Kur skaniai pavalgyti Kaune?

Kur pavalgyti Kaune

Turbūt dauguma mūsų mėgsta skaniai pavalgyti, tik skiriasi norai, pageidavimai ir valgymo įpročiai. Vieni pirmenybę teikia greito maisto užkandinėms, nes tiesiog dievina tokį maistą. Jie žino, kur kokie pasiūlymai, kur skaniausios bulvytės, kur vištienos sparneliai ir t.t. Picų mėgėjai žino, kur gauti skaniausios picos su traškiu padu ir dar ką tik iš krosnies. Kažkas pageidauja gero kepsnio ar kinietiškos kiaulienos. O galbūt patinka tradiciniai lietuviški patiekalai? Aukščiausio lygio restoranas ir degustacinė prabangių patiekalų vakarienė ar užkandinė, kurioje gausite skanaus maisto išsinešimui? Pasirinkimų tiek daug, kad galima mėgautis ir mėgautis. Na, o mes pateiksime Jums idėjų – 10 vietų, kur skaniai pavalgyti Kaune. Galbūt kažkuriuo pasiūlymu susigundysite ir Jūs.

Restoranai Kaune

Restoranas Uoksas

Restoranas Uoksas. Pirmasis Lietuvoje restoranas, subrandinęs naujosios lietuviškos virtuvės idėją. Tai restoranas, kuriame galėsite pasimėgauti lietuvišku maistu modernumo pavidale. Kaip? Tai tradiciniai patiekalai bei jų skoniai, prie kurių prisilietė dar ir modernios technikos, išradimai, netradiciniai sprendimai ir valgiaraščio sezoniškumas. Sezoninis maistas – geriausia iš gamtos čia ir dabar. Ne veltui šis restoranas ne vienerius metus skelbiamas vienas iš geriausių Baltijos šalyse. Vienas iš rekomenduojamų patiekalų : Rūkyti ir parą laiko žemoje temperatūroje ruošti jautienos šonkauliai, šiene keptų kopūstų suktinukas, saldi bulvė, saliero šaknies ir miso piurė, garintas cukrinių kaulų sultiys ir burokų sultys. Mmmm…Galbūt jau teko lankytis? Jeigu ne, tikrai rekomenduojame.

Vegetarinis restoranas Radharanė

Vegetarinio maisto restoranas Radharanė. Čia turėtų apsilankyti tie, kuriems patinka kitoks ir sveikas maistas. Naminis sūris, aukštos kokybės grūdai, daržovės, vaisiai, tofu ir daug kitų gėrių laukia Jūsų šiame restorane. Jokių genetiškai modifikuotų produktų, daugiau sveikatos, žalumos, spalvų, meilės. O gal samosų? Taip, taip, čia rasite ir jų.

Restoranas Režisierius

Jeigu prijaučiat Azijos virtuvei arba vis dar neradot laiko artimai su ja susipažinti, siūlome apsilankyti Režisierius. Virš 40 skirtingų rūšių sušių, rytietiški patiekalai, sriubos, na ir, aišku – desertai smaližiams. Vieta, kuri nepalieka abejingų, o vieną kartą apsilankę, norėsite apsilankyti dar ir dar, ir dar. Rekomenduojame.

Meksikietiškas restoranas Agave

Vertinantiems meksikietišką maistą, sprendimas aiškus – Rotušės aikštėje įsikūręs restoranas Agave. Čia visai kitokia dvasia, atmosfera ir kultūra. Čia ne tik maistas, čia – kitoks gyvenimas. Susipažinkite su meksikietiška kultūra neišvykdami iš Lietuvos, paragaukite tradicinių patiekalų. Tai restoranas, kuris gali pasiūlyti platų patiekalų pasirinkimą ir įrodyti, jog meksikietiška virtuvė nėra vien aštrus maistas ar Taco.

Restoranas Momo Grill

Momo Grill – mėgstantiems „rimtesnį maistą“. Tobulas maistas, patiekalai ant griliaus, šefo-savininko Vytauto Samavičiaus tarptautinė patirtis, meilė maistui ir valgytojui. Tai restoranas, kuriam apibūdinti trūksta žodžių. Reikia paragauti. Čia galėsite pasimėgauti ir dienos pietumis. Pasimėgauti? Taip, taip, dienos pietūs neturi būti tik tam, kad būtų, jie turi įsiminti – tai šio restorano filosofija, ar pritariate jai? Vienas prašymas – rezervuokite staliuką iš anksto.

