Originalios dovanų idėjos moterims: Kaip Nustebinti Ją?

Dovanų idėjos moterims

Turbūt dauguma moterų su malonumu priima dovanas, tiesa? Juk tai taip malonu ir gera. Ir visai nesvarbu kokia proga: Kalėdos, Naujieji, gimtadienis, vardadienis, jubiliejus, universiteto baigimo šventė ar kita. Svarbiausia – švęsti, džiaugtis ir su malonumu priimti ne tik dovanas, bet ir gražius žodžius, linkėjimus.

Progų švęsti yra labai daug, tad ir dovanų prireikia dažnokai. O ką daryti, jeigu tos dovanų paieškos tampa tikru išbandymu? Jeigu didžiulis dovanų pasirinkimas tarsi magnetas įtraukia Jus į nežinomybę? Šiandien pasidalinsime su Jumis dovanų idėjomis, kurios puikiai tiks moteriai bet kokia proga. Tačiau prieš tai dar paminėsime keletą patarimų, kurie, tikime, palengvins dovanų paieškas. Pradedame.

Patarimai, kurie palengvins dovanų paieškas

Prieš pirkdami dovaną moteriai, pagalvokite apie tai, ką ji mėgsta, prisiminkite, galbūt minėjo, jog norėtų išbandyti naują pramogą? Kokias dovanas mėgsta pirkti savo draugėms? Kuo domisi? Taip pat galite nuspręsti, kokios yra Jūsų biudžeto dovanai ribos. Tai padės susiaurinti paiešką ir sėkmingai išrinkti dovaną.

Taip pat galima pagalvoti ir apie amžių bei baimes, jeigu moteris tokių turi. Nors dovanų pasirinkimas šiandien platus ir nemažai laisvalaikio dovanų tinka įvairaus amžiaus moterims, visgi yra ir išimčių. Pavyzdžiui, veidą jauninanti procedūra galbūt ne itin tiktų studentei, o šuolis parašiutu – tai, kuri paniškai bijo aukščio. Tokie dalykai padės Jums ne tik greičiau išrinkti dovaną, bet ir, svarbiausia – įtikti būsimai dovanos gavėjai.

Dovanų idėjos moterims

Grožio dovanos – įvairioms progoms

Dažna moteris itin mėgsta pasimėgauti įvairiomis grožio procedūromis. Tik, deja, ne visada tam randa laiko, galimybių. Todėl tai būtų puiki dovana bet kokia proga. Kokius grožio paslaugų kuponus siūlytumėme dovanoti? Idėjų daug:

  • Manikiūras/pedikiūras;
  • Profesionalus makiažas;
  • Šventinė šukuosena, plaukų kirpimas;
  • Plaukų dažymas, procedūros;
  • Kūno procedūros (šveitimai, įvyniojimai, drėkinimai).

Praktiška ir tuo pačiu originali dovana – abonementai, prenumeratos

Tai tarsi pinigų, bet ne pinigų dovanojimas. Tarsi banalu, bet iš tikrųjų praktiška ir originalu. Kalbame apie abonementus įvairioms paslaugoms. Pavyzdžiui – soliariumo abonementas leis ne vieną kartą pasilepinti ir gauti vitamino D bei šilumos, o tuo pačiu gražiai įdegti.

Puikiai tiktų ir knygos ar žurnalų prenumerata, jeigu moteris mėgsta skaityti. Nereikės rūpintis knygų paieška – moteris viską gaus iki pat namų durų.

Geriausia dovana – sveikata ir poilsis

Kad ir kokią dovaną pirktumėte, turbūt sutiksite, jog didesnės dovanos už sveikatą būti negali. Todėl labai šaunu, kai mes patys prisidedame prie savo sveikatos gerinimo arba bent jau palaikymo. Sveikas ir aktyvus gyvenimo būdas, kokybiškas, pilnavertis maistas, tinkamas poilsio ir darbo režimas – puiku. Tačiau tai žmogus turi išsiugdyti pats, o štai kai ką mes galime ir padovanoti. Pavyzdžiui:

  • Sveikatinimosi procedūros;
  • Poilsis sanatorijoje;
  • Kokybiškas masažas;
  • Poilsis su SPA malonumais;
  • Kraujo tyrimų ir sveikatos patikrinimo programos.

Ypač norėtumėme atkreipti dėmesį į masažų bei įvairių SPA, atpalaiduojančių procedūrų naudą. Atrodytų, jog tai tik maloni akimirka, tačiau toli gražu ne. Profesionalus, tinkamai parinktas kūno masažas daro tikrus stebuklus. Ne tik gerina nuotaiką, bendrą organizmo būklę, bet ir gali padėti atsikratyti įvairių su raumenų įtampa susijusių skausmų, negalavimų. Atpalaiduojančios kūno procedūros padeda susigražinti gerą nuotaiką ir pasisemti naujos energijos. Puiki atgaiva ir kūnui, ir sielai, o tuo pačiu puikus būdas užkirsti kelią negatyvioms emocijoms, mintims.

