Paslėptos grožio procedūros moterims: Kaip padaryti, kad oda vėl švytėtų?

Paslėptos grožio procedūros: Kaip padaryti, kad oda vėl švytėtų?

Kiekviena moteris nori džiaugtis gražia, sveika ir švytinčia veido bei kūno oda. Tiesa, tai ne tik grožio, bet ir sveikatos klausimas. Kodėl? Nes sausa, šerpetojanti, jautri ar kitaip pažeista oda byloja, jog kažkas yra negerai. O kai oda švyti, atrodo sveikai, tai ir yra sveika. Tačiau kaip išlaikyti gerą odos būklę? Visų pirma, svarbu paminėti, jog tam reikia kasdienės tinkamos odos priežiūros, jos apsaugos nuo tiesioginės saulės spindulių, taip pat praverstų ir įvairios odos procedūros, apie kurias šiandien ir pakalbėsime.

Grožio procedūros moterims

Hifu veido procedūra

Hifu veido procedūra

Ši neskausminga procedūra dar kitaip vadinama veido kontūravimu be jokio pjūvio. Šios procedūros metu yra patempiama ir atnaujinama veido oda, o taip pat ir kaklo bei dekoltė zonos oda. Tai puikus būdas ne tik patempti odą, bet ir sumažinti raukšleles, suteikti odai stangrumo. Šiandien ši procedūra yra populiari visame pasaulyje ir yra vertinama net įžymybių, o rezultatai – akivaizdūs. Hifu dėka galima pakoreguoti ir akių zoną, pavyzdžiui, sumažinti ar pašalinti maišelius po akimis, pakelti antakių liniją, paryškinti žandikaulio kontūrą ir t.t. Daugybė galimybių, akivaizdūs rezultatai be jokio pjūvio, tai – Hifu.

Kūno įvyniojimai

Kūno įvyniojimai, kurie būna skirtingi, tai dar viena puiki procedūra. Įvyniojimai puikiai šalina toksinus, pagerėja kraujotaka, oda atrodo stangresnė, lygesnė. Sveika oda atrodo žymiai gražesnė, labiau švyti, o pagerėjusi kraujotaka sugrąžina odai natūralų atspalvį. Kūno įvyniojimai, kuriuos atlieka specialistas, puikiai padeda nurimti, pailsėti, pasimėgauti ir tuo pačiu pajusti teigiamą efektą odai.

Kobido veido masažas

Kobido veido masažas

Tai vis labiau populiarėjanti ir vertinama procedūra – masažas. Tai visai neskausmingas, tačiau itin efektyvus veido masažas, kuris padeda suaktyvinti kraujotaką, limfos apytaką, didinamas odos stangrumas, ryškinamas veido kontūras. Tai jaunystės eliksyras, kurio pagalba oda tampa ne tik jaunesnė, tačiau ir skaistesnė. Svarbu tai, jog Kobido veido masažas nėra skausmingas, o judesiai atliekant jį yra ramūs, parenkant tinkamą intensyvumą. Puikus pasirinkimas, padėsiantis susigrąžinti jaunystę ir veido skaistumą.

Veido odos valymas

Veido odos valymas yra būtinas, norint palaikyti švarią, sveiką veido odą. Ant jos nuolat kaupiasi nešvarumai, užsikemša poros ir t.t. Nevalyta veido oda gali sukelti daug nepageidaujamų trūkumų, pvz. spuogų, o net ir geriausios priemonės bus neefektyvios. Valymas gali būti atliekamas ultragarsu, gali būti mechaninis arba kombinuotas, o taip pat rūgštinis. Specialistas, apžiūrėjęs veido odą, nustatys, koks valymo būdas Jums geriausiai tinka. Žvilgesio, drėkinimo ir reikalingų medžiagų veido odai suteikia ir kitos veido procedūros. Jos gali būti drėkinančios, jauninančios, skaistinančios, stangrinančios. Priklausomai nuo poreikių ir norimų rezultatų.

Odos šveitimai

Nors odos šveitimas gali atrodyti, kaip švaros ar masažo dalis, vis dėlto tai kur kas daugiau. Reguliariai šveisdami odą, Jūs suteikiate jai galimybę kvėpuoti, gerai įsisavinti kosmetikos priemones ir ne tik. Nušveičiamos negyvos odos ląstelės, kas yra ypač aktualu su amžiumi. Tuomet kūno ir veido oda pati lėčiau ir sudėtingiau atsikrato negyvos odos. Jeigu šveitimo nedarysime, oda bus sausa, kieta, „be gyvybės“. Be to, tai puiki apsauga nuo po depiliacijos ar skutimosi įauginėjančių plaukelių.

Anticeliulitinis masažas

Anticeliulitinis kūno masažas moterims

Anticeliulitinis masažas, tai puikus būdas sumažinti arba atsikratyti „apelsino žievės“. Taip vadinama celiulitą turinti oda. Kuo celiulitas yra mažesnis, tuo lengviau yra su juo kovoti. Ši bėda užklumpa sėdmenų, šlaunų odą. Anticeliulitinio masažo metu yra aktyvinama kraujotaka, audiniai gauna deguonies, pašalinami toksinai. Šio masažo metu suaktyvėja kraujotaka, limfos tekėjimas. Šiuo masažu galima ne tik gauti teigiamą efektą, bet ir pasimėgauti, mat jis nėra skausmingas. Anticeliulitinis masažas padidina odos stangrumą, lygumą, mažėja kapiliarai, lėtinamas odos senėjimo procesas ir t.t.

