Vestuvių metinių sveikinimai

Vestuvių metinių sveikinimai

Daug neblėstančios meilės, laimės, šilumos ir dar daugybę dalykų linkima vestuvių proga, tačiau ko palinkėti vestuvių metinių proga? Nesvarbu, kokia tai proga, sukaktis, gražių žodžių ir norų gali būti visada. Galbūt ruošiatės pasveikinti artimą žmogų su vestuvių metinėmis? Žemiau pateiksime Jums vestuvinių metinių sveikinimo pavyzdžius, kuriuos galėsite drąsiai panaudoti. Na, arba pasisemti idėjų, įkvėpimo ir sukurti unikalų sveikinimą. Kad ir kaip ten bus, nepamirškite, jog tai itin svarbi dovanos dalis.

Trumpi vestuvių metinių sveikinimai

💫 Tesutvirtina pirmosios vestuvių metinės Jūsų meilę, teįkvepia pakantumo ir darnos, tenutiesia kelią į amžiną ir tvirtą judviejų ryšį. Sveikinimai!

💫 Nesutarimus užtvirtinkite bučiniu,
Rūpesčiais ir atjauta dalinkitės perpus.
Branginkite ir saugokite vienas kitą;
Gyvenimu už rankų ženkit susikibę.
Sveikinimai minint Meilės metines!

💫 Dažniau apsikabinkite, mažiau dėl niekų bumbėkite, daugiau mylėkite ir šitaip – ligi pat gilios senatvės. Su Jūsų Meilės sukaktimi!

💫 Gyvenkite meile ir dėl meilės – vienas kito.
Tegul nedrįsta nieks gesinti Jūsų šeimos židinio,
Kupino šiltų jausmų ir laime sklidino. Su Metinėmis!

💫 Sveikinimai santuokos metinių proga! Linkiu, kad miegamajame dažniau svaiginti aistra, o šeima būtų laiminga ir sveika!

💫 Sveikinime su antrosiomis santuokos metinėmis! Pirmieji išbandymai jau įveikti ir buitį pamažu užpildo žavus paprastumas, kupinas šeimyninių ritualų ir darnaus tarpusavio ryšio. Būtent to ir linkiu – daug nuostabių atradimų kartu, įprasmintų Meilės vardu.

💫 Sveikinu santuokos metinių proga ir nuoširdžiai linkiu, kad ir laimėje, ir liūdesy tvirtai laikytumėte vienas kito ranką, o lūpos tartų: „Aš Tave Myliu“.

💫 Linkiu, kad judviejų meilė nugalėtų visus gyvenimo išbandymus ir sulig kiekviena santuokos sukaktimi tik tvirtėtų.

💫 Linkiu neblėstančio susižavėjimo vienas kitu ir Meilės, kuri leistų pajusti gyvenimo pilnatvę. Saugokite ir dėmesiu apglėbkite vienas kitą.

💫 Negailėkit jaunystės dienų:
Tų svaiginančių metų pirmųjų,
Kai kopinėjote meilės medų kartu,
Sutuoktiniais patapę laimingais.
Prieš akis dar – gausa patirčių,
Ir šiandieną, Mielieji, linkiu,
Daugel dar sukaktuvių brandžių!

💫 Prieš …. metus pradėjote Meilės kelionę,
Kurią sutvirtintote įžadais – ir laimėj, ir varge kartu.
Tad linkiu mylėti vienas kitą kaip tą gražią dieną,
Kurią sujungėte gyvenimus Šeimos vardu.
Su …-iomis Vestuvių Metinėms.

💫 Vestuvių sukakties proga linkiu Meilės, kurią su šypsena ir pagarba veide kaskart atmintų judviejų vaikai, anūkai ir ateinančios kartos. Mylėkit ir būkit mylimi!

💫 Mylėti – tai matyti ir pažinti pasaulį ne tik savo, bet ir mylimojo akimis. Judviejų Meilė įprasmina visa tai ir dar daugiau! Tad nuoširdžiai sveikiname, bei linkime tokioje darnoje paminėti ne tik šias, bet ir deimantines vestuves.

💫 Mielieji, linkiu, kad ši diena būtų tokia pat šviesi ir laiminga,
Kaip Jūsų Meilės sąjunga, šiandien minima 35-mečio vardu.
Nepaprastai gera liudyti šią brandžią, išmintingą Meilę
Ir šiandien švęsti su Jumis kartu.

💫 Santuoka – lyg ugnis – nekurstoma gęsta. Tad linkiu, kad bėgantys metai ne gesintų, o kurstytų meilę abipusiu dėmesiu, švelniu žodžiu ir atidumu vienas kito poreikiams.

💫 Daug pavasarių ir vasarų kartu sutikot,
Daugel rūpesčių ir laimės pasitikot…
Pakelkim tad šiandien taures visi drauge,
Už Jūsų brandžią meilę – už Deimantines.
Ir palinkėkime sutikt Ąžuolines!

