Kūčių sveikinimai: Šilti žodžiai artimiesiems!

Kūčių sveikinimai

Kūčios – vienas iš svarbiausių ir šiltų šventinių vakarų Lietuvos tradicijoje. Ši diena ne tik primena mums apie artėjančią Kalėdų šventę, bet ir sukuria unikalų bendrumo jausmą, kai šeimos nariai susirenka prie stalo dalintis tradiciniais patiekalais, senomis istorijomis ir žinoma, šiltomis linkėjimų žodžiais. Kūčių sveikinimai yra daugiau nei paprasti žodžiai – jie neša šventinę dvasią, meilę ir geriausius pačių širdies linkėjimus. 

Atraskite iš širdies kurtus Kūčių sveikinimų idėjas, kurie padės jums perduoti šventinės šilumos jausmą ir parodyti dėmesį savo artimiesiems. Pasidalykite per šias Kūčias džiaugsmu ir prasmingais žodžiais.

Kūčių sveikinimai

🎄 Atleiskim skriaudas, sunkumus užsimirškim… Šią šventąją naktį blogumai visi praeitin lai nugrimzta ir dvasios ramybė sieloje gimsta. Jaukaus Šv. Kūčių vakaro…

🎄 Ant Kūčių stalo te nepritrūks žemiškos gausos. Artimųjų veiduos – laimės šypsenos. Kasdienybėje – geros sveikatos ir darnos. Gražių švenčių!

🎄 Apkabinkim šįvakar kiekvieną šviesiu jausmu;
Į artimą, tolimą žvelkim priėmimo kupinu žvilgsniu.
Daugiau gerumo žemėje šiuo sakraliu laiku tebus;
Šv. Kūčios tesuartina ir priešus, ir draugus.

🎄 Šv. Kūčių vakaras tebūna stebuklingas: ilgai puoselėtos svajos virsta tikruma, artimieji vienas kitą šildo švelnių žodžių galia, o sunkios mintys nublanksta kūdikėlio Jėzaus Gimties laukime.

🎄 Už slenksčio slepias linksmosios Kalėdos,
O šiandien tyliai pasitinka Šventoji Kūčia.
Štai tokios dvi skirtingos gruodžio viešnios
Lai aplanko Tavo namus nuostabiausia švente.

🎄 Angelai šįvakar skelbia palaimingą žinią: Šventojo Gimimas aplankys žmoniją. Todėl Šv. Kūčių laiku, linkiu Jums kuo gražiausių akimirkų, užpildytų šios Gimties prasme ir grožiu. Su Šv. Kūčiomis.

🎄 Lai primena sakralus Šv. Kūčių laikas, kaip gera susitikti širdimis, prabilti gerumo žodžiais, apkabinti vienas kitą meilės žvilgsniu. Lai įkvepia šios dienos tuo kuo dažniau gyventi kasdienybėje. Gražių Jums švenčių.

🎄 Linkiu, kad šiuo ypatingu laiku,
Svajonės Tavo pildytųsi su kaupu.
Kad taptų Šv. Kūčios šviesia pradžia,
Gyvenimo, kurio buvai, esi verta.
Linkėjimai! Įkvepiančių švenčių!

🎄 Mielieji, sveikiname sulaukus didžiųjų metų švenčių ir linkime jums jaukaus, tikėjimo stebuklu įprasminto Šv. Kūčių vakaro. Telaimina Dievas Jūsų šeimą.

🎄 Šv. Kūčių proga linkiu, kad kiekvieną Tavo dieną lydėtų Tikėjimas. Kad sunkiomis akimirkomis stiprybės įkvėptų Viltis. Kad Tave supantys žmonės nestokotų nuoširdaus Gerumo. Kad Atjautos kitam nestigtų ir Tavoji širdis.

🎄 Šiuo slėpiningu šventos Būties laiku, padovanokime vieni kitiems Gerumą – jo niekada nebūna su kaupu. Tesklinda Šviesa širdžių… Palaimingų Jums Šv. Kūčių.

🎄 Linkiu skanių kūčiukų ir saldaus kisieliaus.
Dar – neužmiršti švento paplotėlio.
Su visa šeima jaukiai pavakarot –
Šv. Kūčių vakarą viens kitam
džiaugsmą dovanot!
Su Šventėmis!

