingai naudotis.

🎁 Linkiu sėkmingų, turiningų ir vaisingų gyvenimo dienų, kad netrūktų ne tik laimės, bet ir po namus bėgiojančių mažų džiaugsmų. Su gimtadieniu!

🎁 Šį kartą Tau gimtadienio receptas toks: kad likimas būtų palankus, gimtadienio dieną – jokių darbų. Kad namuose būtų darnu – atšvęsk be dešimties taurių. Kad geros nuotaikos turėtum su kaupu – susitiki su geru draugu. Aš jau pasiruošęs! O Tu?

🎁 Sveikinimai su …-uoju, drauguži! Skubu priminti, jog pagaliau išaušo diena, kai gali be kuklumo jaustis pasaulio epicentru. Mėgaukis!

🎁 Prabėgo metai ir vėl proga švęsti geriausio draugo gimtadienį! Su juo ir sveikinu bei linkiu Tau gražių ir ilgų gyvenimo metų. O šiandien tiesiog iš širdies pasilinksmink!

Jeigu jau žinote, ką gimtadienio proga padovanosite draugui, belieka sukurti sveikinimą. Tikimės, jog pasinaudosite mūsų idėja arba sukursite savo nuoširdžius linkėjimus. Draugo gimtadienis – puiki proga švęsti, dainuoti, dovanoti, linkėti ir tikėti. Jokios dovanos neatpirks tikrų, nuoširdžių, gražių linkėjimų, sveikinimų. Juk ne veltui sakoma, jog žodžiai turi didelę reikšmę ir galią, todėl jie turi būti apgalvoti, reikšmingi, o svarbiausia – iš širdies.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali būti įdomu