Gražūs gimtadienio sveikinimai

Gražūs gimtadienio sveikinimai

Gimtadienis – tai ne tik asmeninės šventės diena, bet ir proga kitam žmogui parodyti, kiek jis (ji) mums reiškia. Gimtadienio sveikinimai yra vienas iš būdų išreikšti savo jausmus, palinkėti gerovės ir sėkmės ateinančiais metais. Neretai, ieškant tobulų žodžių, susiduriame su iššūkiu – kaip originaliai ir nuoširdžiai pasveikinti? Pateiksime įvairias gimtadienio sveikinimu idėjas, kurios padės šią užduotį paversti malonumu, o jūsų žodžiai taps ne tik šventiniais linkėjimais, bet ir širdies dovana.

Nepamirškime ir gimtadienio dovanų, kurios yra neatsiejama šios šventės dalis. Gimtadienio dovanos, kaip ir žodžiai, turėtų būti parinktos atsižvelgiant į asmens pomėgius, interesų sritis ir gyvenimo būdą. Tad, kartu su šiltomis ir jausmingomis gimtadienio sveikinimų eilutėmis, tinkamai pasirinkta dovana gali padaryti šventę dar labiau išskirtinę ir įsimintiną.

Naujausi gimtadienio sveikinimai

🎁 Brangus (i) drauge, gražios Tau gimtadienio dienos! Tačiau labiausiai – gražių ir ilgų gyvenimo metų. Tegu laimė Tavo gyvenime būna ne skambus žodis, o pati tikriausia realybė. Linkėjimai!

🎁 Su gimtadieniu! Būk turtingas (a) gera sveikata, tikrais draugais, šeimynine laime ir pasiektais gyvenimo tikslais!

🎁 Akivaizdu – …-asis gimtadienis pakviečia pakelti gyvenimo skrydžiams jau paruoštus sparnus… Tad šia ypatinga proga palinkėsiu: sklęski drąsiai, kilk aukštai aukštai! Te neapleidžia jėgos ir sėkmės keliu kreipia Tavieji gyvenimo tikslai.

🎁 Na pagaliau – šiandien svarbiausias (-ia) – Tu! Pasigėrėk šiuo nuostabiu patyrimu ir į gyvenimą dažniau pažvelk su humoro jausmu. Su gimtadieniu!

🎁 Su gimtadieniu Tave! Su dėkingumu priimk patirtis, kurių negali išvengti. Naudokis gyvenimo galimybėmis, kurios įkvepia Tavo sielą. Būk kantrus, tačiau atkaklus savo tiksluose. O svarbiausia – BŪK LAIMINGAS žmogus!

🎁 Daug nueita kelių, nudirbta daug darbų.
Gerumo sklidina Tavoji siela nenuilsta…
Tad skubančioje Gimties dienoje linkiu –
Te išdalintas gėris Laime Tau sugrįžta.

🎁 Nauji gyvenimo metai – nauji iššūkiai ir planai. Tačiau apie visa tai galėsi pagalvoti rytoj, o šiandien tiesiog atsipalaiduok ir leisk sau mėgautis akimirkos galia. Gražių gimtadienio įspūdžių!

🎁 Galėčiau vardinti gimtadienio linkėjimus link begalybės, tačiau gyvenime svarbiausia viena – būti laiminga. Tad Laimės Tau, brangioji, tik jos…

🎁 Kol Tavęs nesutikau, negalėjau nė įsivaizduoti, kad šiame pasaulyje būna tokių ypatingų žmonių, kurių buvimas šalia gyvenimą užpildo begalinės laimės jausmu… Su gimtadieniu, mano Meile!

🎁 Dovanojam Tau šilčiausius linkėjimus ir puokštę spalvingųjų, it jaunystė, žiedų. Teatneša jie begalybę Meilės ir Džiaugsmo kartu. Esi verta geriausio šiandien ir visada! Su gimtadieniu!

🎁 Su jubiliejumi! Linkiu Jums dvasios ir kūno Atgimimo – veržlios energijos, smagių laisvalaikio užsiėmimų bei daug prasmingo laiko tik sau. Lai prasideda naujas, ypatingai gražus Jūsų gyvenimo etapas.

🎁 Linkėjimai gimtadienio proga! Apibėgai dar vieną metų ratą, bičiuli. Tačiau šis maratonas tik įsibėgėja, tad pasiruošk ilgą svajonių sąrašą, šiandien sukaupk užtektinai gerų emocijų ir pirmyn į gyvenimą!

