Ką dovanoti sesei Kalėdų proga?

Dovanų idėjos sesei Kalėdų proga

Kalėdos – džiaugsmingas, tačiau tuo pačiu ramus, šilumos ir jaukumo kupinas metas. Nuostabi šventė, kurią mėgsta ir vaikai, ir suaugę. Visame pasaulyje žinoma diena, kupina dovanų, staigmenų, stebuklų ir skanaus maisto. Na, ir, žinoma, dovanų. Kalėdų senelis ne visada spėja padėti po Eglute dovanų ir suaugusiems, mat vaikų yra labai daug. Tad artimam žmogui tenka parūpinti dovanas patiems. Pagalvokime šiandien, ką galima padovanoti sesei Kalėdų proga?

Tam, kad galėtumėme pasiūlyti dovanų idėjas, kviečiame sau atsakyti į tam tikrus klausimus, kurie padės dovanų pasirinkime. Visų pirma, verta būtų pagalvoti, kokį laisvalaikio būdą mėgsta sesuo. Kuo ji užsiima, kai turi laisvo laiko? Galbūt turi kokį nors pomėgį, o gal pasakojo, jog svajojo išbandyti vieną ar kitą pramogą? Galbūt jai patinka adrenalinas, o gal priešingai – ramūs, kūną ir protą atpalaiduojantys užsiėmimai ar procedūros? Prieš perkant dovaną verta būtų pagalvoti ir apie tai, ar norite nustebinti tik sesę, ar galbūt ją su vyru ar mylimu žmogumi, jeigu toks yra. Dovanų pasirinkimas dviem taip pat yra platus. Na, ir žinoma, galima nustatyti norimą biudžetą, kurį skirsite dovanai. Šie ir kiti kriterijai padės greičiau ir, svarbiausia, taikliau pasirinkti dovaną mylimai sesei.

Grožio niekada nebus per daug

Nepriklausomai nuo to, ar Jūsų sesė dažnai lankosi grožio salonuose, ar tai daro tik retkarčiais, grožio procedūros – puiki idėja dovanai. Juk kiekviena moteris nori būti graži. Juo labiau, šiais laikais yra išties platus grožio procedūrų pasirinkimas, todėl kartais neužtenka laiko ar galimybių išbandyti visas. Taip pat dažnas atvejis, jog moteris vis neranda laiko užsirašyti norimai procedūrai arba tiesiog ir vėl turi skirti finansus kitiems dalykams. Na, o dovanų kuponas grožio procedūrai privers pasimėgauti procesu bei rezultatu. Kokios grožio procedūros populiarios?

  • HIFU procedūra;
  • veido valymas, mezoterapija, drėkinimas;
  • veido masažas;
  • kūno puoselėjimo procedūros;
  • kūno šveitimai, įvyniojimai ir t.t.
  • apsilankymas soliariume;
  • plaukų priežiūra: kirpimas, šukuosenos ir t.t.

Grožio procedūrų pasirinkimas tikrai platus, tačiau dauguma jų yra universalios ir tinka kiekvienai moteriai. Todėl rinkdamiesi grožio dovaną – neprašausite.

Kokybiškas poilsis – SPA malonumai

SPA dovana

Kuri moteris atsisakytų gero poilsio su SPA malonumais? Nebent ta, kuri jau tuo mėgaujasi, tiesa? Visai nesvarbu, ar moteris pavargo nuo darbo, rūpesčių, ar motinystės, bemiegių naktų ir buities. SPA procedūros puikiai pagelbės visais atvejais. Tai puikus pasirinkimas, norint ne tik pailsėti, bet ir pagerinti nuotaiką, bendrą organizmo tonusą ir pasikrauti energijos, grįžti į kasdienybę su daugiau energijos ir įkvėpimo. Kokios SPA procedūros populiariausios?

  • atpalaiduojantys SPA ritualai;
  • jaunystę grąžinantys SPA ritualai;
  • SPA su baseino bei pirčių zona ir t.t.

Į SPĄ ritualus gali įeiti tokios procedūros kaip masažai, kūno įvyniojimai, šveitimai ir t.t.

Abonementai – praktiška dovana

Šiandien yra itin platus įvairių abonementų pasirinkimas. Tai gali būti, pavyzdžiui, masažo keli seansai, o gali būti soliariumo abonementas. Automobilio plovimo abonementas, o gal jojimo pamokų? Pasirinkimas tikrai platus, tad puikiai tiks mėgstantiems praktiškas dovanas. Žinoma, svarbu žinoti, ar konkrečia paslauga Jūsų sesuo naudojasi. Jeigu taip – drąsiai pirkite.

