Presoterapija: privalumai ir nauda

Presoterapija: privalumai ir nauda

Visi norime būti gražūs ir džiaugtis dailiu kūnu. Graži figūra asocijuojasi su sveikata, gera savijauta ir suteikia pasitikėjimo savimi, todėl ją rūpinasi tiek vyrai, tiek moterys. Vieniems tai sekasi lengviau, kitiems sunkiau. Vieni renkasi griežtas dietas, ilgas valandas sporto klube, sekinančias treniruotes ir kartais pridaro daugiau žalos orgnizmui nei naudos. Tuo tarpu kiti domisi tuo, kaip veikia mūsų kūnas, kaip, kiek ir ko galima valgyti, užsiima mėgstamu sportu. Ir jeigu prieš penkiasdešimt metų žmonės nežinojo kitų būdų turėti gražų kūną, tai šių laikų technologijos, mokslas ir išradimai padėjo atrasti presoterapiją.

Presoterapija — kas tai? Masažas, procedūra, pratimas? Ne, tai vienas iš limfodrenažų būdų, kuris gerina limfos apytaką. Sakysite, kam to reikia? Atsakome.

Kaip presoterapijos procedūra vyksta, ar ji skausminga?

Tai procedūra, kurios metu nejausite skausmo, nemalonių pojūčių ar sunkumo. Jūsų paprašys užsidėti specialų drabužį (dažniausiai pilvo srities korsetą, rankoves ir kojines), į kurį iš aparato eis suspaustas oras. Užtruksite vos 30-40 min, o po procedūros klientai dažniausiai jaučiasi atsipalaidavę, geresnės nuotaikos, pailsėję ir kupini energijos. Rezultatas gali būti jaučiamas jau po pirmo karto, tačiau jų rekomenduojama turėti apie 10–15. Tarp procedūrų rekomenduojamas poros ar kelių dienų tarpas, o sąžiningai atliktas visas kursas procedūrų padės ilgai džiaugtis rezultatais.

Kaip sustiprinti presoterapijos poveikį?

Norint, kad presoterapijos rezultatas būtų ilgalaikis ir stiprus, būtina laikytis grafiko, nedaryti didelių pertraukų tarp seansų. Taip pat patariama jungti į šį procesą ir kitokius efektyvius dalykus, pvz. kūno modeliavimas, vakuuminiai masažai, įvyniojimai ir t.t. Kiekviena procedūra ir laikas sau padės mylėti save vis labiau.

Svarbu nepamiršti ir sveiko gyvenimo būdo, rūpintis fiziniu aktyvumu, sveika ir subalansuota mityba. Kuomet pradeda matytis rezultatai, tai juos sugadinti valgant nesveiką maistą visai nėra noro.

Presoterapijos poveikis jūsų nuotaikai

Presoterapija

Presoterapija padeda gerinti žmogaus psichologinę būklę, atitrūkti nuo rūpesčių, susitvarkyti su nemigos problemomis, įtampa kūne, prislėgta nuotaika, nuovargiu ir t.t. Žmonės pripažįsta, jog reguliariai lankant presoterapijos seansus pagerėja darbingumas, nuotaika, vėl atsiranda motyvacija ir noras džiaugtis gyvenimu. Stebuklas? Anaiptol. Gera žarnyno veikla, pagerėjusi kraujotaka, viso kūno „išjudinimas“ pažadina visą organizmą. gerai pailsėjęs žmogus – laimingas žmogus. Na, o gražios kūno linijos suteikia pasitikėjimo savimi.

Kada presoterapija yra nerekomenduojama?

Yra diagnozės, kuomet presoterapija yra ypač rekomenduojama. Pavyzdžiui: tinimai, įvairios venų ligos, pooperacinis periodas, kuomet reikia atsistatymo, celiulitas, vidurių užkietėjimas ir daug kitų.

Nors ši procedūra itin naudinga, veiksminga ir lengva, kartais jos daryti nerekomenduojama. Pavyzdžiui: sergant vėžiu, gripu, peršalimu ar bet kokia ūmia infekcija, tuberkulioze, širdies nepakankamumu, skydliaukės hiperfunkcija, inkstų nepakankamumu ir t.t. Nors ligų (kontraindikacijų) sąrašas nėra ilgas, vis dėlto turint lėtinę ar ūmią ligą, rekomenduojame dėl procedūros pasikonsultuoti su gydytoju arba profesionaliu specialistu, kuris atliks procedūras. Taip pat prieš procedūrą išsakykite savo problemas, nusiskundimus, pasidalinkite, kokie Jūsų lūkesčiai ir ko norite pasiekti greičiausiai. Tai padės individualiai parinkti seanso trukmę bei nustatyti jo ciklą, galbūt pasiūlyti papildomų procedūrų.

Ar presoterpaija yra populiari?

Šiandien vis daugiau moterų susižavi presoterapijos privalumais ir tai suprantama – procedūra maloni, jokių pastangų, o rezultatas akivaizdus. Pasaulyje šį metodą rekomenduoja net žymūs žmonės, kurie patys pajautė šių seansų poveikį. Ar tai tik moterims skirta procedūra? Tikrai ne. Tinka tiek vyrams, tiek moterims.

Ar reikalinagas specialus pasiruošimas?

Vienas dažniausių klausimų, kurį užduoda klientai – ar šiai procedūrai reikia specialiai ruoštis? Tikrai ne. Jokių specialių pasiruošimų, daiktų ar aprangos. Apsirenkite tiesiog patogiai. Na, o ilgus batus, rankoves ir diržą (priklausomai, kuriai daliai/dalims presoterapija bus atliekama) Jums duos jau vietoje.

Ko tikėtis seanso metu?

Kai jau būsite su specialiais drabužiais, bus įjungtas presoterapijos aparatas, o Jums reikės … tiesiog mėgautis. Jokių pastangų, taisyklių, instrukcijų – tiesiog ilsėtis ir mėgautis. Na, o po seansų ciklo džiaugtis rezultatais.

Jeigu dar nesate išbandę presoterapijos ir jos teikiamų privalumų, nuoširdžiai patariame užsirašyti, išbandyti ir įsitikinti, jog tai ne tik malonu, bet ir veiksminga. Jeigu neramu, įsigykite kuponą tik vienam kartui, o vėliau galėsite užsirašyti visam ciklui.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali būti įdomu
Aušra SPA
Skaityti

Aušra SPA

Aušra SPA įsikūręs – verslo parke Aušra, esančiame pačiame Kauno centre, prie pagrindinės autobusų stoties, atkurtuose istorinės spaustuvės pastatuose.…