Linksmi gimtadienio sveikinimai

Linksmi gimtadienio sveikinimai

Gimtadienis ar tortadienis? Kaip pavadinsime, taip nepagadinsime, tačiau faktas kaip blynas – tai džiugi ir svarbi šventė. Gimtadienis svarbus tiek jubiliatui, tiek svečiams, kurie suka galvą, ką gi šia proga padovanoti. Tačiau dar svarbiau – kokiais žodžiais pasveikinti. Nuoširdus, gražus sveikinimas nė ką mažiau svarbus už dovaną. Tik bėda ta, jog jį sugalvoti ne visada būna lengva. Šiandien pasiūlysime Jums juokingų ir linksmų gimtadienio sveikinimo idėjų. Puikiai tiks humoro ir geros nuotaikos mėgėjams. Linkime gero skaitymo, šypsenos veide ir tikimės, jog laikas, kurį skirsite skaitymui, nepraeis veltui.

Linksmi ir juokingi gimtadienio sveikinimai

Šiandien – tai diena, kada galima pamiršti rūpesčius ir mėgautis balionais, tortais ir dovanomis! Čia diena, kada linksmi gimtadienio sveikinimai tampa mūsų kalba, o šypsena – mūsų vizitine kortele!

🎁 Linkiu, kad metai skubėtų vis lėčiau ir lėčiau, kaip lėčiau jau judi ir Tu, mano drauge. O svarbiausia, kad metuose netrūktų šmaikštaus požiūrio į save. Su gimtadieniu!

🎁 Šiandien pagalvojau: senatvė nutinka tada, kai kavą pakeičia puodelis silpnos arbatos, o nervus nuramina tik valerijonas. Tikiuosi, kad taip dar ilgai nenutiks, bet… Anądien užmačiau akciją mėtų arbatai, valerijono lašams ir nuotaikingam sveikinimui. Dėl visa ko, paėmiau visus 3!

🎁 Sveikinu! Nuo šiol girdėsi, kaip tave vadina seneliu ne dėl anūkų, o pagarbiai – dėl amžiaus.

🎁 Su gimtadieniu! Jaučiuosi laimingas (a) galėdamas (a) Tave pasveikinti ir priminti, kad sėkmingai artėji link ribos, kai dažniau burbėsi dėl niekų ir kartosi: „O mano laikais taip nebuvo!“.

🎁 Kaip gera turėti draugą, kuris gimtadienio dieną gali prisiminti istorinius laikus. Pavyzdžiui, kas vyko, kai buvau dar negimęs.

🎁 Brangi drauge, žinai, kad visada elgiuosi priešingai nei Tu, todėl šiandien sveikinu Tave su gimtadieniu. Linkiu daug dovanų, smagaus laiko ir atminties visoms svarbioms datoms. Myliu!

🎁 Pagaliau išaušo laukta diena, kai dar kartą oficialiai tapau Tavo jaunesniąja sesute. Gera žinoti, kad šiuo klausimu Tavęs niekada neaplenksiu. Todėl sveikinu, Broli, mus abu!

🎁 Sutinkant -ąjį noriu palinkėti neužmiršti dažniau profilaktiškai nužvelgti jauną ilgakasę damą ir neužmigti žiūrint panoramą! Su gimtadieniu!

🎁 Šiandiena – dviguba proga švęsti! Visų pirma, Tavo gimtadienis, o antra, tapai vyriausiu žmogumi mūsų šeimoje. Tad nepavydim ir sveikinam Tave!

🎁 Sveikinu ir linkiu, kad …-asis gimtadienis būtų pats linksmiausias, pats gražiausias, nestokotų Tau dėmesio ir truktų ilgai ilgai… Kitaip sakant, tobulai atitiktų Tavo charakterį, humoro jausmą ir amžių.

🎁 Mąsčiau rimtai aš visą rytą,
Kad begrįžti nepavyks jau
Į dienas, kai dvi bonkelės
Buvo gurkšnis, tik juokelis.
Bet sukako štai … metelių
Ir svaigina dvi taurelės…
Ak, koks geras buvo laikas,
O dabar – senatvės tvaikas.
Bet nenusimink, bičiuli, –
Metai šie dar visko turi:
Dar kartu ir pajuokausim,
Ir taurelėm susidaušim!

🎁 Mielasis, gimtadienis puiki proga pasakyti, jog šiandien, pasibaigus Tavo jaunystei, Tave mylėsiu lygiai taip pat, kaip iki šiol. Argi tai ne puiku?

🎁 Linkėjimai žmogui, kurio nepaliečia laikas. Gal todėl, kad jis jau pavargo su Tavimi lenktyniauti..?

🎁 Žmogus pasensta, kai nebetelpa žvakutės ant torto. Tad šiandien bandau prisiminti, kada pastarąjį kartą jas naudojome… Ai, kam rūpi tos žvakutės… Tiesiog sveikinu su gimtadieniu!

🎁 Mieloji, šiandien Tavo gimtadienis, todėl leisk sau viską, apie ką esu Tau žadėjęs. O aš tuo tarpu pabandysiu prisiminti savo pažadus. Sutarta?

🎁 Šiandien gali būti truputį niūru, tačiau niekas ir nesakė, kad senstant bus lengva… Būtent todėl jau skubu pas Tave – kad bent vieną gimtadienį nebūtum niurzga.

🎁 Metams bėgant mažėja ne tik noras, bet ir galimybės. Juk supranti, apie ką aš, tiesa? Tad gimtadienio proga palinkėsiu, kad metai šiuo klausimu Tavęs pagailėtų, bičiuli.

🎁 Sveikinu su gimtadieniu ir turiu Tau dvi naujienas. Viena – kasmet gražėji. Antra – tai nepadės susigrąžinti 18-ikos…

🎁 Su gimtadieniu, … (Vardas)! Tik nenusiminki – šiandien Tavo metų skaičiaus neminėsim. Tik siautulingai atšvęsim, lyg vėl būtų ištvermingi jaunystės metai. Labai tikiuosi, kad mums pavyks.

🎁 Linkėjimai gimtadienio proga! Linkiu išlikti jaunatviška(u) ir niekam neišduoti savo amžiaus. Šiais laikais žmonės ir be to daug kuo šokiruoti…

Nepamirškite, jog gimtadienio dovana – svarbi, tačiau itin svarbūs ir sveikinimai, kuriuos ištarsite arba parašysite. Tai, ko linkite, o galbūt tai, apie ką norite priminti, pajuokauti? Juokingi gimtadienio sveikinimai ne tik pakels nuotaiką, bet ir perteiks kažkokią mintį. Juk ne veltui sakoma, jog kiekviename juokelyje yra dalis tiesos. Išsirinkite Jums labiausiai patikusį sveikinimą ar kelis ir parašykite juos ant atviruko, o galbūt kažkur kitur? Jūsų fantazijos reikalas. O galbūt perskaitę mūsų sveikinimus, sukursite originalų sveikinimą patys? Sveikinkite, linkėkite ir būkite laimingi.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali būti įdomu
18 gimtadienio sveikinimai
Skaityti

18 gimtadienio sveikinimai

Pilnametystė – tokia svarbi ir džiaugsminga šventė, kurios ilgai laukiama. Jau vaikystėje/paauglystėje svajojama apie tai, koks gyvenimas bus…
Gražūs sveikinimai mamos dienai
Skaityti

Sveikinimai mamos dienai

Sveikinimai mamos diena – tai ypatinga proga pagerbti mūsų brangiąsias mamas, kurios užima ypatingą vietą mūsų širdyse. Nuolatinių…