Dovana moteriai, kuri mėgsta gerą maistą
Moterims, kuri mėgsta gerą maistą, dovanų pasiūla taip pat didžiulė:

  • Maisto ar gėrimų degustacija: jos metu moteris ne tik paragaus, pasimėgaus, tačiau ir sužinos daug įdomių dalykų apie tą maistą, apie jo atsiradimo istoriją ir t.t. Tai puikus būdas turiningai praleisti laiką;
  • Kuponas pasirinktam restoranui: puiki dovana – kuponas norimai sumai į konkretų restoraną. Tai bus puiki priežastis skirti sau laiko ir leisti pasimėgauti, atsipalaiduoti ir paragauti kažką naujo. O galbūt tiesiog užsisakyti maisto, kai nebus noro ar galimybių gaminti;
  • Kulinarijos pamoka: kulinarijos pamoka, tai galimybė išmokti tikrų kulinarijos šedevrų ir įdomiai praleisti laiką. Tai, kas atrodė neįmanoma taps lengvai pasiekiama;
  • Kitokios vakarienės: šiais laikais yra daug ne tik skirtingų virtuvių, maisto atradimų, tačiau ir ypatingų vietų bei būdų pavalgyti. Pavvyzdžiui, vakarienė visiškoje tamsoje, o gal dideliame aukštyje? Originalus pasirinkimas.
  • Įamžintos akimirkos
  • Dar viena puiki dovana moteriai bet kokia proga – moters fotosesija. Tai gali būti kuponas individualiai fotosesijai, kurios metu kartu su fotografu pasirinksite norimą temą, įvaizdį, vietą. Dovanojant fotosesiją puikiai tiktų padovanoti ir makiažo paslaugą. Tokiu būdu moteris bus visiškai pasiruošusi fotosesijai – užteks paskirti makiažo laiką ir fotosesiją. Vėliau moteris džiaugsis įamžintomis akimirkomis. Tai ne tik gražios nuotraukos, tai puiki patirtis ir didesnis pasitikėjimas savimi.

Įvairios pramogos – nuostabi dovana moteriai
Pramogų kuponai gali būti puiki dovana moteriai bet kokia proga. Jų pasirinkimas labai gausus, todėl atrasite dovaną ir ramaus laisvalaikio būdo mėgėjoms. Tai galėtų būti bilietas į kiną, teatrą, knygų ar žurnalų prenumerata, savaitgalio kelionė ir t.t. Taip pat didelis pasirinkimas ir aktyvaus laisvalaikio mėgėjoms. Pavyzdžiui, pasivažinėjimas kartingais, baidarės, irklentės, kaitavimas, boulingas, žygiai, skrydis oro balionu ir t.t. Prieš pirkdami kuponą pramogai, pagalvokite, kokį laisvalaikio būdą mėgsta moteris, ką dažniau renkasi, su kuo norėtų išbandyti vieną ar kitą pramogą. Taip pat pagalvokite, kokias dovanas labiau mėgsta: praktiškas ar tas, kurios nustebins ir suteiks naujų pojūčių. Pavyzdžiui, adrenalino kupinos pramogos?

Pasukite galvą

Dar galėtų būti puiki dovana toms, kurios mėgsta pasukti galvą – pabėgimo kambariai. Tai unikali pramoga, kuri gali būti labai skirtinga, priklausomai nuo pasirinkto kambario. Siaubo, konkrečios tematikos – Jums reikės išspręsti įvairiausius galvosūkius ir tokiu būdu išeiti iš kambario. Į tokią pramogą moteris galės pasikviesti draugių, draugų ar artimųjų. Patikėkite, įspūdžiai bus nepamirštami.

Dovanų moteriai pasirinkimas

Šiais laikais dovanų moteriai pasirinkimas labai platus. Tai gali būti ir grožio dovanos, ir įvairiausios paslaugos, kurios palengvins arba paįvairins kasdienį gyvenimą. Gausybė pramogų: degustacijos, restoranai, išvykos, galvosūkių, pabėgimo kambariai, aktyvios pramogos ir dar daug visko. Itin malonios ir poilsio dovanos bei sveikatinimo paslaugos. Padovanokite galimybę pailsėti, atsigauti, pasikrauti naujos energijos. Platus viešbučių su SPA paslaugomis pasirinkimas užtikrins kokybišką poilsį, malonius pojūčius. Grožio ir sveikatinimo procedūros padės pagerinti sveikatos būklę, dar geriau pailsėti ir pasirūpinti savimi.

Kad ir kokią dovaną pasirinksite, prisiminkite, jog svarbiausia yra nuoširdus jos įteikimas ir, žinoma, sveikinimai. Tai nuostabus duetas, priversiantis bet kokią moterį nusišypsoti ir džiaugtis. Nors daugumą dovanų moterys gali nusipirkti ir pačios, be progos, tačiau neretai tik gavusios jas iš kitų, pagaliau pasiryžta skirti kokybiško laiko sau. Kai dovanų kuponas rankoje, žymiai lengviau yra suplanuoti laiką, užsirašyti procedūrai ar kitai paslaugai ir džiaugtis tuo, jog yra mylima. Tikimės, jog iš mūsų daugumos pasiūlymų išsirinksite Jums labiausiai patikusį ir padovanosite moteriai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali būti įdomu