Vardadienio sveikinimai – Su vardo diena!

Vardadienio sveikinimai

Vardadieniai – tai ypatingas būdas pagerbti žmogų, kuris jums yra svarbus. Tai metų diena, susijusi su tam tikru vardu. Šią dieną žmonės, turintys tą vardą, švenčia savo vardadienį. Vardo diena paprastai švenčiamos su ypatingu vardadienio sveikinimu.

Kai į pasaulį atkeliauja nauja gyvybė, įvyksta tikras stebuklas. Džiaugsmo ašaros, meilė iš pirmo žvilgsnio, daugybė rūpesčių, klausimų ir viena svarbiausių užduočių – koks bus šio žmogaus vardas? Taip ir išsisprendžia klausimas, kada žmogus švęs savo vardadienį. Vardadienis, tai puiki proga dar kartą prisiminti savo vardo kilmę, reikšmę, padėkoti už šį vardą tiems, kas jį išrinko. Dar tai puiki proga švęsti, džiaugtis ir palinkėti svarbiausių dalykų.

Labai svarbu, kad palinkėjimas būtų nuoširdus, tačiau ne visada lengva parinkti tinkamus žodžius ir sukurti gražų sveikinimą. Kviečiame susipažinti su mūsų siūlomais variantais, kuriais galbūt pasinaudosite arba pasisemsite įkvėpimo kūrybai.

Naujausi sveikinimai vardadienio proga

✨ Teaplanko šviesios mintys,
Įkvėpimas ir sėkmė Tave,
Laike šiam, kuris vadinas
Ypatingai – Vardo dienele!
Linkėjimai!

✨ Tegu šį giedrą rytmetį Tavo veide gimsta šypsena… Tegu diena būna papuošta smagiu laiku ir nuoširdžiais sveikinimais, kurie vardadienio proga skambės draugų, kolegų ir mylimų lūpomis.

✨ Lai Tavo nuostabus vardas bus sėkmės talismanas, Tavo jėga ir stiprybė. Lai bus apsauga ir Tavo žavus išskirtinumas, atveriantis kelius į sėkmę ir laimę. Su vardadieniu!

✨ Vardo dienos žinutė: „Geriausias laikas gyventi taip, kaip norisi, ir būti savo laimės kalviu, yra – DABAR. Tad nestabdyk savo svajonių ir leisk pasauliui pažinti Tavo unikalumą!

✨ Vardo diena! Didžiuokis savo vardu ir eiki per pasaulį pasipuošęs jo galia, grožiu. Tegul aidi, tegul skrenda, meilės lydimas ir pagarbos. Tegul neša garsią žinią apie žmogų, vertą laimės ir gausos!

✨ Ištarsiu vardo dieną: „Labai Tave myliu!“. Lai šildys Tavo sielą šie žodžiai, kai žvarbu. Kai saulės stinga siela, ar kai atstumas skirs abu. Su vardo dienele, Mylima (Mylimas)!

✨ Brangioji, tegu vardo diena būna Tavo gerų darbų ir gražios sielos atspindys – dosniai pažeria akimirkų, kurių trokšta Tavoji širdis. Linkėjimai!

✨ Linkiu, kad vardo diena nuaidėtų džiaugsmu ir atmintyje išliktų gražiais prisiminimais bei pačiais šilčiausiais jausmais. Lai būna ypatinga, nes tokia (toks) man visada esi ir Tu!

✨ Vardo dieną – bent po vieną!
Tik ne tai, ką spėjai pagalvot…
Bent po vieną komplimentą
Kad ir kur bebūtum Tu,
Štai, ką šią nuostabią dieną
Tau išgirsti aš linkiu!

✨ Sakoma, kad kiekvieno žmogaus vardas turi dvasinę reikšmę, tačiau Tavasis man „kalba“ tik apie meilę, grožį, beribes išminties gelmes ir juoką, galintį geromis emocijomis užpildyti net šalčiausią sielą.

✨ Sveikinimai su vardadieniu! Linkiu, kad sėkmė ir pakili nuotaika šiandien būtų šimtaprocentinė, o vakaras nudžiugintų maloniais siurprizais!

✨ Sveikinu išskirtinio grožio vardo savininkę! Kartu, esate nedaloma šio pasaulio puošmena. Linkėjimai su vardo diena!

