Gimtadienio sveikinimai draugei

Gimtadienio sveikinimai draugei

Kokios mintys kyla, kai pagalvojate apie savo draugę? Kokio emocijos, jausmai? Tikime, jog išreikšti visą tai žodžiais ne visada lengva. Ką jau kalbėti, jeigu artėja draugės gimtadienis – tuomet žodžių reikia dar daugiau. Juk prie dovanos tiesiog būtina pridėti gražų gimtadienio sveikinimą, tiesa? Mes paruošėme Jums sveikinimo idėjas, kuriuos galėsite drąsiai ištarti Jums artimai, svarbiai draugei. Linkime gero skaitymo ir, tikime, jog šie sveikinimai gali būti puikus įkvėpimas naujų sveikinimų atsiradimui.

Gimtadienio sveikinimai draugei nuo draugės

🎁 Skrieja gyvenimo dienos jaunystės grožiu;
Štai – gimtadienis žymi Tavuosius metus.
Palinkėsiu, drauge, Tau gražiausių jausmų,
Ir kad dažniau jaustumeis lyg ant sparnų!
Su gimtadieniu, apkabinu!

🎁 Linkėjimai gimtadienio proga, linksmuole! Linkiu, kad kiekviena Tavo diena būtų įprasminta sėkme darbuose, gera nuotaika ir jaukiomis kasdienybės akimirkomis. Tebūnie jų kuo daugiau!

🎁 Linkiu lengvumo širdyj, o veide – šypsenos. Linkiu ir laimėj, ir varge ištikimų draugų ir meilės – tik tokios, ir su kaupu! Su gimtadieniu, Mieloji!

🎁 Apsirenki gera nuotaika ir džiugiai viltingu ateities laukimu. Pasipuoški savąja gražia šypsena ir užkrečiamu optimizmu. Taip – sutiki …-ąją gimimo dieną, rytojų ir kasdieną! Su gimtadieniu, Drauge!

🎁 Būk sveika, kupina idėjų, energinga ir mylima. Te netrūksta laimės ir pilnatvės jausmo Tavo širdyje. Su gimtadieniu, drauge, Tave!

🎁 Kartu užaugome, kartu patyrėme daug įsimintinų dienų. Tačiau viena gražiausių man pažymėta Tavojo gimtadienio vardu. Būk pasveikinta, Mieloji. Esi man lyg sesė – mylima ir be galo brangi…

🎁 Būk stipri ir neįveikiama gyvenimo audrų. Būk laiminga taip, kad nestokotum nuoširdžių šypsenų. Būk sėkminga tiek, kad pažintum gausą. Ir būk mylima taip, kad norėtųsi šokti iš džiaugsmo. Su gimtadieniu, … (Vardas)!

🎁 Paliki užnugary, drauge, vakarykštę pilką mintį, –
Tegul į praeitį lengvai ir amžinai nugrimzta.
Tegul nusineša ir viską, kas lig šiol buvo slogu,
Ir gimtadienis tampa Tavo naujos pradžios momentu.

🎁 Drauge, gimtadienio laikas – stebuklingas! Tokios pat magiškos Tau linkiu ir šios dienos: kupinos nuoširdžių sveikinimo žodžių, gėlių žiedų, mylimų žmonių ir šviesių, džiaugsmingų minčių!

🎁 Pakelkime taurę už laikui nepavaldžią draugystę, kuri šiandieną mudvi vėl pakviečia palydėti Tavuosius metus. Tik neliūdėki, drauge, dėl nepaliaujamai skubančio laiko – jis Tau dovanoja neblėstantį grožį ir išminties lobius.

🎁 Šiandieną darbuose, draugyt, neužsibūki;
Gimtadienio proga į miestą ištrūkim.
Pailsėsim nuo darbų ir rūpesčių truputį,
Palydėsim sukaktį, kad metai lengvi būtų!

🎁 Gimimo dieną Tau, mieloji Drauge, siunčiu virtualų apkabinimą ir puokštę šviesiausių minčių, kuriose – linkėjimai kasdieną spindėti džiaugsmu!

🎁 Gimtadienio dienai atėjus linkiu Tau, brangi drauge, patirti daug šiltų jausmų ir būti apsuptai širdžiai artimų žmonių. Būk laiminga ir mėgaukis kiekvienu gyvenimo Tau dovanotu momentu!

🎁 Pakuždėjo ankstų rytmetį Draugystė,
Kad gimtadienis Tavasis šiandien grįžta.
Šoksim, juoksimės, smagiai kvailiosim,
Už akimirkas kartu gyvenimui dėkosim.
Tik prieš tai, šį sveikinimą dovanosiu!

🎁 Drauge, su gimtadieniu Tave! Pačių gražiausių Tau gyvenimo patirčių linkiu. Lai jaunystė bus įprasminta drąsa, sėkme, meile ir džiaugsmu! Bučkis!

Gimtadienio sveikinimai draugei nuo draugo

🎁 Gimtadienio proga paprašysiu Tavo angelo sargo, kad neapleistų sunkiu momentu. O jeigu jis tai padaryti patingėtų, žinok – pagalbos ranką Tau visada ištiesiu. Su švente, Drauge!

