Gimtadienio sveikinimai vaikams

Gimtadienio sveikinimai vaikams
Gimtadienio sveikinimai vaikams

Gimtadienio šventės vaikams yra ypatingas metas, kai džiaugiamasi draugų kompanija, linksmuose žaidimuose ir, žinoma, gausiuose sveikinimuose. Nepaisant to, kad gimtadienio sveikinimai vaikams gali būti įprastai trumpi ir paprasti, daugelis tėvų ir artimųjų ieško būdų, kaip šią dieną paryškinti ypatingai. Originalūs ir įdomūs sveikinimai ne tik atneša džiaugsmą, bet ir leidžia vaikui jaustis ypatingai.

Gimtadienis taip pat yra proga padovanoti vaikui kažką ypatingo, kas atspindėtų jo asmenybę ir skatintų tolesnį vystymąsi. Nors tai gali būti tradicinės dovanos, tokios kaip žaislai ar knygos, tačiau taip pat svarbu atsižvelgti į tai, ką vaikas tikrai norėtų ir ko jis iš tikrųjų reikia. Gimtadienio dovanos vaikams gali tapti ne tik materialinėmis vertybėmis, bet ir turiningomis patirtimis, kurios prisimins ne vienerius metus.

Be linksmų žodžių ir šiltų šypsenų, svarbu atkreipti dėmesį į tai, ką vaikas iš tiesų mėgsta ir ko jis norėtų. Sveikinimai gali būti susiję su vaiko pomėgiais, svajonėmis ar net ateities planais. Tai puikus būdas parodyti, kad vaikas yra suprastas ir vertinamas.

Gimtadienio sveikinimai vaikams iki 4, 5, 6 metų

🎁 Prabėgo metukai visi keturi, o šiandien sukanka Tau lygiai penki. Tegul šis skaičiukas Tau būna laimingas, o kiekviena dienelė – graži ir žaisminga. Su gimtadieniu, (vardas)!

🎁 Sveikiname su …-uoju gimtadieniu mūsų mylimą (vardas). Gražios jums šiandien šventės, skanaus torto ir laimės mažajam  sukaktuvininkui.

🎁 Mielas zuikutis, kurį šįryt sutikau, perdavė daug šaunių linkėjimų Tau. Kad augtum didutė ir būtum smalsutė. Kad būtum gerutė ir visad – sveikutė. Prie šių linkėjimų prisidedam ir mes, tave labai mylintys tėveliai. Su gimtadieniu, mūsų gražuole dukrele!

🎁 Skuba lekia metukai, o paskui juos ir tu mažais greitais žingsniukais. Štai šiandien jau (trečiuosius) pavijai ir gimtadienį pakeliui sutikai. Sveikinam tave labai labai!  

🎁 Džiaugiasi mano širdelė, nes šiandien  gimtadienis mylimo vaikelio. Lai bus linksma ir staigmenomis nudžiugins Tave ši dienelė. Lai šypsosis danguje Tau net saulelė…

🎁 Švenčia šiandien kiemo gėlės ir kačiukas mūsų mielas. Švenčia progą neeilinę – dar vieni metukai Tave apkabino. Tad sveikinu ir aš, tegul šis gimtadienis Tau daug daug dovanėlių atneš.

🎁 Mes – Mamytė ir Tėvelis, sugalvojom smagų planą: šiandien pirksim skaniausią tortą ir puošim jį (keturiom) žvakelėm. O vakare, danguje sužibus pirmajai žvaigždelei, galvosim norus ir linkėsim Tau jų išsipildymo, brangus vaikeli.

🎁 Sveikiname su Gimties diena, vaikeli. Kai gimei, danguje švietė ryški saulutė. Ji šildė pasaulį ir įkvėpė žmones šypsotis. Šiandien, tokia saulutė mums esi Tu, dukrele (sūneli), nes Tavo šypsenėlė sušildo kiekvieną širdelę.