✨ Sveikinu Tave, nuoširdžiai linkėdamas (a) atsilaikyt prieš jūrą komplimentų ir nepavargt kartoti žodžio „Ačiū“. Tegu šis vardadienis saugos Tavo nervų ląsteles ir bent kiek suminkštins sveikinimams alergišką širdį. Geros tad dienelės!

✨ Su vardo diena! Būk šios dienos žvaigždė, kuri savo šviesa nuskaidrintų pilką dangų ir surūgusius bendradarbių veidus.

✨ Yra kai kas, kas gyvenimo kelionėje visada kartu – tai savitas, neatskiriamas, mus pasakojantis – VARDAS. Ir jį pagerbti skirta diena – VARDADIENIS. Su kuo Tave ir sveikinu!

Vardadienio sveikinimai

✨ Diena išaušusi te dovanos stebuklus: šypsenas žmonių, linkėjimus, kupinus tyrų jausmų ir džiugesį nesuvaidintą, tikrą – iš širdies. Linkėjimai!

✨ Vardo dieną minėkite išskirtinai – lai džiaugiasi širdis, lai supa tik tikri draugai.

✨ Nusišypsoki(te) ir dieną vien tik sau padovanoki(te). Juk būna tai ne visada – metuose vardo diena  reta viešnia. Džiaugsmingos tad šios šventinės dienos! Linkėjimus Jums/Tau dovanoja šiuos …. (Vardas)

✨ Turbūt, į kalendorių nežiūrėta… Tad atskubu priminti Tau naujieną – šiandien švęsime Tavo vardo dieną! Iki greito, …… (Vardas)

✨ Lai šiandiena iš naujo primins apie gyvenimo dovaną, suteiks akimirkų, kurių trokšta širdis, o patys artimiausi žmonės – su meile apkabins. Jaukios, prasmingos ir dosnios maloniomis staigmenomis vardo dienos.

✨ Ir ji atėjo… Kaip visad – nesibeldus. Greičiausiai – nekviesta. Ji – nuostabų vardą nešanti diena. Tebus šviesi ir tyro džiaugsmo sklidina. Būkite laimingas(a).

✨ Vardadienis – kaip mini gimtadienis – ragina suvalgyti jeigu ne tortą, tai bent jau pyragėlį. Papildomai, plačiai nusišypsoti ir šypsena šia dienose gyvenimo puoštis. Su vardo diena, brangus(i) ….

✨ Vardas, kuriame slypi energija, stiprybė ir valia. Tad švęski šio vardo dieną ypatingai – teaplanko džiaugsmas didis.

✨ Sakoma, kad vardo dieną pildosi norai… Tad proga šia Jums (Tau) palinkėti noriu: sugalvoki(te) norą ir paleiski(te) jį skristi, tarytum paukštį… Tesugrįžta greitai, nešinas gražiausios gyvenimo dovanomis. Nuoširdūs sveikinimai vardo dienos proga.

✨ Vardo dieną nesikuklinkite: džiaukitės sveikinimais, šypsenomis, žmonėmis, kurie šalia… Nes dienos skuba greitai; gražiausios gyvenimo akimirkos širdyje išlieka visam gyvenimui. Sveikinimai.

✨ Tebūna ši diena įsimintina. Bet tik tuo, kas priverčia Tavąją sielą šokti iš laimės. Su vardadieniu!

Nepriklausomai nuo to, ar dovanojate žmogui dovaną, ar tik norite simboliškai pradžiuginti, palinkėti kažką gražaus tiesiog būtina. Klausimas – ko ir kaip tai padaryti? Jeigu Jūsų draugo, žmonos, kolegos, mamos ar kito Jums artimo žmogaus vardadienis jau greitai, nepamirškite pasirūpinti linkėjimais. Juos galima išsiųsti el.paštu, paštu, sms žinute, soc. tinkluose, užrašyti ant atvirutės arba pasveikinti gyvai. Tai priklauso nuo noro, galimybių bei santykių su tuo žmogumi. Pavyzdžiui, pasveikinti gyvai toli gyvenantį artimą žmogų galbūt ir nėra galimybės, todėl virtualus sveikinimas puiki išeitis. Taip pat per atstumą dažniau sveikinama tuos žmonės, su kuriais ryšys nėra labai artimas, nėra intensyvaus bendravimo arba tiesiog nenusimato susitikimo.

