Ką dovanoti vaikinui per šv. Valentino dieną? Idėjos Jam

Valentino dovanų idėjos jam
Valentino dovanų idėjos jam

Šv. Valentino diena – puiki proga dar kartą garsiai išreikšti jausmus. Ir nors puikiai žinoma, jog mylėti reikia kasdien, visgi ši diena yra puiki priežastis švęsti, romantiškai ir smagiai praleisti laiką. Kuo daugiau progų švęsti, tuo daugiau progų pasidžiaugti, išbandyti naujas pramogas, aplankyti įdomias vietas ir tiesiog skirti laiko sau ir mylimam žmogui.

Natūralu, jog norėdami nustebinti mylimą žmogų, neretai stengiamės paruošti bent mažą, tačiau mielą staigmeną, dovanėlę. Valentino dovanų idėjų tokiai šventei yra tikrai daug ir įvairių, todėl visi renkasi pagal savo ir antrosios pusės poreikius, pomėgius, planuojamą išleisti biudžetą.

Tad kokias laisvalaikio dovanas galima padovanoti draugui, vaikinui o gal vyrui?

Nors dovanų pasirinkimas labai platus, visas jas galima suskirstyti į dvi kategorijas:

  • Tai apčiuopiami daiktai kaip suvenyrai ir įvairios praktiškos dovanos.
  • Tai pramogos, laisvalaikis, ir patirti nuotykiai.

Tad pradėkime nuo šiais laikais itin populiaraus pasirinkimo – laisvalikio dovanų.

Dovanoti pramogas, smagų laiką yra gerai. Kodėl?

Visų pirma, taip sumažinate tikimybę suklysti ir nupirkti dar vieną nereikalingą daiktą, kuris tiesiog rinks dulkes. Šiandien ir taip gyvename daiktų pertekliaus ir didelio vartotojiškumo laikais. Sakote, galima suklysti ir su pramogos pasirinkimu? Žinoma, bet yra tikrai ne vienas atvejis, kuomet žmogus tiesiog galvojo, jog vienos ar kitos pramogos nemėgsta, bet nebuvo jos bandęs, o gavęs kuponą – išbandė ir susižavėjo. Blogiausiu atveju, pramogą galima padovanoti kitam ar net pasikeisti, jeigu žinote, jog Jums ji tikrai nepatiks, tuo tarpu su daiktais tai kur kas sudėtingiau.

Aktyvumo niekados Jam nebus per daug…

Vyras joja žirgu

Dažnam vyrui tikrai patinka įvairios pramogos, kurios reikalauja energijos, judesio. Keli pavyzdžiai žemiau:

Apsilankymas laipiojimo uolomis centre. Tai užsiėmimas, kuris tiks skirtingą fizinį pasiruošimą turintiems asmenims, mat yra įvairaus sudėtingumo trasos. Juo labiau, šalia esantys profesionalūs darbuotojai visada patars ir pasirūpins saugumu, todėl ši pramoga puikiai tinka skirtingo amžiaus vaikinams, vyrams.

Šiaurietiškas ėjimas. Tai kur kas daugiau nei tiesiog pramoga, tai galimybė vienu metu įdarbinti skirtingus kūno raumenis ir turėti puikią treniruotę. Be to, išsiruošę į šiaurietišką ėjimą su draugais, vyrai puikiai pailsi tiek fiziškai, tiek emociškai. Puiki nuotaika ir sveikas kūnas – garantuota.

Žygis arba jojimas žirgais. Ši pramoga taip pat tinka skirtingo amžiaus vyrams ir poroms. Nesvarbu, ar žmogus jau puikiai išmano šį sportą, ar niekada jo nebandė. Čia vietos užteks visiems. Tai ir judėjimas, ir gera nuotaika, savotiška terapija viename.

Plaukimas baidarėmis. Draugui patinka baidarės? O gal niekada nėra jomis plaukęs? Visais atvejais tinka išbandyti šią pramogą. Tai ir sportas, ir reakcijos greitis, ir mąstymas viename. O jeigu norisi romantikos ar sielos ramybės, puikiai tiks ir naktinis pasiplaukiojimas.

Virtualios realybės seansai. Šiandien virtuali realybė leidžia mums pasinerti kažkur toli, toli, atitrūkti nuo visko ir visų. Tačiau, tuo pačiu metu ir pagalvoti, pamankštinti protą. Juk draugas galės rinktis iš labai daug skirtingų pramogų ar žaidimų. Tai gali būti ir slidinėjimas, plaukimas, nardymas, mūšiai, lenktynės ir dar daug visko. Tai tarsi realiai išbandyti kažkokią pramogą jos neišbandžius. Apie tai pasakoti nereikia, reikia tiesiog imti ir išbandyti.

Pabėgimo ir galvosūkių kambariai. Platus pabėgimo kambarių pasirinkimas leis išsirinkti tokį, kuris tikrai tiks ir patiks Jūsų draugui. Tai gali būti siaubo kambarys, kuris pažadins adrenaliną, užkaitins kraują. O gali būti nelengvų galvosūkių sprendimas, kuris reikalaus loginio mąstymo, analitikos ir tiesiog noro kuo greičiau iš ten ištrūkti. Ir nors pagrindinis tikslas ir yra – ištrūkti, tikrai didžioji dalis žmonių nori į pabėgimo kambarius sugrįžti vėl ir vėl.