🎁 Mielas (a) …, tegu Tavo dienos būna pilnos šviesių nuotaikų ir įkvepiančių atradimų ilgoje gyvenimo kelionėje. Išlik smalsus(i), veržlus(i) ir atsidavęs(usi) savo svajonėms. Sveikiname!

🎁 Lai džiugina jaunystė žavingu spontaniškumu. Siela liepsnoja galingos meilės jausmu. Sėkmė – tampa ištikimiausia.

🎁 Tegu gimimo dieną užgimsta ypatingos idėjos, įkvėptos drąsa, jaunatviška energija ir šviesiomis ateities vizijomis. Sėkmingų Tau gyvenimo metų.

Negirdėti gimtadenio sveikinimai

Negirdėti gimtadenio sveikinimai

🎁 Šį rytą linkiu pradėti su šypsena, pasimėgauti gardžia kava ir sulaukti malonios staigmenos, kuri sušildytų laimės ir džiaugsmo išsiilgusią širdį. Nuostabaus, džiugaus Tau gimtadienio!

🎁 Sveikinu su gimtadieniu! Linkiu daug jaukių apkabinimų, malonaus dėmesio bei kitų prasmingų gyvenimo dovanų. Lai šypsosi ir laimę šiandien Tau dalina kiekvienas sutiktas žmogus.

🎁 Planavau …-ojo proga Tau padovanoti kažką nepakartojamo, bet tuomet supratau, kad jau turi mane… Tad žodžių nešvaistysiu ir trumpai tepasakysiu: linkiu laimės ir sėkmės, kaip pasaulis didelės, Tau, mano Meile!

🎁 Ne kasdien aplanko, tačiau daug palieka, –
Toks – gimtadienis, kuris ir vėlei kviečia
Apkabinti mintimi visus gyvenimo metus
Ir su jauduliu širdy pasveikinti naujus.
Tebus visokeriopai puikūs!

🎁 Linkiu, kad …-asis gimtadienis mintimis primintų apie tai, kas buvo gera. Kad įkvėptų stiprybės užmiršti patirtas skriaudas. Kad …-ieji Tave nulydėtų tik į laimės ir ramybės dienas. Su gimtadieniu!

🎁 Su Šampadieniu, su Gimtadieniu! Linkiu daug gero laiko ir nuotaikos puikios. Ir, kad galvelė apsisuktų nuo džiaugsmo, dovanų gausos!

🎁 Nagi, budinkis, drauguže, –
Beldžias metai brandūs – …-ieji!
Jie pasveikinti Tave atėjo,
Nešini gyvenimo dovanomis:
Raukšlele maža šalia akytės,
Ištverme – jau ne mergytės.
Ar priimsi šiuos šmaikščius svečius,
Ar jau pirkti tortą ir burbuliukus??

🎁 Svaigaus laime, sklidino juoku, gausaus gėlių žiedais, gražiu žodžiu ir apskritai – paties geriausio Tau gimtadienio linkiu!

🎁 Gimtadienio linkėjimai šiandieną skuba pas Tave, Mieloji! Spindėk džiaugsmu, šildyk mylimus meilės liepsna, šviesk pasauliui savąja širdies šviesa ir lai sugrįžta visa tai pas Tave! Myliu!

🎁 Gimtadienio proga linkiu, kad plaukai pražiltų nuo metų, o ne blogų dienų. Kad galvą skaudėtų dėl vaikų išdaigų, o ne sunkių minčių. Kad malonumo miegamajame netrūktų. Ir dar svarbu – kad piniginė niekad nesubliūkštų!

Nuoširdūs gimtadienio sveikinimai

Nuoširdūs gimtadienio sveikinimai

Nors prasmingi gimtadienio sveikinimai skirti nebūtinai vyresniems, tačiau juos dažniausiai renkamės rimtomis progomis ir jubiliejais. Tokio sveikinimo tikslas – parodyti jubiliatui, kad į jo šventę žiūrime rimtai ir su pagarba. Paprastai prasmingi sveikinimai gimtadienio proga naudojami, kai metų yra gana daug, nes jie pabrėžia tam tikras vertybes: išmintį, patirtį, akcentuoja sveikatą ir viltį.

🎁 Gimtadienio proga noriu palinkėt
Ne tik džiaugsmu gyvenime švytėt.
Tebus visko po truputį, bet lengvai,
Tesaugos Tavo kelią angelai.
Su gimimo diena!

🎁 Gimimo dienos proga linkime harmoningo, turtingo mylimais ir mylinčiais žmonėmis bei visokeriopa gausa įprasminto gyvenimo kelio.

