Velykiniai sveikinimai vaikams

Velykiniai sveikinimai vaikams

Velykos – tai spalvinga ir šviesos pilna šventė, kurios laukia ne tik suaugusieji, bet ir mažieji. Ši ypatinga proga suteikia puikią galimybę parodyti savo meilę ir rūpestį vaikams, perteikiant jiems šiltus ir mielus Velykinius sveikinimus vaikams. Šie sveikinimai tampa ne tik gražiais žodžiais, bet ir stebuklingų akimirkų, kurios lieka širdyse ilgam. Jie įkvepia vaikus jausti šventės džiaugsmą ir spalvingumą, pridedant dar daugiau šypsenų prie jų kasdienybės.

Velykiniai sveikinimai vaikams yra daugiau nei tik linkėjimai. Jie yra galimybė skleisti džiaugsmą, meilę ir šilumą, įnešant šventinę nuotaiką į kiekvieno vaiko širdį. Tokie žodžiai gali paversti Velykas dar ypatingesnėmis ir prisimintinomis. Tai proga pasidalinti šventinėmis tradicijomis ir stiprinti ryšius su mažaisiais, dalijantis ne tik pozityvumu, bet ir geromis emocijomis, kurios padeda augti ir mokytis.

Be žodžių, Velykos yra puikus metas dovanoti vaikams ne tik materialias dovanas, bet ir meilės, dėmesio bei laiko dovanas. Kūrybiškos ir asmeniškos dovanos vaikams gali būti dar vienas būdas parodyti, kiek jie mums reiškia. Nuo rankų darbo Velykinių dekoracijų iki asmeninių žinučių ir pasakojimų – kiekviena dovana gali tapti ilgam išliekančiu prisiminimu. Taigi, leiskime šiais Velykiniais sveikinimais ir dovanomis pripildyti vaikų pasaulį spalvomis, šviesa ir džiaugsmu, kuris lydės juos visus metus.

Mieli Velykiniai sveikinimai vaikams

🐣 Sugrįžo paukščiai į laukus gimtuosius;
Pasipuošė kiemai skaisčiąja žaluma…
Gražu, šviesu pasaulyje Velykų rytą,
Tebus taip pat ir Tavo širdyje.

🐣 Siunčiu meilės kupinus linkėjimus šauniam (-iai) anūkėliui (-ei)! Tegul šios Velykos atskuba pas Tave su rieškučiomis. gražiausių šventinių dovanų: džiaugsmo, tėvelių rūpesčio, smagių nuotykių ir dar neregėto grožio margučių. Laimingų Tau Šv. Velykų.

🐣 Linkiu, kad margučiai tvirčiausio kovą atlaikytų, o pilvelis nuo gausos gardžių skanėstų nesupyktų. Smagių Velykų!

🐣 Sveikinu!! Lai saulės spinduliais nušviestose Velykų dienose pildosi Tavo svajonės. Lai vyksta daug nuostabių dalykų ir džiugina puikus oras.

🐣 Medelių pumpurėliai skleidžias,
Kvepia Velykų pyragais namai…
Bus pasakiškai geras laikas
Ir margučių du šimtai!
Su švente, mielas vaikeli,
Sutiki Velykas linksmai!

🐣 (Vardas), būki pasveikinta (-as) Šv. Velykų dieną, kai širdį švelniai palytėja džiaugsmas ir darna. Būki palaiminta (-as) ir saugoma (-as) Dievulio. Telydi Tavo kelią jo Šviesa.

🐣 Mielas (vardas), linkiu, kad Velykų zuikučiai pievute atridentų šaunių dovanėlių, kad tėveliai ir draugai nestokotų apkabinimų, o dangus – šiltų šiltų saulės spindulių. Su Velykomis!

🐣 Striksi zuikis per pievutę –
Neša dovanas vaikučiams.
Kam margutį ryškų, dailų,
Kam – saldainį skanų, gaivų.
Visus zuikis šiandien lanko,
Jokio namo neaplenkia…
Užbėgs zuikis ir pas mus,
Nešinas Velykine pintinėle,
O joje – staigmenėle!

🐣 Bėgioja kiškučiai po žalią žolytę;
Skanėstus gamina mylima mamytė.
Velykų smagumai seniai sumanyti!
Beliko tik papuošti šiuos kiaušinukus…
Sukurkime gražiausius Velykų margučius?!

🐣 Lai sveikina Tave šį rytą šilta saulutė ir skraido dangumi svajonių aitvarai. Lai margučiai švelnia žolyte ritasi toli toli. Lai… vyksta stebuklai dideli! Smagių Šv. Velykų.

🐣 Su Velykomis Tave, su pavasario švente! Palinkėsiu turiningų dienų ir linksmų šventinių žaidimų, kad sukauptum nuostabių vaikystės  prisiminimų!

🐣 Brangus vaikeli, linkiu, kad Šventų Velykų laikas Tau būtų magiškas – it pati nuostabiausia pasaka.

🐣 Ar žinojai, ar girdėjai – bus daug džiaugsmo ir linksmybių, nes šiandieną vėl – Velykos! Tad linkiu šaunios dienos, margučių raštais papuoštos!

🐣 Mirga, tviska kiaušinukai nuostabių spalvų. Ar jau sugalvojai, kurį rinksies Tu? Gal štai šį geltoną – Saulės nubučiuotą? O gal šį vaškuotą – gėlyte papuoštą..? Rinkis Tau gražiausius ir skubam į Velykų puotą!

