Kirkilų apžvalgos bokštas

Kirkilų apžvalgos bokštas

Kirkilų (Biržų) apžvalgos bokštas tikrai patiks tiems, kam patinka užburiantys, kvapą gniaužiantys gamtos vaizdai. Šis kanojos formos apžvalgos bokštas yra unikalus ir įspūdingas architektūrinis statinys, visai nepanašus į kitus.

Iš šio unikalaus bokšto jums atsivers ne tik nuostabi gamta, bet kur kas daugiau – 30 vandens pilnų smegduobių, vadinamų Kirkilų draustinio ežerėliais. Tai nepakartojamas vaizdas. Beje, kartais vasarą dėl vandenyje esančių sieros bakterijų vanduo nusidažo įvairiomis spalvomis – tai pamatyti tikrai verta. Dar geriau, jeigu spėsite įamžinti.

Kirkilų apžvalgos bokštas yra net 32 metrų aukščio. Pirmajame aukšte yra amfiteatras, kuriame gali vykti pasibuvimai, nedideli renginiai ir t.t.

Kai jau pasigrožėsite vaizdais iš aukštai, prieikite arčiau. Kaip? Visai šalia yra pažintinis takas su tilteliais, o eidami juo pasieksite lieptą, kuris leis Jums persikelti į kitą krantą. Tai unikali patirtis, mat būsite visai šalia unikalių vandens telkinių.

Į šį apžvalgos bokštą pasikvieskite ir vaikus – jiems čia taip pat bus pramogų. Visai čia pat vaikų žaidimo aikštelė, „Vabzdžių viešbutis“, garsų gaudyklė. Išalkę galėsite pasimėgauti užkandžiais ar laužavietėje savo pačių paruoštu maistu. Patiks ir mažiems, ir dideliems.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali būti įdomu