🎁 Diena, kai pasveikinai šį pasaulį pirmuoju įkvėpimu, buvo pati laimingiausia mūsų gyvenime. Šiandien, su pasauliu sveikiniesi ypatingą – 18-tą kartą. Šia nuostabia proga, linkime, kad būtum laiminga patiriant gyvenimą dar neatrastomis spalvomis. Visada tikėk savimi ir žinok, kad Tave be galo mylime ir palaikysime, kad ir kas nutiktų. Su 18-uoju gimtadieniu.

🎁 Šypsokis. Patirk. Tobulėk. Kartais – sustok. Leisk sau nieko nežinot. Bet visada – mylėk ir savimi tikėk. Gražaus gimtadienio! Sėkmės!

🎁 Visko buvo skriejančiose metų dienose
Ir daug dar visko bus priešakyje…
Šitaip sukasi gyvenimo ratas dideliu greičiu;
Linkiu, kad jis būtų dosnus gražių patirčių.
Šviesios ir meilės kupinos gimimo dienos.

🎁 Linkiu, kad gimimo diena būtų kupina gražiausių žiedų ir nuoširdaus artimųjų, draugų dėmesio. Būk pasveikinta, miela (…)

🎁 Bėga metai ir gyvenimo knygoje daugėja patirtimi išrašytų puslapių… Tebus daugiau džiaugsmu ir laime papuoštų istorijų. Kuo mažiau – liūdesio paliestų eilučių. Su gražiu gimtadieniu. Kuo didžiausios sėkmės.

🎁 Linkiu, kad šis gimtadienis būtų įsimintinas šviesių akimirkų gausa, o kiekviena kita diena nestokotų energijos, motyvacijos, sveikatos ir pasisekimo visose gyvenimo kryptyse. Su …-uoju!

🎁 Te visada namus puošia mėgstamiausi, mylimų žmonių dovanoti žiedai; širdį džiugina nuoširdus dėmesys ir gražūs, palaikantys žodžiai; gyvenimą užpildo gera sveikata, prasmingos patirtys ir vienas gražiausių įkvėpimo šaltinių – meilės jausmas. Sveikiname nuostabaus jubiliejaus proga.

🎁 Ir nesakyk, kad ši diena – kaip kitos.
Tik neliūdėk, kad metai skubai greit…
Gimtadienis tebus Tau proga prisiminti,
Kiek visko pasiekta; šviesiom mintim į ateitį atgimti.

🎁 Teatneša gimtadienis į Tavo gyvenimą ilgai lauktus įvykius. Teįkvepia naujiems patyrimams. Telydi sėkmė, kad ir kur bebūtum. Sveikinimai peržengus dar vienerių gyvenimo metų slenkstį.

🎁 Gimtadienis visada pasibeldžia truputį nelauktai, –
Norisi, kad metai šitaip greitai neskubėtų.
Tad šią gražią dieną linkiu pastarųjų negailėti –
Su stipria energija, ryžtingai į sekančius judėti.
Ir telydi sėkmė.

🎁 Nuoširdūs sveikinimai gimtadienio proga. Teaplanko šią simbolinę dieną stebuklai, o kiekvieną kitą – ypatingi gyvenimo turtai: nuoširdūs žmonės, realybe virstančios svajonės, negęstanti kūrybos ugnis ir viskas, kas telpa į Tavo laimės sąvoką.

🎁 Apie ką svajoji – te greičiau išsipildo. Kuo Tavoji širdis kvėpuoja – to tik daugėja. Ko labiausiai trūksta – greičiau tepasiekia. Su gimtadieniu.

Amžini prisiminimai vienu paspaudimu

🎁 Palydėki praėjusius metus su dėkingumu už gražias patirtis ir už tas, kurios sustiprino. Atvira širdimi ženki gyvenimo keliu į priekį ir savo jėgomis pasitikėki. Mylėk save, žmones, pasaulį ir tegrįžta ši meilė į Tavo gyvenimą svajonių išsipildymu. Su gimtadieniu! Apkabinu!

🎁 Linkiu, kad šio gimtadienio metu į Tavo pasaulį užsuktų ypatingos Gyvenimo dovanos. Brangi (…), esi verta visko, kas geriausia, tad tai ir teaplanko. Stebuklingos Tau gimtadienio dienos.

🎁 Pasidabinęs ryškiaspalvėmis gėlėmis ir sielą sušildančiais apkabinimais, (pvz.: 28) gimtadienis šiandien kviečia apdovanoti save išskirtiniu dėmesiu ir rūpesčiu. Tad to ir linkiu – tebūna ši diena tik Tavo. Užpildyk ją ateities svajonėmis, mėgstama veikla ar jaukiu buvimu su širdžiai artimais žmonėmis. Sveikinimai!

