Geriausia dovana sesei gimtadienio proga

Geriausia dovana sesei gimtadienio proga

Sesė – žodis, kuris turbūt daugumai asocijuojasi su artimu ryšiu, draugyste ir šiltais santykiais. Tad nenuostabu, jog artėjant sesės gimtadieniui, norisi ją pradžiuginti, nustebinti ir išrinkti pačią pačiausią dovaną. Kartais ši užduotis būna nelengva, net jei žmogų gerai pažįstama. Juk dovanų pasirinkimas šiandien toks platus, kad galima pasimesti. Todėl šiandien pateiksime Jums idėjas, galbūt jose rasite tai, kas bus aktualu.

Ką padovanoti sesei gimtadienio proga?

Idėjų tiek daug, kad nusprendėme jas suskirstyti pagal amžiaus grupes. Žinoma, tai tik rekomendacija, o dauguma dovanų tinka skirtingo amžiaus moterims, tad pradėkime…

Sesei 20 – kuo galima pradžiuginti?

Tai metas, kuomet jau įžengta į tikrą suaugusiųjų gyvenimą, tačiau viskas tik prasideda. Puikus laikas linksmintis, keliauti, mokytis naujų dalykų ir siekti karjeros. Nors tai tinka visada, nepriklausomai nuo amžiaus. Tad.. ką siūlome dovanų?

Kursai. Galbūt sesė nori išlaikyti vairavimo teises, bet vis nedrįsta? O gal svajoja apie grožio srities kursus? Mokymų yra įvairiausių: kalbos, šokio, grožio procedūros, menas, kulinarija ir daug kitų. Pagalvokite, galbūt tokia dovana padėtų žengti žingsnį ir pagaliau užsiregistruoti ten, kur seniai buvo planuota?

Drabužis ar aksesuaras sesei? Taip. Tikriausiai žinote, kokį stilių mėgsta sesuo ir kokiems drabužiams bei aksesuarams teikia pirmenybę, tad pradžiuginkite ją. Galima rinktis labiau universalius dalykus, kurių nebūtina matuotis (pvz. rankinė, universalaus dydžio džemperis, šalikas ir t.t.). Jeigu vis dėl to nusprendėte padovanoti drabužį, kurį patartina matuotis, būtinai išsaugokite čekį, kad prireikus, sesuo galėtų pakeisti prekę.

Linksmybės. Kada, jei ne dabar? Suorganizuokite ypatingą vakarėlį su daug draugų, balionų, o gal net fejerverkų? Išsinuomokite kaljaną, pasikvieskite animatorių. Švęskite džiaugsmingai, garsiai ir įdomiai. Suorganizuokite visą gimtadienio šventę sesei nežinant, jai beliks sudalyvauti. O gal įsigykite du lėktuvo bilietus ir nustebinkite sesę. Išskriskite kartu bent porai dienų ir atšvęskite gimtadienį svetur.

Pramoga. Padovanokite sesei emocijas, laiką. Galbūt patiktų aktyvios pramogos: vandens, sporto, adrenalino kupinos linksmybės? Gal poilsis SPA dviems, ypač, jei sesuo turi mylimą žmogų? Pramogų pasirinkimas toks gausus, kad tikrai kažką išsirinksite.

Laikas su sese. Kada paskutinį kartą nuoširdžiai kalbėjote apie sesei svarbius dalykus, išgyvenimus, rūpesčius? Kada dalinotės paslaptimis ir prisiminimais? Pakvieskite sesę skanios arbatos ar kavos puodeliui, sudalyvaukite degustacijoje, pabūkite kartu ir pasidžiaukite tuo laiku čia ir dabar. Tai gali būti ir šokolado degustacija, ypatingus desertus siūlančios kavinės ir daug kitų vietų.

Sesei 30 metų – ką padovanoti?

Trisdešimtmetis – nuostabi proga švęsti. Dažnai tokiame amžiuje jau moteris žino, kokį darbą norėtų dirbti ir siekia karjeros. Galbūt jau ir šeima sukurta, ir vaikai yra. Kuo gi galima nustebinti mylimą sesę?