💫 Linkiu gebėti klaidą pripažinti, kai gyvenimas judviem išbandymų pateiks. Linkiu gebėti žengti pirmą žingsnį ir mylimąjį žodžiu „Atsiprašau“ apkabinti. Lai neprirūks Jūsų kasdienoje meilę stiprinančios išminties ir abipusio supratimo.

💫 Linkiu kasdien namuos sutikti ne tik ramybę, bet ir meile spindinčias vienas kito akis. Tepapuošia Jūsų santuoką kasdienes kliūtis įveikianti Besąlyginė Meilė. Sveikinimai!

💫 Rytoj mylėkite vienas kitą stipriau nei šiandien… Ir taip kiekvieną dieną iki amžinybės momento. Gražios sukaktuvių šventės ir laimingo gyvenimo!

💫 Kaip greitai nuskubėjo 15 santuokos metų, pakeitusių judu abu: išmokote rūpestingai, švelniai ir pagarbiai rūpintis vienas kitu. Linkiu, kad tai niekada nesibaigtų ir gyvenimas apdovanotų Jus amžinos meilės dovana.

💫 Sujungė judu Meilei žiedas ir tyri, jaunyste žydintys jausmai. Pažvelkite, kokia stiprybe tapote, kokie laimingi, švytintys džiaugsmu veidai! Tai – Meilė, kuriai šiandieną jau … (metai). Meilė, kuriai gyvuoti linkiu amžinai!

💫 Brangieji, linkime, kad šia vestuvių sukakties proga Jus aplankytų ne tik nuoširdūs sveikinimai, bet ir ilgai laukti Meilės vaisiai – mūsų anūkai.

💫 Sveikinu su …-iomis vestuvių sukaktuvėmis!
Mylėkite vienas kitą kaip žavioj jaunystėj,
Kai lūpos ištarė nedrąsiai pirmąjį „Myliu“.
Be abejonių, priekaištų, skaičiuokite metus,
Sklidinus meilės jausmo ir visko – su kaupu!

💫 Meilė – it trapus gėlės žiedas – puoselėjama išsiskleidžia nuostabiomis spalvomis. Taip linkiu gyventi ir santuokoje: kad meilė vėl ir vėl žydėtų, nesvarbu, vasara ar ruduo.

💫 Linkiu, kad Jūsų santuoka bėgant metams pasipuoštų ne tik plaukuos tviskančiu sidabru, bet ir darnaus šeimyninio gyvenimo „receptais“. Gražios sukakties!

💫 20-ųjų vestuvių metinių proga linkiu saugoti ir branginti šeimyninę laimę, kuri be galo graži, tačiau nepaprastai trapi… Todėl nuolat puoselėkite ją abipuse pagarba, pasitikėjimu ir ištikimybe.

💫 Linkiu ilgų santuokos metų, kuriuose meile kalbėtų net tyla.
Linkiu dažniau apglėbti vienas kitą pirmuoju susižavėjimo jausmu,
Kai širdis širdį atpažino ir įvyko sąjunga, lemta aukščiau – likimo.

💫 Mieli tėveliai, tapote pasauliui ir mums, vaikams, nuostabiu pavyzdžiu, kaip stipriai gali mylėti žmogus. Didžiuojamės Jumis ir linkime dar daug visko gražaus kartu išgyventi. Mylim Jus be galo!

💫 Meilė aplankė… Ir du gyvenimai tapo ypatinga jos patirties istorija. Ji aplankė ir linkiu, kad kartą atėjusi pasiliktų visam. Su Metinėmis!

💫 Sveikinu su ….-ąja santuokos sukaktimi ir linkiu: jei kartą suvedė likimas, gyvenimo netikėtumai lai neišskiria. Jei kartą tarėte prieš Dievą „Amžinai“, patirkite kasdieną jausmą, kad vienas kitam esate – Namai.

Vestuvių metinės – puiki proga švęsti, džiaugtis ir linkėti pačių gražiausių dalykų. Tai taip pat nuostabi proga prisiminti, kokią didelę reikšmę visų mūsų gyvenime turi meilė. Jeigu esate pakviesti į vestuvių metines, nepamirškite ne tik dovanos, bet ir sveikinimų. Juos galite parašyti ir įteikti kartu su dovana arba nuoširdžiai perskaityti. Patikėkite, gražūs, jautrūs žodžiai dažnam svečiui gali išspausti ašarą ar susigraudinimą ir tai nėra blogai. Tikimės, jog bent vienas iš aukščiau pateiktų sveikinimų Jums patiko ir galėsite jį panaudoti. Na, o jeigu ne, pagalvokite, ko nuoširdžiai linkite porai ir savais žodžiais to palinkėkite.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali būti įdomu
Gražūs sveikinimai mamos dienai
Skaityti

Sveikinimai mamos dienai

Sveikinimai mamos diena – tai ypatinga proga pagerbti mūsų brangiąsias mamas, kurios užima ypatingą vietą mūsų širdyse. Nuolatinių…
Velykiniai sveikinimai
Skaityti

Velykiniai sveikinimai

Velykos – ne tik didžiulė krikščionių šventė, bet ir puiki proga pasidalinti šiluma bei džiaugsmu su artimaisiais. Ši…