🎁 Brangi (…), lai šis ypatingas jubiliejus primena, kiek daug gražių dalykų jau nuveikėte patirtimis turtingoje gyvenimo kelionėje; kiek daug Jus mylinčių žmonių turite… Teįkvepia metų kaita džiaugtis kiekviena prabėgančia diena. Te nestinga mylimų žmonių staigmenų. O užvis labiausiai – geros sveikatos ir ilgų gyvenimo metų.
Nuoširdūs sveikinimai,
(…) ir (…)

🎁 Diena, kurioje visi linkėjimai tesustiprėja ir veidą dažniau puošia šypsena. O į gyvenimą ateina ilgai laukta staigmena! Svajonių išsipildymo ir daug daug džiaugsmo Tavo dienose. Su gimtadieniu!

Linksmi gimtadienio sveikinimai

Linksmi gimtadienio sveikinimai

Draugai, pažįstami ir kolegos su kuriais nuolatos dirbate yra pakankamai artimi, tačiau reikia gerai juos pažinoti, kad sveikinimai būtų juokingi ir taiklūs. Jei humoras nebus suprastas tinkamai, vėliau teks susidurti su pasekmėmis. Kartais bendradarbius matome ilgiau, nei savo šeimos narius, todėl nuoširdūs linksmi gimtadienio sveikinimai jiems tiktų labiausiai.

Juokas per gimtadienį turėtų skambėti garsiai ir dideliais kiekiais. Dėl to tikrai rekomenduojame pagalvoti apie šmaikštų, bet taiklų gimtadienio sveikinimą. Kaip jau minėjome, rizika yra, kad juokelis bus nesuprastas. Reiktų gerai pažinoti tą žmogų, kuriam adresuotas tas sveikinimas, nes humoristiniai gimtadienio sveikinimai turi būti dar ir taiklūs, bet jokiu būdu ne pašaipūs.

🎁 Rytą gimtadienio kelkis anksčiau,
Neversk draugų šalti prie slenksčio.
Stovėti su vaišių skaniausių krepšiu
Ir mintyse kartoti: „Sveikinu! Apkabinu!“.
Tad lipk iš lovos – įsileisk svečius;
Nusimato gimtadienis nuostabus!

🎁 Gimtadienio dieną šypsena puoškis ir švęski, džiaukis, svajok, juokis… Linksmos gimtadienio dienos ir ypatingos staigmenos!

🎁 Ištarki šiandien gyvenimui Ačiū,
Kad turi jis humorą tikrai neprastą.
Išmokė tai Tave stiprybės ir drąsos
Gyvenimą švęsti, nes jis, mergyt, nesikartos.
Gražios tad gimimo dienos!
Tegul ašaros krenta iš laimės,
O visa bloga lieka atgalios.

🎁 Gimtadienio dieną linksminkis iš visos širdies, o aš palinkėsiu, kad kaimynai šia proga būtų atlaidūs. Ir, žinoma, geros kloties; svajonių siekime – sėkmės!

🎁 Sveikinimą šį rašau, kuriu
Ir spurda širdelė krūtinėj, jaučiu.
Nes sveikinti Tave taip gera ir džiugu,
Kad iš džiaugsmo nusėdėt sunku.
Nuoširdžiai Tau laimės, drauge, linkiu,
Gimtadienio proga ir kitų dienų.

Amžini prisiminimai vienu paspaudimu

🎁 Kai pūsdamas (a) žvakutes ant gimtadienio torto galvosi norus ir visi aplink linkės jų išsipildymo, prisimink, jog dėl svajonių reikės pajudinti ne tik pirštų galiukus, bet ir smegenų vingius. Ir visko gali būti, kad teks dar ne vieno torto žvakutes užpūsti. Štai taip – truputį su juokais. Tad pradžiai, tiesiog nusišypsok ir visada žinok, kad esi man – ypatingas (a) žmogus! Laimės ir Sėkmės!

🎁 Linkiu gimtadienį švęsti taip, kad kitą dieną norėtųsi šypsotis, o ne ašarotis. Su (…)-uoju!

🎁 Nerealiai skanaus torto ir visko, kas geriausia, šią rudenišką (sezonas) gimtadienio dieną linkiu. Būk sveika, stipri ir mylima. Ir atšvęsk taip, kad būtų ką papasakoti geriausiai draugei, kuri aplankys jau labai labai greitai. Myliu!

🎁 Sukviečiau visus draugus,
Nes gimtadienis gražus,
Šiandien neabejoki – bus.
Išankstiniai sveikinimai!

