Ką veikti Kaune?

Ką veikti Kaune?

Kaunas – didžiausias Lietuvos miestas (po sostinės), tai svarbus transporto, kultūros, mokslo ir kultūros centras. Beveik pačiame Lietuvos centre esantis miestas kiekvienais metais sulaukia daugybės turistų, lankytojų iš kitų miestų. Jeigu kas nors yra ar vyksta sostinėje (Vilniuje), tai didelė tikimybė, jog yra/vyks ir Kaune, o juk Kaunas – laikinoji sostinė.

Kaunas – įdomus ir tuo, kad galintis pasigirti gražiais parkais, nuostabiais vaizdais iš pilies bokštų ir daugybe kultūrinių objektų, kurie tik ir laukia jūsų. Kaune tikrai kiekvienas ras ką veikti – nuo lauko pramogų, muziejų iki užeigų ar naktinio gyvenimo. Daugybę SPA centrų, lankytinų vietų, restoranų ir kitų smagių pasyvaus ar aktyvaus laisvalaikio būdų. Ir tikrai nesvarbu, ar lankotės pirmą kartą, ar esate Kauno miesto gyventojas, čia tikrai rasite daugybę įdomių dalykų, kurie paliks neišdildomus prisiminimus.

Taigi pasiruoškite: ar tai būtų ekskursijos, pramogos, ar tiesiog norite sužinoti daugiau apie turtingą šio dinamiško miesto kultūrą ir istoriją, ar tiesiog pasigrožėti nuostabiais mus supančiais vaizdais – pradėkime planuoti nepamirštamus įspūdžius kartu Kaune!

Idėjos ką galima veikti Kaune

Aušra SAP

Norite kokybiškai pailsėti, gerai praleisti laiką ir atgauti jėgas, tačiau nežinote, kur apsilankyti? Kviečiame tai padaryti Aušra SPA centre esančiame Kaune (https://www.ausraspa.lt/). Pačiame miesto centre įsikūręs SPA salonas yra išskirtinio interjero, tačiau svarbiausia yra tai, jog čia įdiegtos pačios pažangiausios technologijos, kurios leidžia poilsiu bei įvairiomis procedūromis mėgautis saugiai ir maksimaliai išnaudoti jų produktyviai. Čia gali apsilankyti net itin jautrios odos savininkai. Vandens erdvė ir pirtys leis maksimaliai mėgautis vandens teikiamais malonumais. Na, o įvairios treniruotės (pvz. plaukimas, mankšta vandenyje, kūno stabilizavimo mankšta ir kitos) padės stiprinti visą kūną, raumenis ir aktyviai bei sveikai leisti laisvalaikį. Būtinai apsilankykite Aušra SPA poilsio oazėje ir leiskite sau pasimėgauti, pailsėti, pabūti su savimi, savo mintimis ar gerų draugų kompanija, šeima. Tam nebūtina laukti ypatingos progos.

JetRent

Pasiplaukiojimas vandens motociklu yra viena iš populiariausių ir patraukliausių  vandens pramogų, kurią siūlo JetRent nuoma. Ši unikali pramoga suteikia galimybę patirti neįtikėtinus ir nepamirštamus pojūčius bei patekti į neįtikėtinus vandens pramogų pasaulį.

Plaukimas vandens motociklu yra malonus ir veiksmingas laisvalaikio praleidimo būdas, kuris suteikia puikią galimybę pamatyti, bet ir atskleisti visus upių ar kitų vandens telkinių paslaptis bei grožį. Klientai gali pasirinkti kelionių trukmę ir padaryti tai bet kuriuo metu, o patyrę instruktoriai visada pasiruošę padėti kiekvienu klausimu ir padėti klientams patirti neįtikėtinus akimirkas.

JetRent – tai ideali vieta, kur klientai gali prisijungti prie aistros vandens motociklais ir keliauti po jūrų ir upių vandenis, o visa tai yra saugu, patogu ir nepakartojama patirtis, kurią klientai neabejotinai pamirš ne tik tuomet, bet ir visą savo gyvenimą.