Šiek tiek kokybiško poilsio Jam…

Masažas vaikinui su akmenukais

Masažo dovanos vyrams. O gal Jūsų vaikinui ar vyrui patinka profesionalūs masažai? Tuomet griebkite geriausią masažo variantą ir įteikite jį jau netrukus. Tai gali būti sportinis/intensyvus, atpalaiduojantis, gydomasis ir kitokius poreikius atitinkantis masažas, kuris padės atsigauti, pamiršti visus rūpesčius darbe ir namuose.

Reiki terapija. Puikiai tiks ir Reiki seansas, kuris leis pabūti su savimi, pasinerti į apmąstymus, susigrąžinti jėgas ir vėl gerai jaustis. Juk vyrams irgi reikia kokybiško poilsio bei laiko sau, net jeigu kartais jiems nelengva tai pripažinti.

Apsilankymas SPA centre. Dovana apsilankymas SPA centre Valentino dieną yra puikus būdas parodyti rūpestį vaikinui. Tai ne tik suteikia galimybę jam atsipalaiduoti ir pailsėti nuo kasdienio streso, bet ir leidžia mėgautis sveikatinimo procedūromis. Tokie momentai suteikia galimybę pabėgti nuo rutinos ir patirti ką nors išskirtinį, be to, tai gali būti ir jauki laiko praleidimo forma kartu.

Mano vaikinas gurmanas

Kas sakė, jog vyrai nemėgsta skanaus, gero maisto? Skirtumas tik tas, jog vieni yra smaližiai, kiti pirmenybę teikia geram sūriui, kokybiškam kepsniui…

Šokolado fondiu. Šis pasirinkimas puikiai tiks tiems, kurie neįsivaizduoja savo gyvenimo be šokolado ir puikiai leidžia laiką saldžioje aplinkoje. Ypač tinka vyrams, kurie šia pramoga norės pasimėgauti su antrąja puse.

Degustacijos. Šiais laikais itin vertinamas pasirinkimas – maisto ir gėrimų degustacijos. Kodėl? Nes tai puiki galimybė per trumpą laiką susipažinti su įvairiais skoniais, tuo pačiu prisiliečiant prie jų istorijos. Tai galimybė sužinoti daug įdomių dalykų ir skaniai praleisti laiką, o gal net atrasti savo maisto ar gėrimų favoritą. Degustacijų būna įvairių: sūrių, šokolado, alaus, viskio, čiūrų, vaflių ir t.t. Degustacijos puikiai parodo, jog vienas ir tas pats produktas gali turėti labai daug įvairių spalvų (skonių, struktūrų, kvapų, konsistencijų) ir t.t.

Virtuvės šefas į namus. Taip, taip, tai – tikrai įmanoma. Profesionalaus virtuvės šefo vizitas Jūsų namuose. Jis pagamins skanią vakarienę, kurios subtilybių išmokti galėsite ir Jūs. Atskleis paslaptis, įvairius niuansus arba, jeigu norėsite tiesiog pasimėgauti, leis Jums ramiai būti draugų kompanijoje ir skanauti. Puikiai tiks bet kokio amžiaus vyrui.

Norisi apčiuopiamos dovanos?

Dovana vaikinui Valentino dienos proga

Vyrai mėgsta gauti įvairias dovanas ir tai priklauso nuo jų pomėgių. Laikrodžiai, piniginės, kvepalai, skutimosi priemonės, knygos, automobilio prekės ir t.t. Kai pasirinkimas toks platus, galima pasimesti, todėl dovanų čekiai – visada geras pasirinkimas.

Tai gali būti dovanų čekis apsipirkimui drabužių ar kitokioje parduotuvėje. Taip pat gali būti dovanų čekis pilnam automobilio plovimui/valymui, o galbūt pakvietimas į sporto klubą? Pirkdami čekį dovaną renkate patys, tačiau tuo pačiu suteikiate galimybe rinktis, todėl tai išties praktiškas variantas.

Draugui – verslininkui

Jeigu Jūsų draugas yra verslus, puiki dovana jam galėtų būti pakvietimas į kontaktų renginį. Jame draugas galės surasti naudingų kontaktų, užmegzti dalykinių pažinčių, praplėsti savo pažįstamų žmonių ratą.

Jeigu draugas yra verslininkas, kuriam rūpi jo įvaizdis ir tai, kaip save pateikia, puikiai tiktų asmeninės fotosesijos paslauga. Profesionalus fotografas padės atskleisti visus privalumus ir turėti kokybiškų nuotraukų, kurias galima panaudoti verslo svetainėje, soc. tinkluose ir t.t.

Tai tikrai ne visos dovanų idėjos, kurias galime pasiūlyti. Šiais laikais itin dažnos ir mėgstamos pramogos, kurios priverčia „pasukti galvą“, įjungti vaizduotę ir pabūti kažkur kitur. Tegul Šv. Valentino diena būna kupina šiltų emocijų, romantikos, įdomių patirčių. Nustebinkite draugą staigmena, kurią išbandyti galės tik jis arba kartu su Jumis. Dovanoti laiką ir įspūdžius – verta.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali būti įdomu