Grožio procedūros. Kokia moteris atsisakytų pasilepinti grožio procedūromis ir išeiti iš grožio salono dar labiau išgražėjus? Galima padovanoti kuponą manikiūrui, pedikiūrui, plaukų kirpimui, dažymui, veido procedūroms, ir t.t. Vardinti būtų galima ilgai, tačiau svarbiausia tai, ką pasirinksite Jūs. Ką mėgsta Jūsų sesuo? Kaip pasigražina? Galbūt toje srityje yra kažkokių naujovių ir tendencijų bei tą siūlančių salonų?

Poilsis. 30 metų – intensyvus amžius. Dažnai tokio amžiaus moterys ir dirba, ir rūpinasi mažais vaikais, ir nori pabūti su draugėmis, pasimėgauti pramogomis. Būtent todėl labai svarbu nepamiršti, jog būtina atrasti laiko poilsiui. Laikas tik sau ir su savimi. Padovanokite kuponą SPA procedūroms, geram masažui. O galbūt nakvynę poilsio namuose su gera vakariene ar net kelionė į užsienį?

Įspūdingos pramogos. Ką galvojate apie galimybę padovanoti nepamirštamus įspūdžius? Skrydis oro balionu, ekstremalus vairavimas, pasivaikščiojimas po naktinį miestą, skrydis parašiutu? Padovanokite pirmą kartą.

Įdomios laisvalaikis. Galima padovanoti įdomų laiką, kuris ilgam išliks atminty. Galbūt pabėgimo ar siaubo kambaryje praleista valanda? Orientacinės varžybos, smegenis pamankštinti verčiantys galvosūkiai, galbūt debatai ar stalo žaidimų vakarėliai? Tai puikus laisvalaikis, kuri padės atitrūkti nuo kasdienybės, sužinoti naujų dalykų ir prisiminti, jog gyvenime yra labai daug įdomių dalykų.

O jei sesei sukanka 40 metų ?

Nuostabus amžius, kuomet moteris jau dažniausiai yra atradusi savo mėgstamą darbą, pomėgius, turi mylimiausius žmones ir mėgstamiausius kvepalus, tad… ką padovanoti?

Dovanų čekis apsipirkti parduotuvėje. Tai gali būti parfumerijos, drabužių, kosmetikos ir bet kokia kita parduotuvė, kurioje sesuo galės įsigyti tai, kas tikrai puikiai tiks ir patiks. Galimybė pasirinkti ir atrasti kažką naujo.

Išskirtinis akcentas namams. Kartais taip norisi kažko išskirtino, kažko nepakartojamo. Galbūt tai galėtų būti interjero detalė, ypatingas paveikslas, vienetinė žvakidė ar nuostabi vaza, kuri suteiks namams ypatingo akcento. Puikiai tiks ir knyga į namų biblioteką, tereikia žinoti, kokio žanro knygos sesei patinka.

Juvelyriniai dirbiniai. Puiki dovana sesei gali būti ir aukso, sidabro, platinos ar kitokio metalo auskarai, apyrankė, pakabukas, grandinėlė. Tokiai atvejais galima padovanoti gražų vėrinį, jai patinkančio stiliaus dirbinį arba sukurti individualų kūrinį. Geras juvelyras pagamins tokį grožį, kurio dar niekam neteko matyti. Nepamirškite ir graviravimo galimybės, kuri sesei leis visada prisiminti, jog ši dovana yra nuo Jūsų.

Bilietas į renginį: spektaklį, operą, kiną ar kokį nors įdomų renginį, koncertą. Patariame pirkti dviems, kad sesuo galėtų pasikviesti draugę, mylimą žmogų, o galbūt Jus. Pasirinkimas labai platus, bet padėti išsirinkti gali žinojimas, ką sesė mėgsta.

Solidesnį jubiliejų švenčiančiai sesei taip pat nepamirškite išskirtinių dovanų, kurios nustebins ir pradžiugins. Geriausia dovana yra ta, kuri patiktų Jūsų mylimai sesei. Jeigu įdėsite širdies ir jausmų renkantis dovaną, ji tikrai patiks ir tiks.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali būti įdomu