Šokoladinė kavinė

Saldita (https://saldita.lt/) – tai kavinė, šokoladinė, kurią tiesiog būtina aplankyti būnant Kaune, o tiksliau – Kauno senamiestyje. Čia daugybė įvairių unikalių ir labai skanių, su meile rankomis gamintų šokoladinių saldainių, figūrėlių. Viskas gaminama vietoje. Čia galima puikiai praleisti laiką su artimaisiais, draugais ar antrąja puse. Pasikvieskite Jums brangų žmogų paskanauti tikro karšto šokolado su zefyriukais, riešutais ar kitokiais gėriais arba užsisakykite visą šokolado fondių šventei. Tai puiki vieta tiems, kas ieško kažko skanaus, bet tuo pačiu įdomaus. Valgydami skaniausius saldainius sužinosite ir daug įdomių dalykų apie jų gamybą, istoriją, tik paklauskite… O galbūt norite išskirtinės saldžios dovanėlės, kuri būtų pagaminta pagal Jūsų pageidavimus? Tuomet ši vieta taip pat puikiai tiks. Apsilankykite ir esame tikri, jog grįšite namo kupini ne tik įspūdžių, bet dar ir skanėstų (jeigu tik pavyks jų nesuvalgyti).

Start Walking

Start Walking šiaurėtiškas ėjimas (https://startwalking.lt/), tai puiki ir itin naudinga aktyvi pramoga, sportas, mankšta ir poilsis viename. Kvėpuodami ir žingsniuodami gryname ore žmonės mankština visą kūną, mokosi taisyklingos laikysenos, vaikščiojimo technikos, o tuo pačiu pailsinti savo protą, mintis ir sielą. Apskritai šiaurietiškas ėjimas padeda išmokti ir praktikuoti sveikesnį gyvenimo būdą, mažina stresą, padeda lengviau atsigauti. “Šiaurietiškojo vaikščiojimo” metu žmogus naudoja 90% skeleto raumenų ir degina 46% daugiau kalorijų nei įprastai pėsčiomis. Startwalking veikia labai patogiai – klientas susisiekia nurodytais kontaktais, tuomet viskas aptariama pirmo susitikimo metu ir parenkamas maršrutas, viskas belieka mėgautis. Ši įmonė gali suorganizuoti žygį, maršrutą Vilniuje ir aplinkui ne tik fiziniams asmenims, bet ir visam kolektyvui.

Rūta Reiki Mercar

Rūta Reiki (https://www.rutareiki.com/), tai rytų kultūros gydymo paslaptis Reiki seanse. Itin švelnus geros savijautos atgavimo būdas, kuris sumažina nervinę įtampą, stimuliuoja imuninę sistemą, slopina įvairius skausmus.

Norite išbandyti? O gal norite išmokti Reiki meno patys?? Tai įmanoma. Rūta Reiki mokykla ir įvairios mokymosi pakopos kiekvienam.

Svetainėje galite rasti labai daug įdomios ir naudingos informacijos, užsakyti dovanų kuponą, paskaityti įdomų Blog‘ą ir galbūt pradėti naują gyvenimo kelią.

Reiki yra sudėtingas, įvairus ir itin žmogui naudingas menas, tačiau jį įvaldyti gali praktiškai visi. Svarbiausia – didelis noras, užsidegimas ir tikėjimas. Karuna Reiki mokymai, Energetinis čakrinis labirintas, Reiki Meicar praktikai ir meistrai – sužinokite, kas tai ir su kuo „valgoma“.

Kaunas – itin gražus ir didelis miestas, kuriame galima rasti labai daug skirtingų įdomių vietų, muziejų, traukos centrų. Čia daugybė vyksta daugybė renginių, festivalių, parodų, koncertų, todėl visi atras kažką įdomaus sau. Galima drąsiai teigti, jog šis miestas yra žalias, mat dauguma gyvenamųjų rajonų puikiai dera su žaluma, miškais, parkais, kurių išties nemažai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali būti įdomu
Ką veikti Panevėžyje?
Skaityti

Ką veikti Panevėžyje?

Panevėžys – itin gražus miestas, kuris pagal dydį užima penktąją vietą Lietuvoje. Gražus, architektūros kupinas senamiestis, modernus ir…
Ką veikti Vilniuje
Skaityti

Ką veikti Vilniuje?

Vilnius – Lietuvos sostinė, nuostabus miestas, į kurį kiekvienais metais suplūsta daugybė turistų. Čia tikrai yra ką veikti, ką…
Idėjos mamos dienai
Skaityti

Idėjos mamos dienai

Mamos diena – šventė, kuri kiekvienai mamai sukelia daugybę gražių jausmų, emocijų. Susijaudinimas, dėkingumas, džiaugsmas, prisiminimai. Tai svarbi…