Įamžintos akimirkos

Dar viena dovanos idėja Kalėdų proga sesei – asmeninė fotosesija. Tai toli gražu ne tik nuotraukos, tačiau ir jausmas, emocijos. Fotosesijai moterys dažniausiai specialiai pasipuošia – makiažas ir puošnūs drabužiai ar tiesiog mėgstama apranga. Toks įvaizdis džiugina moters širdį, akį, o tuo pačiu leidžia labiau pasitikėti savimi. Tai puiki galimybė atsiriboti nuo kasdienybės ir skirti laiko sau, pasimėgauti procesu ir, žinoma, rezultatais. Kartais būna, jog iš gautų nuotraukų sudėtinga atpažinti save (gerąja prasme). Neretai gražios nuotraukos būna spausdinamos, kabinamos matomoje vietoje – juk taip norisi pasidžiaugti. Profesionali fotosesija, tai taip pat puiki galimybė išgauti skirtingus įvaizdžius, stilius, išbandyti save. Padovanokite sesei tokią galimybę ir tikrai nesuklysite.

Galimybė pasimėgauti… maistu

Kuri moteris nemėgsta gero, aukštos kokybės maisto? O dar, jeigu šis maistas gaminamas profesionalaus virtuvės šefo. Tad siūlome dovanoti kuponą restorano patiekalams apmokėti. Kai tik bus proga, o gal net be progos, sesė galės pasimėgauti geru maistu ir malonia draugija, jeigu eis ne viena. Gero maisto mėgėjams taip pat puikiai tiktų maisto ar gėrimų degustacijos. Tai ne tik skonis, bet ir lėtas pasimėgavimas, naujų skonių pajautimas, o taip pat maisto ar gėrimo atsiradimo istorija ir t.t. Visas kompleksas malonių dalykų ir vos viena degustacinė vakarienė – padovanokite ją sesei.

Profesionalūs masažai

Masažas

Šiais laikai yra itin platus masažų pasirinkimas. Atpalaiduojantis, sportinis, gydomasis, aromaterapinis. Viso kūno, galvos, pečių, veido ir t.t. Masažas yra ne tik malonus, bet ir labai naudingas tiek kūnui, tiek protui. Gali padėti atsikratyti lėtinių skausmų, raumenų įtampos. Pagerina bendrą organizmo būklę, tonizuoja, gerina kraujo ir medžiagų apykaitą. Specialūs masažai nuo celiulito padeda kovoti su šia problema ir didina odos stangrumą, elastingumą. Kiekvienas žmogus gali išsirinkti būtent jam tinkantį masažą arba atlikti visą masažo kursą. Tai gali būti puikus atradimas savo sveikatos ir savijautos gerinimo kelyje. Neįtikėtina, jog vienos procedūros metu gerinama ir fizinė, ir psichologinė būklė. Padovanokite galimybę išbandyti masažą savo mylimai sesei.

Dovanų kuponai – visada geras pasirinkimas

Jeigu norite praktiškos dovanos sesei, rinkitės dovanų kuponus. Pagalvokite, galbūt tai galėtų būti grožio salono ar parduotuvės dovanų kuponas, o gal laisvalaikio pramogų dovanų kuponas? Tai galimybė pasirinkti pačiai. Puikiai tinka, jeigu niekaip neapsisprendžiate, ką dovanoti.

Intymios dovanos

Kodėl Kalėdos negali būti ta proga, kuomet galime padovanoti intymią dovaną? Kadangi tokią dovaną išrinkti gali būti išties sudėtinga, o gal net ir nedrąsu, tad puikiai tiktų dovanų kuponas apsipirkimui intymių prekių parduotuvėje. Pasirinkite norimą sumą ir padovanokite intymumo ir naujų spalvų. Galbūt sesė išsirinks kažką ne tik sau, bet ir vyrui – puiki proga paįvairinti šeimyninį gyvenimą.

Padovanokite įspūdžius

Dar vienas puikus pasirinkimas sesei – pramoga. Jų pasirinkimas labai platus, todėl tikrai atrasite kažką tinkančio Jūsų sesei. Tai gali būti aktyvios pramogos, pavyzdžiui, važinėjimas kartingais, boulingas, jojimo pamoka. Gali būti ir kultūrinės: kinas, teatras, muziejai, apžvalginis pasiplaukiojimas. O galbūt skrydis oro balionu, parasparniu? Įvairūs galvosūkių-pabėgimo kambariai, pamokos, mokymai ir dar daug visko vienoje vietoje.

Kalėdos – nuostabus metas, kuriame gausu ne tik šilumos, stebuklų, bet ir dovanų. Mes tikimės, jog bent viena mūsų išvardinta dovanų idėja tiks ir Jūsų sesei. Drąsiai išsirinkite norimą variantą ir padovanokite jį mylimai sesei. Suklysti su dovana yra žymiai mažesnė tikimybė nei suklysti jos nepadovanojus. Na, o jeigu bijote nepataikyti, atsižvelkite į mūsų rekomendacijas dėl dovanų pasirinkimo. Pagalvokite, ką Jūsų sesuo mėgsta, kuo domisi, apie ką svajoja. Prisiminkite, kokį laisvalaikio būdą dažniausiai renkasi. Taip pat nustatykite norimą biudžetą ir viskas – liks užsakyti norimą dovaną.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali būti įdomu