🎁 Pirmieji žingsniai, žodžiai, supančio pasaulio pažinimas… Kiekvieni metai (vardas) atneša naujus stebuklingus patyrimus, o jums – džiaugsmus ir kasdienius iššūkius. Tad sveikindami (vardas) su …-uoju gimtadieniu, linkime jam (jai) daugybės gražių ir sveikų vaikystės dienų, o jums – neišsenkančios energijos ir kantrybės. Telydi Jūsų šeimą darna ir laimė.

🎁 Jau 5 metukai tau suėjo
Ir visko daug rūpėt pradėjo:
Kaip padėti mylimai mamytei,
Kaip pažaisti su miela katyte.
Apsirengti netgi kartais moki;
Kitą kartą – smagiai sau pašoki.
Gebi piešti geltoną saulytę,
Ir kieme augančią žalią žolytę.
O kiek dar priešaky gražių dalykų…
Linkiu atrasti viską, ką tik sumanysi!

Gimtadienio sveikinimai vaikams iki 7, 8, 9, 10 metų

🎁 Kvepia gimtadienio pyragas;
Draugai visi seniai susirinko;
Tėveliai dovanų maišą pririnko.
Smagūs žaidimai jau sugalvoti.
Bus nuostabaus laiko lig soties.
Šventė nusimato tokia nuostabi…
Sveikinsime su …-uoju Tave visi!

🎁 Su gimtadieniu, (vardas)! Linkiu būti greitu (-a), kaip skubantys gyvenimo metai. Būti linksmu (-a), kaip ši …-ojo gimtadienio šventė džiugi. Pažinti gerumą ir atjautos silpnesniam grožį. Atrasti sėkmę ir ja savąsias svajones papuošti.

🎁 Sklinda aidi nuostabi žinia – šiandien laukia staigmenų diena! Truputėlį apie jas atskleisiu – visos vien Tau, mūsų brangiausias (-ia). Nes Tu esi mūsų gyvenimo dovana nuostabiausia. Ir greitai auganti, beje. Tad su gimtadieniu Tave!

🎁 (…) metukai – tai ne juokas!
Dar vieneri ir Tu pirmokas (-ė).
Greitai augi, mielas vaike…
Bet vaikystė – nesibaigia!
Tegul būna ji gražiausia,
Kad būtų ką atminti,
Kai didelis (-ė) užaugsi.

🎁 Sveikinu tave, (vardas), su …-ąja Gimties sukaktimi. Jau daug visko pažinai ir supratai. Tačiau ar žinai, kokius stebuklus atneš sekantys, ir dar, ir dar kiti gyvenimo metai..? Pažadu, bus tikrai įdomu! Tik būki smalsus (-i) ir geras (-a) – taip atrasi begalybę įdomių dalykų!

🎁 Žvelgiu aš į Tave šiandieną – it vakar mokeis žengti pirmą žingsnį, o jau skubi greita kasdieną į mokyklą… Prabėgo 7 metai kaip viena diena ir Tu jau didelė graži dama. Mano dukrelė mylima, kurią sveikinu su gimimo dienele!

🎁 … metukai gyvenimo upe nutekėjo ir gimtadienis smagus vėl į svečius atėjo. Tegul atneša Tau dovanas puikias: gerus draugus, gražius patyrimus ir svajones, bei daug priežasčių džiaugtis ir dūkti į valias.

🎁 Sveikiname su tortadieniu! Tik neužmirški sugalvoti noro ir užpūsti visas visas žvakutes. O mes palinkėsime – tegul jis būtinai išsipildo! Gražios šventės, mielasis (-oji)!

🎁 Su gimtadieniu, sūnau! Tau jau … ! Jau daug magiškų akimirkų nuaidėjo praeitin: kai žaidei su mašinytėm, kai išmokai tart „Mamyte“. Kai pirmą „zuikį“ pagavai, kai mano pasakas klausei… Tepasilieka tai atmintyje, sūnau. O šiandien linkiu Tau – tik neskubėk suaugt… Tegul Tavo vaikystė būna tokia pat laiminga, kaip visi šie prabėgę metai.