🎁 Gimtadienis ateina ir supranti – dar vieni metai išeina. Gero jiems kelio! O Tau – gražaus gimtadienio baliaus! Ir nuostabių ateinančių. Kad būtų mažiau sunkumų, daugiau linksmumo.

🎁 Na ir kas, kad šiandien vėlei metais pasenai,
Kad smilkiny jau šviečia žilas plaukas…
Svarbiausia, kiek daug jau išminties gavai
Gyvenimo keliais beeinant įvairiausiais…
Tad šia linksma, šiek tiek ironiška gaida,
Leiski pasveikint su gimtadieniu Tave,
Drauge geriausias(ia).

🎁 Gimtadienis skirtas nuo ankstyvo ryto ligi sutemos ne darbuose minutes skaičiuoti, o šokti, šokti, šokti! Ir už linkėjimus gražius dėkoti, kol atsibos tą patį visiems kartoti. Štai tokia gimtadienio dalia! Būki pasveikinta su ja! Ir visada žvali, laiminga ir nuotaikinga.

🎁 Žinau, kad šiandien sveikinimų gausa Tave aplankys ir visi linkės turėti tai, ko trokšta širdis. Tad aš pabūsiu maža išimtis – linkiu visada išlikti tokia šaunia, linksma ir kūrybinga drauge. Džiaugiuosi, kad turiu Tave!

🎁 Gimtadienio šventė šiandien užklupo ne tik Tave, bet ir mane, tad esu įpareigotas (a) pasveikinti su šia diena. Daug visko nelinkėsiu – per daug populiaru. Tik viena pasakysiu: žydėk pačiais gražiausiais žiedais ir neleiski blogiems žmonėms gyvenimo liesti savo nagais. Na, o dabar – nusišypsok!

🎁 Gimtadienio proga siunčiu virtualų bučkį, stipriai apkabinu ir žodį gražų parašyt skubu, kad būtų širdelėje gera ir ramu. Puikios šventės ir skanaus torto!

Amžini prisiminimai vienu paspaudimu

🎁 Pakilios gimtadienio dienos, apkabinimų – meškos. Ir visada – galvą aukštyn ir gyvenimo keliu – energingai pirmyn! Sveikinu su Tavo švente, mergyt.

🎁 Gimtadienio proga linkiu gyvenimo keliu žengti taip užtikrintai drąsiai, kad pasitrauktų šalin visos piktos dvasios! Telydi humoras, juokas ir pasitikėjimas savimi pačiose įvairiausiose situacijose.

🎁 Kad draugai nebūtų šykštūs gimtadienio metu,
Sveikinimai plauktų iš širdies. Kitaip – jokiu būdu!
Ko gi daugiau gyvenime šiame betrūksta?
Žinoma – meilės, kaip žvaigždynai didelės.
Sveikatos, kad darbuose kantrybės stygos nenutrūktų
Ir geležinio vyro, kad nuotaikose Tavo nepalūžtų.
Su gimtadieniu! Lai šypsene lydi dažniau!

🎁 Kai šį rytą nuplėšiau kalendoriaus lapelį, šiek tiek išsigandau, nes supratau, kad jaunystė Tavoji išeina su visam… Bet neliūdėk. Šiandien vakare ją išlydėsime kaip pridera! Tad ruoški, puoški save ir namus, nes atvyks jau greitai draugas (ė) į svečius!

🎁 Lai apsvaigina šiandien juokas, džiaugsmas ir glėbys gėlių. Visa kita, kas svaigina, tegul būna su saiku. Sveikinu su gimtadieniu, laimės Tau linkiu!

Tą patį žmogų su gimtadieniu sveikiname tik vieną kartą metuose, todėl pasistenkime sukurti ypatingą, nuoširdų ir gražų sveikinimą. Palinkėjimai yra nė ką mažiau svarbūs už dovanas, mat jie turi didžiulę galią – sakoma, jog jeigu daug žmonių nuoširdžiai kažko linkės, tai būtinai išsipildys. Svarbiausia – nuoširdumas ir būtent tam žmogui pritaikyti linkėjimai, o priedas prie to gali būti ir puikus žodžių skambesys. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų kurtų sveikinimų ir sukurkite savo sveikinimą patys arba pasinaudokite mūsų kurtais žodžiais, kurie, Jūsų manymu, labiausiai tiks būtent Jūsų artimam žmogui.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali būti įdomu
18 gimtadienio sveikinimai
Skaityti

18 gimtadienio sveikinimai

Pilnametystė – tokia svarbi ir džiaugsminga šventė, kurios ilgai laukiama. Jau vaikystėje/paauglystėje svajojama apie tai, koks gyvenimas bus…