Odos šveitimui gali būti naudojamos įvairios priemonės, todėl geriausia, kai tai atlieka specialistas, atsižvelgęs į Jūsų odos poreikius ir būklę. Šveitimas gali būti švelnesnis arba šiurkštesnis, tačiau bet kokiu atveju yra reikalingas odai. Ji akimirksniu atrodo geriau, o kremą ar kitą priemonę pasisavina efektyviau.

Šveitimas reikalingas ir veidui. Jis turi tokį pat poveikį, tik dar išvalo užsikimšusias veido odos poras, sumažina pigmentinių dėmių tikimybę, matomumą.

Mezoterapija

Mezoterapija, tai itin veiksminga ir populiari veido procedūra, kuri gali būti adatinė arba beadatinė. Mezoterapija padeda išspręsti įvairias odos problemas, itin efektyviai jaunina ją. Biologiškai aktyvios medžiagos lengvai įvedamos į gilesnius odos sluoksnius. Tačiau šiandien yra ir beadatinė mezoterapija, kuri veikia įvairaus dažnio ir intensyvumo bangų impulsai. Tai visų tipų odai tinkama procedūra, kuri visai neskausminga ir labai efektyvi.

Šviesos diodų terapija

Tai nuostabi veido procedūra, kuri leidžia sustabdyti laiką ir džiaugtis jaunyste ilgiau. Jokios invazijos, jokio skausmo ar nemalonių pojūčių. Skirtingas spalvas skleidžianti lempa (raudona, mėlyna, geltona, žalia, violetinė, žalsvai melsva, oranžinė). Nors tai šviesos terapija – jokių ultravioletinių spindulių negausite. Opatra Light gali išspręsti įvairias odos problemas: sulėtinti senėjimo procesus, panaikinti bakterijas, reguliuoti riebalų išsiskyrimą, mažina pigmentines dėmes, gali sumažinti smulkias raukšles, spartina odos gijimo procesus, valo odą, veikia priešuždegimiškai, suteikia švytėjimo ir turi dar daug kitų privalumų.

Kaip išsirinkti veido ar kūno procedūrą?

Visų pirma, rekomenduojame įsiklausyti į tai, ko Jūsų oda nori. Ar ji atrodo išsausėjusi, o gal atsirado pirmosios smulkios raukšlelės? Galbūt vargina riebios odos problema, o gal vis neatsikratote spuogų, inkštirų? Tai pirmas dalykas, kuris padės išsirinkti tinkamą procedūrą.

Taip pat vertėtų pasikonsultuoti su specialistu. Tai galėtų būti Jūsų dermatologas arba kosmetologas. Pagalvokite ir apie tai, ar norėtųsi pasilepinti procedūra vieną kartą, ar pasiryžtate atlikti tam tikrą procedūrų kursą? Mat vienos procedūros gali būti vienkartinės – kitų procedūrų efektyvumui pasiekti reikia, pavyzdžiui, penkių kartų. Na, ir žinoma, dar vienas aspektas – kaina. Priklausomai nuo biudžeto, skiriasi ir procedūrų pasirinkimas. Mes išvardinome dalį procedūrų, tačiau jų yra daug daugiau, priklausomai nuo Jūsų odos poreikių ir norimo pasiekti rezultato.

Dar šis tas

Tam, kad oda būtų sveika, neužtenka vien gerų priemonių. Profesionalios procedūros leis žymiai greičiau pasiekti efektyvių rezultatų, kuriais džiaugsitės ilgesnį laiką. Prieš atliekant konkrečią procedūrą nebijokite išsamiai pasikonsultuoti su ją atliekančiu specialistu. Jis pakonsultuos, kokiais atvejais kokia procedūra trinka, kada galima tikėtis rezultatų, kada procedūros atlikti nerekomenduojama ir t.t.

Jeigu norite, kad Jūsų oda būtų sveika, graži, švytinti, reikia ja tinkamai rūpintis. Deja, bet vienos priemonės (procedūros ar kosmetikos priemonės) neužtenka. Sveikas gyvenimo būdas, subalansuota mityba, Jūsų odai tinkančios veido ir kūno procedūros, tinkamos priemonės – tai puikus derinys. Be to, kūno ir veido odos procedūros dažnai būna ne tik labai veiksmingos, naudingos, tačiau ir malonios, todėl tai puiki proga dar ir pailsėti. Linkime išsirinkti procedūrą ir ją išbandyti jau artimiausiu metu. Nes Jūs to verti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali būti įdomu
Aušra SPA
Skaityti

Aušra SPA

Aušra SPA įsikūręs – verslo parke Aušra, esančiame pačiame Kauno centre, prie pagrindinės autobusų stoties, atkurtuose istorinės spaustuvės pastatuose.…