🎄 Su Šv. Kūčiomis! Papuoškite šį šventą vakarą ypatingomis gyvenimo akimirkomis: artimųjų santarve, jaukiais pokalbiais, įkvepiančiu tikėjimu ir visa apjungiančiu besąlyginės meilės jausmu.

🎄 Kol Kalėdų Senelis rūšiuoja aibę dovanų, Šv. Kūčios pakviečia pasidžiaugti jų stebuklu. Įsileiskim jas į širdį – tenuskaidrina gyvenimą džiugiomis viltimis, jaukumu, gerumu… Su Šventėmis!

🎄 Šv. Kūčių diena labai trumpa, tačiau jos pakanka atgimti viduje ir iš naujo pajusti Gyvenimo kaitos grožį. Tad šia gražia proga palinkėsiu Tau dvasios Atgimimo jausmo. Ne tik per šventes… Nuolatos.

🎄 Sveikinu ir linkiu Gausaus Šv. Kūčių stalo – sveikų artimųjų, sielos ramybės, akyse spindinčios šviesos ir daug kitų gyvenimo pilnatvės spalvų bei skonių.

🎄 Pažvelk pro langą Šv. Kūčių naktį –
Ji sklidina giesmių, ryškių žvaigždžių.
Ji aidi meile, šypsena languos sušvinta,
Ji dovanoja daugel nuostabių jausmų…

🎄 Uždek šį tylų vakarą žvakelę – lai džiugins sielą josios šviesa. Apkabinki draugą, artimą – lai suvirpės širdelė artuma. Ir neužmiršk tikėti neįmanoma – stebuklai telankys Tave.

🎄 Linkiu, kad Šv. Kūčių akimirkose nauja giedra viltim prabiltų Tavosios akys. Šis laikas juk – stebuklų metas, tad leiski jiems pabelsti ir į Tavos širdies duris. Lai atneša Laimę.

🎄 Prabėgo greitai metai ir vėlei Šv. Kūčios lankos namuose. Tebūnie atvyksta su balta snaigių skara ir Džiaugsmu, Sveikata, Šiluma širdyje. Linkėjimai visiems!

🎄 Tegul pamažėl blėstantis Šv. Kūčių vakaras apdovanoja tikro džiaugsmo akimirkomis, įkvėptomis šventinio jaukumo, darnios artimųjų bendrystės ir gyvenimą įprasminančio tikėjimo stebuklo.

🎄 Linkiu, kad Kūčios būtų su kūčiukais.
Kalėdų rytą snigtų dar ir dovanom.
Kad burtai šventiniai visus suburtų.
Ir visokiausių kitų dvasinių turtų!
Stebuklingų Tau švenčių!

🎄 Labas! Ilgai Tavęs netrukdysiu – greitai tik tepasakysiu: linkiu šiuo šventiniu laiku, sukaupti daug akimirkų gražių. Jaukių Tau Kūčių!

🎄 Kad Kūčios šiemet pasitiktų baltos,
Silkutė būtų pataluos – ne Tu.
Kad rimtyje šio laiko ypatingo,
Nestigtų nuotaikų šviesių.
Su Šv. Kūčiomis.
Gražių ir sveikų!

🎄 Koks nuostabiai žavus šio vakaro laukimas, regimas vaikelio akyse, suaugusiųjų darbuose… Tebus nušviestas jis jūsų šypsenomis. Tebus nuklotas meilės spinduliais ir viskuo, ko kasdienybėje stinga. Gražaus jums Šv. Kūčių vakaro.

Kūčių šventė yra ypatingas metas, kai norisi pasidalinti šiluma, džiaugsmu ir meile su artimaisiais. Tinkamai parinkti sveikinimai gali padėti tai padaryti geriausiu įmanomu būdu. Nors daugelis iš mūsų yra įpratę keistis Kalėdiniais sveikinimais, Kūčių linkėjimai yra šiek tiek kitokie, dažnai jie yra gilesni, jautresni ir labiau susiję su šeimos tradicijomis ir bendrumu. Nors technologija ir pasikeitė, o žinutės tampa vis labiau elektroninės, sveikinimų esmė išlieka nepasikeitusi – tai yra nuoširdus būdas parodyti, kad galvojate apie kitus ir linkite jiems tik geriausio. Tegul šie sveikinimai Kūčių proga tęsia gražią tradiciją ir šildo kiekvienos šeimos širdis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali būti įdomu