🎁 Draugams gimtadienio dieną linkiu didelių raumenų, bet štai princesei rasti palinkėjimą – jau užduotis! Todėl linkiu to, ko trokšta Tavoji širdis – rasti princą, su kuriuo taptum karaliene!

🎁 Daug suvalgėm gimtadienio tortų,
Daug pakėlėm šampano taurių.
Todėl tęsti šią gražią tradiciją
Drauge miela, Tave vėl kviečiu.
Paminėkim šią dieną kartu!

🎁 … (Vardas), su gimtadieniu Tave! Linkiu, kad kuo dažniau Tavo veidą puoštų šypsena, kuri žavi ne tik mano vyrišką širdį, bet ir pasaulį. Būk laiminga!

🎁 Žinau, kad norėjai šią dieną praleisti tyliai, tačiau gimtadienis be draugo palinkėjimo nepraeis. Ir jis skamba taip: metas pasauliui pagaliau pažinti tokį nuostabų žmogų, kaip Tu! Siek svajonių – nebeslėpk jų nuo kitų!

🎁 Nuo kiemo draugystės ligi šių dienų, Tave mažąja sesute regiu. Mano širdy visada buvai ir esi ypatinga! Su gimtadieniu, ….! (Vardas)

🎁 Mano linksmoji drauge, šiandien skaičiuok ne metus, kurie jau padovanojo pirmą sidabrinį plauką, o gražius žodžius. Linkiu daugybės jų! Su gimtadieniu!

🎁 Kadangi jau … metų esu Tavo draugu, manau, atėjo laikas pasakyti, kad sulig kiekvienu gimtadieniu atrodai lyg skaičiuotum metus ne į priekį, o atgal. Tad linkiu, kad šie burtai niekada nesibaigtų!

🎁 Kas, jei ne draugas geriausiai žino, ko gimtadienio dieną gali norėti draugė..? Būtent – daug dovanų ir priminimo, kad dovana man esi ir Tu!

🎁 Brangi drauge, negaliu patikėti, kad šiandien Tau … (Metai)! Tikiuosi, kad šis skaičius primena tik gražiausias patirtis ir linkiu, kad ateities dienos taip pat būtų įprasmintos laime. Su gimtadieniu!

🎁 Metai skuba ir atgal nežiūri;
Bet yra, kas šiam laike kartu:
Tai gimtadienis; ir aš – draugu.
Su gimtadieniu Tave, mieloji,
Su žavingu jaunystės laiku!

🎁 Drauge! Ši diena man ypatinga, nes prieš daugybę metų ją gimei Tu. Ir štai – jau ….-ąjį kartą šią dieną Tau siunčiu sveikinimo žodžius bei dėkoju už mūsų draugystę, su kuria užaugome abu. Su gimtadieniu, apkabinu!

🎁 Su gimimo diena, mažoji drauge! Linkiu visada išlikti savimi – ypatinga Moterimi, kuriančia aplink save stebuklus!

🎁 Ketinau Tau nusiųsti mielą gimtadienio atviruką, bet tuomet pagalvojau: kas gali būti mielesnio už vaikystės draugą? Taigi, aš čia! Ir noriu Tau palinkėti kuo daugiau nuotaikingų, sveikų ir sėkmingų dienų! Žydėk!

🎁 Palinkėsiu Tau šią žavią gimtadienio dieną tokių pat žavių įspūdžių ir meilės, kuri sušildytų Tavo ledinę širdį. Taip taip, drauge, jau laikas!

Nesvarbu, kokią gerą, praktišką, prabangią ar ypatingą dovaną paruošėte savo draugei – sveikinimas tiesiog būtinas. Būtent nuoširdūs žodžiai, linkėjimai turi didžiausią prasmę ir gražiausią intenciją, todėl drąsiai juos sakykime. Nebijokime suklysti, parašyti ar pasakyti kažką, kas nesirimuoja, lyg „neskamba“ ar tiesiog nėra unikalu – svarbiausia yra Jūsų pastangos ir nuoširdumas, kuriant šiuos žodžius. Na, o jeigu patys nesukūrėte sveikinimo – nieko baisaus, pasinaudokite mūsų rašytojais sveikinimais ir nudžiuginkite mylimą draugę. Gražių ir nuoširdžių žodžių niekada nebus per daug, svarbiausia, pagalvokite, kokie žodžiai ir norai jai tiktų labiausiai. Linkime įkvėpimo.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali būti įdomu
Citatos apie meilę
Skaityti

Citatos apie meilę

Garsios asmenybės kartais sugeba sugriebti meilės esmę žodžiais. Citatos apie meilę puikiai atspindi šią išskirtinę jausmų galią. Meilė yra dovanos forma, kurią…
Kovo 8 sveikinimai moterims
Skaityti

Kovo 8 sveikinimai

Kovo 8-oji, tai tarptautinė moters diena, apie kurią žino daugelis. Jau daug metų tą dieną vyrai sveikina moteris,…
Naujametiniai sveikinimai
Skaityti

Naujametiniai sveikinimai

Naujametiniai sveikinimai – tai šilti, nuoširdūs palinkėjimai, skleidžiantys džiaugsmą ir viltį. Šie žodžiai – tarsi žibintai šaltame žiemos vakare,…