Geriausi kalėdiniai filmai šeimai

Kalėdiniai filmai

Šeimai skirti kalėdiniai filmai sukuria šiltą ir jaukų atmosferą, kupiną šventinės magijos ir meilės. Jie dažniausiai pasakoja istorijas apie draugystę, artimųjų ryšį, ir, žinoma, kalėdines dovanas, kurios atneša stebuklus ir šypsenas. Tokių filmų žiūrėjimas – puiki proga šeimai susiburti ir kartu patirti Kalėdų džiaugsmą.

Kaip smagu šaltą žiemos vakarą pasidaryti mėgstamiausios arbatos, o gal šiltos kakavos su zefyriukais ir įsijungti mėgstamą filmą. Patogiai įsitaisyti, apsikloti šiltu pledu ir tiesiog mėgautis… Filmas, tai ne tiesiog laiko praleidimo būdas, tai kur kas daugiau. Galimybė pasinerti į kitokį pasaulį: fantastikos, siaubo, romantikos. Galimybė įsikūnyti į kitų žmonių gyvenimą, vaidmenį, analizuoti elgesį, labiau suprasti ir pažinti save. Tai tarsi meditacija, kuri gali reikiamu metu labai teigiamai paveikti mūsų gyvenimą, mūsų sprendimus ir įtakoti mūsų nuotaiką.

Svarbiausia, pasirinkti tinkamą, Jums patinkantį filmą (žanrą). Na, o Kalėdoms dažniausiai siūlomi jaukūs, visai šeimai tinkantys filmai, kuriuos galėsite žiūrėti ne tik vieni, bet ir su artimiausiais. Jeigu nežinote, kokį filmą išsirinkti, mes pasiūlysime TOP kalėdinius filmus šeimai, galbūt kažkurį norėsite pažiūrėti ir Jūs.

Top 11 Kalėdinių filmų sąrašas visai šeimai

Vienas namuose

Tai turbūt visiems puikiai žinomas filmas, kurį iš karto prisimenate pagalvoję apie Kalėdas. Jis yra nepakartojamas ir kiekviena jo serija savaip žavi. Nepakartojamo žavesio, išradingumo ir drąsos kupinas berniukas apsaugo savo namus nuo tikrų vagių ir ne tik. Kiekvienoje serijoje daugybė iššūkių ir problemų, daugybė juoko ir susižavėjimo – geriausios Jūsų emocijos garantuotos.

Kalėdų karštinė

Tai nuostabi ir populiari kalėdinė komedija, puikiai tinkanti visai šeimai. Pagrindinis filmo veikėjas, subrendęs vyras tampa Kalėdų Seneliu. Tai įvyksta visai atsitiktinai, dėl jo paties kaltės. Ar gali paprastas žmogus tapti tikru Kalėdų Seneliu? Stebėkite, kaip šio filmo veikėjui sekasi tai įvykdyti. Tai labai “lengvas”, nuotaikingas ir jaukumo bei kalėdinės dvasios įnešantis filmas, kuris nepaliks abejingų. Tai puikiai parodo ir šio filmo peržiūrų statistika. Pasiruoškite plačių šypsenų vakarui.

Paskutinės atostogos

Dar vienas nuostabus filmas, tinkantis Kalėdų laikotarpiui. Itin jautrus, tačiau tuo pačiu laimingą pabaigą turinti istorija. Paprastą kasdienį gyvenimą gyvenanti ir pardavėjos darbą dirbanti moteris sužino, jog jos dienos yra suskaičiuotos… tiesiogine ta žodžio prasme – gyventi liko nedaug. Tačiau ji nepuola į depresiją, o pasiryžta išpildyti savo svajones, išleidžia pinigus, keliauja, nuostabiai leidžia laiką ir… sužino, jog ligos diagnozė – klaida. Tačiau tas ryžtas gyventi taip, kaip ji nori atnešė daugybė teigiamų dalykų, žmonių ir permainų. Nuostabus, širdį paliečiantis filmas, kurį vertą pažiūrėti, ir gal net ne vieną kartą.

Elfas

Paslaptinga, įdomi, kalėdinė istorija apie Badį, kuris būdamas elfų pasaulyje nusprendė, jog nori patekti į žmonių pasaulį ir ten gyventi. Ar jam patiks? Ar nenorės grįžti į elfų karalystė? Ar pavyks jam tikrų tėvų ir šeimos paieška Niujorke? Pamatykite patys. Daug juoko. Šis filmas patiks visai šeimai.

Stebuklas 34-oje gatvėje

Tai itin populiarus ir puikiai vertinamas kalėdinis filmas. Krisas tiki, jog yra tikrasis Kalėdų Senelis ir visus aplinkui skatina tuo patikėti. Tačiau ne viskas taip paprasta – prasidėję teisėsaugos procesai, kuriuose tenka jam įrodyti, kas jis yra iš tikrųjų. Ar kalėdiniai stebuklai egzistuoja? Kur yra tikroji šventinė dvasia, o kur – pigi komercija ir vartotojiškumo skatinimas? Žiūrėkite ir įvertinkite Jūs.

