Ar skiriasi dovanų kuponas vyrui ir moteriai

Ar skiriasi dovanų kuponas vyrui ir moteriai?

Dovanos perkamos labai įvairioms progoms: gimtadieniui, krikštynoms, vardadieniui, vestuvėms, Kalėdoms ir kitokioms šventėms. Tai tradicija, kuri tęsiasi daugybę metų, keičiasi tik dovanos, kurių pasirinkimas tik auga. Šiandien padovanoti galima ne tik daiktą, tačiau ir laiką, pramogą, o kitaip tariant – dovanų kuponą tam tikrai paslaugai ar galimybę patiems išsirinkti tai, ko širdis geidžia.

Kuom skiriasi dovanų kuponas vyrui ir moteriai?

Svarbu paminėti, jog laisvalaikio dovanos gali būti universalūs – puikiai tinkantys tiek vyrui, tiek moteriai. Na, pavyzdžiui, įvairių rūšių maisto ar gėrimų degustacijos, aktyvios pramogos, vandens malonumai, poilsis su nakvyne ir t.t. Tačiau vis dėlto daug dovanų yra specifinės, tai reiškia, jog tinka labiau vyrui, ar moteriai. Kokios tai dovanos?

SPA, masažai. Yra daugybė procedūrų, kurios yra suskirstytos atsižvelgiant į lytį. Vyrų ir moterų odos ypatumai ir fiziologija skiriasi, todėl tam tikros grožio, sveikatinimo ar poilsio procedūros gali būti pritaikytos būtent vyrams arba moterims. Moterys dažniau pageidauja įvairių grožio procedūrų: manikiūras, plaukų priežiūra, makiažas ir t.t. Tuo tarpu vyrams yra parinkti įvairiausi kūno masažai, plaukų kirpimai, pasiūlymai pasimėgauti gera pirtimi ar baseinu.

Vyrams taip pat dažniau perkami įvairių ekstremalių bei aktyvių pramogų kuponai, nes dauguma vyrų prijaučia greičiui, ekstremaliam vairavimui, šaudymui, adrenalinui. Tačiau, žinoma, pasitaiko ir moterų, kurios puikiai valdo ir žino šią nišą. Vyrams tai yra net puikus būdas atsipalaiduoti ir puikiai praleisti laiką, pasisemti jėgų, įkvėpimo ir naujų vėjų.

Tuo tarpu moterims poilsis dažniau yra suprantamas tiesiogiai – pailsėti, reiškia pabūti ramiai. Būtent todėl silpnosios lyties atstovėms dažnai siūlomos tokios dovanos, kaip SPA poilsis, įvairios kūną ir mintis atpalaiduojančios procedūros, relaksacijos. Moterys labai mėgsta įvairias pamokas, mokymus, o ypač, jeigu tai susiję su grožiu, maisto ruoša ar kitais, moteriškais dalykais. Kvepalų kūrimas, maisto gaminimas, makiažo pamokos ir daugybė kitų, naujų įgūdžių reikalaujančių veiklų, pamokų. Šiais laikais taip paprasta padovanoti galimybę išmokti naujų dalykų – tiesiog įsigyti dovanų kuponą.

Vyrams mokytis ir tobulėti taip pat labai patinka, tačiau kiek kitose srityse. Štai, pavyzdžiui, sportas, profesionalus vairavimas, žvejyba, šaudymas ir kitokios pamokos, kurios puikiai pailsins smegenis, o tuo pačiu suteiks naujų žinių, supažindins su įdomiais, nepatirtais dalykais.

Naujų įspūdžių, įgūdžių ir patirčių norisi visiems, todėl laisvalaikio dovanų kuponai sukurti tiek vyrams, tiek moterims. Svarbiausia – išsirinkti norimą.

Reikėtų atsižvelgti ir į tai ar dovanojate dovaną vienišam vyrui, ar turinčiam antrąją pusę. Kodėl? Toks ėjimas padės, jeigu dovanojate dovaną pvz. neseniai vedusiam vyrui ar tam, kuris jau turi žmoną ir švenčia su ja vestuvių sukaktį. Tuomet būtų puiku nupirkti dovaną dviem, kad abu žmonės galėtų ja pasimėgauti. Kokios dovanos tai galėtų būti? Pasirinkimas labai platus, todėl viskas priklauso nuo norų, pageidavimų ir žmonių pomėgių.

Tai gali būti ramus poilsis dviem, kuris padės pailsėti, pasimėgauti vienas kitu. Pažintinė kelionė ar išvyka, kuri leis sužinoti bei patirti naujų dalykų. Daugybė aktyvių pramogų, kurias mėgsta poros.

Dar itin populiari pramoga – pabėgimo kambariai. Jų yra daug ir įvairių, todėl galėsite pasirinkti savo poreikius atitinkantį. Galbūt su rimtais, nelengvais galvosūkiais, o gal siaubo ir adrenalino kupiną kambarį? Puiki pramoga, kurioje gali dalyvauti daugiau nei du žmonės. Puiki dovana dviem gali būti ir įvairios degustacijos, pažintis su maistu, apsilankymas muziejuje, teatre, kine. Daugybė SPA pasiūlymų dviem, jodinėjimas su žirgais, kartingai ir dar daug visko dviem širdims.

Atsakant į klausimą, ar laisvalaikio dovanų kuponai vyrams ir moterims skiriasi, sakome ir taip, ir ne. Nors laisvalaikio dovanų kuponai gali būti universalūs ir puikiai tikti tiek vyrams, tiek moterims, visgi nemaža dalis jų yra pritaikyta konkrečiai lyčiai. Tai daroma atsižvelgiant į didžiosios daugumos poreikius, pomėgius, lyčių skirtumus. Taip pat toks suskirstymas leidžia lengviau išsirinkti dovaną artimam žmogui. Platus laisvalaikio dovanų pasirinkimas padės patenkinti net išrankiausiųjų norus. Išsirinkite jau dabar ir mėgaukitės į sveikatą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali būti įdomu