🎁 Kai tau (septini), kiekviena diena yra  nepakartojamas vaikystės nuotykis. Tad sveikiname ir linkime: tegul kiekvienas naujas rytas Tau atneša kažką labai labai gražaus ir gero.

Gimtadienio sveikinimai vaikams iki 11, 12, 13, 14 metų

🎁 Nepaprasti Tavo metai, vaikeli! Pamažu veriasi visas pasaulis ir jo grožis. Tad sveikinu ir linkiu atrasti tik prasmingus, gerumu ir sąžiningumu papuoštus dalykus; sutikti nuoširdžius žmones; būti veikliam, sveikam ir laimingam.

🎁 Žaislai seniausiai surūšiuoti
Ir paslėpti giliai namuos.
O atminties slaptuos kampeliuos –
Lopšinės mylimos Mamos.
Išeina šitaip nuostabi vaikystė,
Užleisdama vietą kitiems laikams,
Kuriuose bus daugel visko visko…
Linkiu – tebūnie tik laimė Tavo
akyse ir širdyje gyvens.
Su gimtadieniu!

🎁 Su gimtadieniu! Tavęs laukia nauji 12 mėnesių ir 365 dienos. Ar pasiruošęs (-usi) juos pasitikti ir patirti neišdildomų nuotykių, sužinoti naujų dalykų bei paaugti dar keliais centimetrais..?

🎁 Jeigu galėčiau grįžti į tavo metus, būčiau be galo laimingas (-a). Todėl, jog vaikystės laikas nenusakomai magiškas. Visas pasaulis tuo metu regisi stebuklu… Būtent toks pasaulis šiuo metu priklauso tau. Priimk tai kaip dovaną ir prasmingai praleisk kiekvieną naują dieną.

🎁 Su gimtadieniu, augantis žmogau… Su gimtadieniu jau visu …-uoju. Tegul …-ieji gyvenimo metai Tau daug smagių įdomybių nestokoja!

🎁 Tegul Tavo svajones skraidina aitvarai. Tegul smagiom išdaigom nuaidi laikas su draugais. Tegul dienos neskuba metų skaičiuoti ir leidžia Tau kuo ilgiau vaikystės džiaugsmus išmatuoti.

🎁 Ne 5 ir ne 7 – jau antroji dešimtis šiandien rytą Tave pasitinka nuostabia sukaktimi! Ženki drąsiai į pasaulį platųjį ir visada – beribį. Rinki žinias, patirtis, atraski savąjį kelią ir savo likimą. Sveikinu! Gražaus gimtadienio.

🎁 Tavo vaikiškas, tyras pasaulis,
Kuriame dar stebuklai gyvi,
Lai nudžiugina gimtadienio dieną
Staigmenų ir dovanų lietumi.
Magiško gimtadienio!

🎁 … metų – tai amžius, kai žmogus palengva kloja savo ateities pamatus. Linkiu dėl to stengtis stropiai ir atsakingai, tačiau neužmiršti skirti laiko ir linksmam laikui su draugais.

🎁 (Vardas), …-ojo gimtadienio dienos proga siunčiame Tau didelį apkabinimą bei norime palinkėti motyvacijos ir drąsos kurti didelius tikslus. Atmink – gyvenimas apdovanoja tuos, kurie siekia savo svajonių.

Gimtadienio sveikinimai vaikams yra kaip spalvinga paukščių giesmė – pripildyti džiaugsmo ir nuostabaus žavesio. Svarbu rasti žodžius, kurie liks kaip maži prisiminimai širdyje – linksmi, šilti ir pilni meilės. Tai ne tik sveikinimai, tai ypatingas momentas dalintis šventės džiaugsmu ir padaryti vaiko dieną dar ypatingesnę.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali būti įdomu
Velykiniai sveikinimai
Skaityti

Velykiniai sveikinimai

Velykos – ne tik didžiulė krikščionių šventė, bet ir puiki proga pasidalinti šiluma bei džiaugsmu su artimaisiais. Ši…