Svajonių traukinys (polerinis ekspresas)

Išskirtinis, taip pat puikiai Kalėdoms tinkamas filmas, kuri mėgsta skirtingo amžiaus žmonės. Nuostabus įgarsinimas, muzika, vaizdai – tiesiog puikus desertas akims. Animuota istorija, apie berniuką, kuris pradeda abejoti Kalėdų Seneliu ir Kalėdų magija. Vieną naktį jis yra pakviečiamas į stebuklingą traukinį “Poliarinis ekspresas”, kuris vyksta pas tikrą Kalėdų Senelį. Kelionė traukiniu tampa nuostabiu nuotykio ir pažinimo procesu, per kurį berniukas sutinka įvairius personažus ir išmoksta tikėti Kalėdų magija. Labai rekomenduojame pažiūrėti.

Ledo šalis

Animacinis filmukas, kurį neretai pradėję žiūrėti suaugę tiesiog negali atitraukti žvilgsnio. Daugybė apdovanojimų pelnęs filmas, kuriame vaizduojama Elzos ir Anos istorija. Elza gali sušaldyti bet ką ir bet kada, ji turi tokią stebuklingą galią. Tačiau neturi galimybės valdyti šios sugebėjimo, todėl netyčia užšaldo savo karalystę. Ar pavyks atitirpinti ledą? Nepakartojamas filmas, kuriame yra ne tik istorija, bet dar ir nuostabios dainos.

Ketverios Kalėdos

Tai didelę juoko dozę garantuojantis filmas, kuris puikiai tiks visai šeimai, o ypač turintiems paauglių. Filme pasakojama apie porą, kuri kiekvienais metais stengiasi išvengti šeimos kalėdinių susitikimo, šventinių stalų, todėl Kalėdom išvyksta į egzotiškas vietas. Tačiau šiemet jie negali įvykdyti plano ir išskristi, todėl pora turi aplankyti net keturias skirtingas šeimas per vienas Kalėdas. Kaip jiems seksis? Ar pavyks sutarti su visais šeimos nariais?

Kaip Grinčas Kalėdas vogė

Dar vienas filmas, tikrai vertas Jūsų dėmesio. Tai puikus komedijos, fantastikos ir šeimos vertybių derinys. Žaliasis Grinčas gyvena atskirai nuo žmonių, nes nekenčia visko, kas susiję su Kalėdomis: dovanos, šventinis šurmulys ir t.t. Jis nusprendžia, jog Kalėdas galima pavogti, tačiau… Kaip Grinčas pasikeitė bėgant laikui? Kas įvyko jo viduje ir kokiu jis tapo? Žiūrėkite šią istoriją ir mėgaukitės tikra Kalėdų dvasia.

Skrudžas: Kalėdų giesmė

Nuostabus filmas apie viskuo nepatenkintą, nelaimingą Skrudžą. Nuolat burbėdamas ir nieko nenorėdamas jis leidžia savo dienas. Iki kol… Iki vienos stebuklingos nakties. Jos metu Skrudžą aplanko dvasios: praeitis, dabartis ir ateitis. Tai nebuvo tik „svečiai“, tai buvo aiškus ženklas ir vizija, kas bus, jeigu šis ir toliau liks tokiu žmogumi, koks yra… Ar jis pasikeis? Ar dvasios turės galimybę padaryti įtaką ir pakeisti jo požiūrį į aplinką, žmones ir pasaulį? Sužinokite.

Kalėdų kronikos

Tai smagus kalėdinis filmas, puikiai tinkantis visai šeimai. Namuose vieni lieka brolis su sese… kažką tai primena? Ne, šįkart vagių nebus. Tai istorija apie tai, kaip šie du linksmuoliai norėjo pamatyti Kalėdų Senelį. Pamatyti jį naktį savo akimis, o galbūt net kažką pasakyti ar paklausti? Kuo pasibaigs šis noras? Kokia kelionė jų laukia? Žiūrėkite, nes tikrai verta. Jaukus, šiltas ir nuotaikingas laikas su šeima – garantuotas.

Tai tik maža dalis kalėdinių filmų šeimai, tačiau šiuos tikrai rekomenduojame. Filmai visai šeimai reiškia, jog jie puikiai tinka ir vaikams, ir tėvams, ir seneliams. Tačiau skirtingo amžiaus žmonės, žinoma, savaip interpretuoja tai, ką mato. Pagal savo sugebėjimus, suvokimą. Todėl labai smagu tą patį filmą pažiūrėti būnant skirtingo amžiaus.

Kalėdiniai filmai šeimai – puikus būdas praleisti jaukų vakarą su artimiausiais žmonėmis. Daugybė teigiamų emocijų, kalėdinės dvasios, jaukumo, juoko ir dar daug visko, priklausomai nuo pasirinkto filmo. Kiekvienas jų yra savaip žavus, kitoks, todėl ir nuotaikos bei emocijos jį žiūrint užklumpa skirtingos. Tačiau visi mūsų išvardinti filmai puikiai tinka kalėdiniam laikotarpiui. Jie nėra sudėtingi, tinka skirtingo amžiaus vaikams ir tuo pačiu leidžia pasinerti į fantazijos, svajonių ir stebuklų pasaulį. Mėgaukitės į valias!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali būti įdomu
Velykų vainikas
Skaityti

Velykų vainikas

Velykų vainikas yra nepakeičiamas pavasario švenčių atributas, neatsiejamas nuo Velykų šventės. Tai tradicinis dekoravimo elementas, kuris atspindi atgimimo…