✨ Tik viena diena, tačiau kokia reikšminga! Linkiu, kad ji būtų ypatinga! Su vardadieniu, miela …. (Vardas)

✨ Vardadienis nepaprastas šiandieną beldžias į svečius. Įsileiski jį, neabejoki, nes gyvenimo staigmenomis jis pasiruošęs Tave apdovanoti.

✨ Ryte sveikinimus priimki; vakare – draugams duris atidaryki. Lauks šiandieną staigmena, bet kolkas – paslapty laikykim ją. Išankstiniai sveikinimai!

✨ Bėgantys metai ir vėlei dovanoja ją – vardo dieną. Sveikinu tad nuoširdžiai Tave, drauge mielas(a).

✨ Linkėti meilės, sako, jau pernelyg įprasta… Laimės? Bet aš juk nežinau, kas laimė būtent Tau… Tad pasakysiu viena: žydėki, lyg ryški pavasario gėlė. Tai reikš, jog esi laiminga, mylinti ir mylima. Sveikinu, miela, šiandien Tave!

✨ Šiandien, siunčiu Tau ne tik linkėjimus, bet ir stiprų apkabinimą. Su vardadieniu! Nekantrauju susitikti. Pasiilgau!

✨ Vardas – ypatingas. Žmogui, kurį labai myliu! Su vardo diena. Bučkis!

✨ Ilgai galvojau, ko šią dieną palinkėti… Tad būk laiminga(aš)! Tai – svarbiausia. Tegul gyvenimas Tau atsiunčia būtent tai, kas pažadintų tikrą, užpildantį laimės pojūtį. Su vardo diena!

✨ Įkvepiančios, linksmos, juoko ir džiaugsmo kupinos Tau vardo dienos!

✨ Pabudau šį ankstų rytą; supratau, kad šis bei tas nepadaryta… O gi sveikinti metas Tave, su įstabaus vardo diena!

✨ Vardo dienos proga linkiu Tau svajones, tikslus savus pasiekti ir savo jėgomis kely link jų pasitikėti. Sėkmės!

✨ Visko visko, ko trokšta širdis, šią gražią vardo dieną leiski Tau linkėti. Tegul gyvenimas išpildys Tavąsias viltis ir įkvėps jį dar labiau mylėti.

✨ Nuoširdūs sveikinimai vardo dienos proga. Laimės ir sėkmės.

✨ Nėra gyvenimo kelyje ištikimesnio palydovo už vardą. Ir… Nėra gyvenime geresnio draugo(ės) už Tave. Todėl leiski pasveikinti su proga ypatinga. Te dieną šią ir visą gyvenimą Tau laimės nestinga. Apkabinu!

✨ Skubančių metų dienose akimirkai sustoki ir vardo dieną geriausių draugų būryje paminėki. Sveikinimai!

✨ Žinau – nemėgsti švęsti šios dienos, bet sveikinsiu Tave aš visados. Daug laimės dienose gyvenimo linkiu ir visada išlikt tokiu šauniu!

✨ Žmogus turi daug progų švęsti… Viena svarbiausių – vardo dienos magiją suprasti ir šios dienos „neužmesti“ – ją atšvęsti. Gražios vardo dienos.

✨ Linkiu, kad vardas Tavasis visada neštų sėkmę. Su vardo diena.

✨ Iškilaus vardo savininkui(ei) – neeiliniai sveikinimai! Te saulės dienose gyvenimo netrūksta; jėgos neapleidžia; meilė dovanoja didį įkvėpimą; artimieji, draugai – gražiausias buvimo kartu akimirkas. Su vardo diena.

✨ Gražiausiai varduvininkei noriu palinkėti, kad šypsena veide Tavajam visada spindėtų.

✨ Kaip norėčiau šią dieną būti kartu… Bet pasveikinti Tave skubu tokiu būdu! Tegul vardo diena Tau būna lyg gyvenimo dovana. Jau greitai susitiksime. Apkabinu!

✨ Vardo diena – lai būna laimės kupina. Būki sveika, energinga, eiki per gyvenimą su šypsena.

✨ Vardas, kurį išgirdus žodis „Meilė“ man įgyja naują reikšmę… Tad sveikinu, mieloji, Tave su vardo dienele. Būki laiminga šiandien ir visada!