Restoranas Senis ir Jūra

Restoranas Senis ir Jūra. Ką Jums reiškia jūra? Ramybę, poilsį, gryną orą? O jeigu paklaustumėme iš kiek kitos pusės – ar mėgstate jūros gėrybes? Jūrų gėrybes mėgstantys žmonės žino, jog čia svarbiausia – itin aukšta produktų kokybė ir šviežumas. Jeigu esate tokių patiekalų mėgėjas, rinkitės šią vietą. Čia Jūs gausite ne tik gerą maistą, bet ir viską, ką savyje turi jūra: poilsį, ramybę, gryną orą ir malonų kvapą. Čia atgausite jėgų ir pasisemsite įkvėpimo. Užsukite.

Kavinės Kaune

Kavinė Šokoladinė

Ideali vieta smaližiams ir gero šokolado mėgėjams – Šokoladinė. Kauno senamiestyje įsikūrusi kavinė siūlo itin platų rankų darbo saldainių pasirinkimą. Daug figūrėlių, nuostabių kompozicijų iš šokolado ir vaisių puokščių, pasakiškai skanus karštas šokoladas – čia galite palepinti tiek save, tiek pakviesti Jums svarbų žmogų. O galbūt norite įdomios ir skanios pramogos? Tuomet puikiai tiks degustacijos, kurių metu išgirsite šokolado istoriją, matysite, kaip gaminamos figūros, rankų darbo saldainiai. Taip pat galėsite patys pabūti šokolado meistrais ir pasigaminti savo šokoladinių saldainių. Tai pramoga, kuri tiks įvairioms progoms. Čia taip pat galite pasimėgauti šokolado fontanu – tik įsivaizduokit, kokia tai pasaka.

Kavinė / veganiška užkandinė Ridikas

Prijaučiate arba griežtai laikotės veganiškos mitybos? O gal visai ne? Bet kokiu atveju, Kauno geležinkelio stoties perone yra užkandinė, kurią rekomenduojame visiems. Tai – Ridikas. Čia gausite ne tik veganiško, skanaus ir šviežio maisto, bet ir pabūsite visai kitokioje aplinkoje. Šiai kavinei rūpi gamta, todėl stengiamasi kiek įmanoma daugiau naudoti perdirbtų medžiagų ir tausoti gamtą. Jūs gamta, gamta – Jums.

Kavinė Cremiu

Esate smaližių smaližius? O gal ieškote vietos saldžiam pasisėdėjimui su ypatingais desertais? Tokiam atvejui puikiai tiks Cremiu maisto ir desertų namai. Tobuli tortai, desertai, nestandartiniai sprendimai ir pasakiškas skonis. Beje, čia galite rasti ir dienos pietų pasiūlymus. Nelaukite gimtadienio. Apsilankykite jau dabar ir suteikite savo kasdienybei saldesnio skonio.

Picerijos Kaune

Picerija Pizzeria Piccola Italia

Mėgstate tobulą, tikrą picą? Tuomet Jums tikrai patiks Pizzeria Piccola Italia. Itališki patiekalai, tobulas kvapas, jauki atmosfera ir išskirtinė pica. Picų mėgėjai žino, kaip svarbu, kad pica būtų minkšta, bet tuo pačiu turėtų idealiai iškeptą super traškią plutelę – čia gausite tai, ko trokšta Italijos išsiilgusi širdis. Tiesiai iš karštos krosnies Jums ant stalo. Ar jau pasiruošėte valgyti?

Kaip jau supratote, Kaune yra labai daug vietų, kuriose Jūsų laukia geras ir kokybiškas maistas bei tam tinkanti aplinka. Karšti patiekalai, tradicinė lietuviška virtuvė, desertai, įspūdingi šokoladiniai šedevrai, geriausi kepsniai, Azijos, Meksikos, Italijos ir daugybės kitų šalių virtuvės. Pasirinkimas priklauso tiek nuo progos, tiek nuo Jūsų pomėgių, norų ir lūkesčių. Dauguma restoranų gali pasiūlyti ne tik maistą iš meniu, bet ir salės nuomą, virtuvės šefą į namus, maisto pristatymą, švenčių organizavimą. Kai kur galimos ir ekskursijos, degustacijos, kurių metu ne tik paragausite, bet ir susipažinsite su maisto gaminimo ar restorano istorija ir sužinosite daug įdomių dalykų.

Galima būtų vardinti ir vardinti, pasakoti ir pasakoti, girti ir girti, bet jokie žodžiai neapibūdins to, kaip pasakiškai kvepia, kaip tobulai dera, kaip skaniai valgosi ir kaip gerai „būnasi“. Ten, kur geras maistas ir gera aplinka, ten poilsis garantuotas. Leiskite sau atsipalaiduoti, pailsėti ir pasimėgauti išties geru maistu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali būti įdomu