🐣 Ridena spalvingus margučius Velykų kiškučiai, o danguje jiems šypsosi šilta pavasario saulutė. Daug šypsenėlių per Velykas aš linkiu ir Tau, mano mažas mylimas žmogau!

🐣 Vėl Velykos, vėl Velykos!
Kalniuku margučiai ritas.
Bėk ridenti juos ir Tu,
Lai bus nerealiai smagu!

🐣 Būki palaiminta (-as) Jėzaus Prisikėlimo dieną. Telydi Tave per šias Velykas gėris ir džiaugsmas. Tepažįsta Tavo maža širdutė Atgimimo stebuklą…

🐣 Veidely – plati šypsena. Aplinkui – pavasario žaluma. Danguj – skaisti saulutė, o namuos – gausa margučių. Su Velykomis, mano zuikuti!

🐣 Mielas (-a), (vardas), linkiu ypatingai gražaus šventinio laiko su mylimais tėveliais. Tegul šios Velykos jums visiems būna sveikos, saulėtos ir laimingos. Linkėjimai!

🐣 Vėl Velykos, vėl Velykos – nebereikia į mokyklą! Metas miegui ir žaidimams bei kiaušinių margumynams. Visko visko daug linkiu, nes labai Tave myliu!

🐣 Kiekvieną pavasarį, skirtingu metų laiku, aplanko Velykos pasaulio vaikus. Girdėjau naujieną, kad užsuks ir pas mus, nes čia gyvena ypatingas mažas žmogus!

🐣 Čiulba girioj paukščių choras,
Apkabina švelniai vėjo gaivuma,
O pievutėj, saulės pabučiuotoj,
Renkasi visa kiškučių šeimyna.
Nes sulaukėme Šv. Velykų
Su pirmąja šiluma!

🐣 Žalias tebūnie žolytei, o geltonas tik saulytei. Mėlyną padovanokime čiurlenančiam upeliui, o šį baltą – pirmajai pavasario gėlelei. Tegul džiaugiasi Velykiniais margučiais kiekvienas pasaulio kampelis.

🐣 Tegul kiekvieno vaiko širdelėje šiandien užgimsta džiaugsmo stebuklas, sukurtas Šv. Velykų pasakos…

🐣 Labas rytas, mano mielas drauge.
Ar žinai, kokia šiandien diena?
O gi atvyksta į svečius Velykos,
Pasidabinusios gražuole žibuokle.
Tad eisime ieškot šitų gėlyčių
Ir puošime stalą Šventųjų Velykų.

🐣 Brangus vaikeli, sveikiname su Šventom Velykom! Tegu Tau šiandien šypsosi saulutė, tegu džiugina smagūs filmukai ir gausa mielų draugų žinučių.

🐣 Su Šventom Velykom, mano mylimas (-a) sūnau, (dukrele). Dainuosim šiandien linksmas daineles ir valgysim žolelėm margintą margutį.. Vėl apkabinsime vieni kitus, linkėdami džiaugsme ir laimėj būti.

🐣 Kalnais ir kalneliais
Jau žiemužė išėjo,
Tad kovas džiugiai
Velykas atlydėjo.
Iš paskos atvyko
Ir Saulės šypsnys,
Tad galvelę iškėlus
Snieguolė pražys.
Papuoš gražią šventę
Šie pavasario turtai;
Nustebins vaikučius
Velykiniai burtai

🐣 Bėga uoliai linksmas kiškis miško takeliu,
Su dideliu pintiniu margučių krepšeliu.
Palinkėkim, kad kojytės už šakelių neužkliūtų
Ir Velykinių margučių kiškutis nesukultų

🐣 Su ilgai laukta pavasario švente – su margučių dienele! Linkiu gero laiko ir dovanėlių viso maišo!

🐣 Vos išvijom baltą žiemą, žiū – pavasaris skuba į kiemą. Su gera gera žinia – kad Velykų jau diena! Ją linksmai praleist linkiu bei bučinuką Tau siunčiu!  

Mūsų Velykinių sveikinimų idėjos vaikams yra sukurti siekiant pridėti šviesos ir šypsenų į mažųjų šventę. Tikimės, kad šie šilti ir mieli žodžiai padės kurti stebuklingas akimirkas ir neš šventinę dvasią į kiekvieną namą. Mes džiaugiamės galėdami dalintis šiais linkėjimais, kurie yra pilni meilės ir gerų norų. Tegul mūsų velykiniai sveikinimai vaikams įneša džiaugsmo ir spalvingų akimirkų į jų širdis ir šventes.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali būti įdomu
Velykiniai sveikinimai
Skaityti

Velykiniai sveikinimai

Velykos – ne tik didžiulė krikščionių šventė, bet ir puiki proga pasidalinti šiluma bei džiaugsmu su artimaisiais. Ši…
18 gimtadienio sveikinimai
Skaityti

18 gimtadienio sveikinimai

Pilnametystė – tokia svarbi ir džiaugsminga šventė, kurios ilgai laukiama. Jau vaikystėje/paauglystėje svajojama apie tai, koks gyvenimas bus…
Kovo 8 sveikinimai moterims
Skaityti

Kovo 8 sveikinimai

Kovo 8-oji, tai tarptautinė moters diena, apie kurią žino daugelis. Jau daug metų tą dieną vyrai sveikina moteris,…