✨ Vardo dienos proga noriu palinkėti Tau neblėstančios energijos ir motyvacijos, vidinės stiprybės ir, žinoma, meilės, kuri įkvėptų naujiems gyvenimo atradimams. Sveikinimai.

✨ Girdėjau puikią naujieną – (vardas) šiandien švenčia vardo dieną! Sveikinimai, meilės kupini tad skrieja; šypsena Tavam veide, tikiuos, platėja. Su vardo dienele!

✨ Vardo dienos proga noriu palinkėti sėkmės ir drąsos gyvenimo audrų metu; meilės ir tikėjimo: savimi, gyvenimu, žmonėmis, Kūrėju, kai bus sunku; sveikatos ir energijos, kad nepritrūktų; laimės, džiaugsmo daugel kad gyvenime būtų. Nuoširdūs sveikinimai!

✨ Skriski per gyvenimą drąsiai, it paukštė ir dienų neskaičiuok… Juk jaunystė! Te vardas ypatingas, lyg angelas, Tave saugo, globoja visados. Su vardo diena.

✨ Švieski šypsena sava pasauliui, spindėk džiugesiu ir meile gyvenimui. Ne tik vardo dieną – kas dieną. Su vardadieniu.

✨ Sveikinu su vardo diena. Linkiu, kad sėkmė Tave lydėtų, kad drąsa ir ryžtas tai, ko trokšti, pasiekti padėtų.

✨ Drauge mylima, sveikinu su Tavo vardo dienele! Džiaugiuosi, kad gyvenime sutikau Tave. Bučkis!

✨ Meilės, kuri suteiktų sparnus, vardo dienos proga nuoširdžiai linkiu.

✨ Leisk pasveikinti Tave šiandieną ne su tortadieniu, o su vardadieniu. Proga kitokia – akivaizdu, bet laimės Tau tiek pat linkiu!

✨ Linkėjimai vardo dienos proga! Ir neužmiršk šypsotis, nes Tavoji šypsena – lyg saulė – sušildo sielą.

✨ Linkėjau Tau meilės, linkėjau sėkmės, o šįkart, vardo dieną, palinkėsiu visko po truputį iš visos širdies! Tai, ko stinga, tai, dėl ko Tavoji širdelė tampa laiminga. Sveikinimai!

✨ Daug visko Tau šiandieną linkės draugai. O aš palinkėsiu gyvenimo visad kely tikėti savimi, kad ir kas benutiktų. Su vardo diena. Sėkmės!

✨ Sėkmingų dienų, darbų ir kelionių. Su vardo diena!

✨ Kai turi tokį nepaprastą vardą, neįmanoma nepaminėti šios dienos. Tad linkiu ir šventės tokios – nepaprastos, džiugios, linksmos! Su vardo diena!

✨ Saulės – kas rytą. Meilės – kas dieną. Laimės – visą gyvenimą. Sveikinu vardo dienos proga. Tesipildo norai…

✨ ……. (vardas), mieloji, vardo dienos proga sveikinu Tave ir linkiu, kad visos dienos būtų Tau džiugia gyvenimo švente. Laimės!

Tai mūsų siūlomi linkėjimų variantai, kuriais galite drąsiai pasinaudoti ir nudžiuginti artimą žmogų. Taip pat galite juos koreguoti pagal poreikį arba paskaitę, sukurti savo sveikinimą. Nepamirškite, jog nepriklausomai nuo to, kaip/ar vardadienis bus švenčiamas, nuoširdūs linkėjimai – visada gražus gestas. Kuriant sveikinimą, atsižvelkite į tai, kokie Jūsų santykiai su žmogumi. Pavyzdžiui, jeigu tai Jūsų bosas, kolega, atitinkamai ir sveikinimas turėtų „rimtesnis“, jeigu tai antroji pusė, galima būtų palinkėti ir ką nors pikantiško. Pasirinkimas tikrai didžiulis, o prieš kuriant sveikinimą tiesiog nuoširdžiai pagalvokite, ko Jūs iš tikrųjų norite palinkėti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali būti įdomu
Kovo 8 sveikinimai moterims
Skaityti

Kovo 8 sveikinimai

Kovo 8-oji, tai tarptautinė moters diena, apie kurią žino daugelis. Jau daug metų tą dieną vyrai sveikina moteris,…