Ką veikti Vilniuje?

Ką veikti Vilniuje

Vilnius – Lietuvos sostinė, nuostabus miestas, į kurį kiekvienais metais suplūsta daugybė turistų. Čia tikrai yra ką veikti, ką pamatyti, ką aplankyti. Čia gausu ne tik muziejų, galerijų, istorinių vietų, paminklų, bet ir įvairiausių pramogų. Aktyvios pramogos tiems, kas mėgsta pajudėti, ekstremalios – ištroškusiems adrenalino, poilsio – pavargusiems ar ieškantiems įkvėpimo ir ramybės. Čia galite kokybiškai pailsėti, pažaisti, bandyti ištrūkti iš pabėgimo kambario, pasilinksminti grojant gyvai muzikai, pasimėgauti vandens pramogomis ir – galima būtų vardinti be galo. Tačiau dabar siūlome peržvelgti konkrečius pasiūlymus, ką galima veikti Vilniuje. Galbūt kažkuriuo pasiūlymu pasinaudosite jau artimiausiu metu ir džiaugsitės įspūdžiais, kuriuos garantuojame.

Idėjos Ką veikti Vilniuje

Vilniaus Baidarės

Vienas puikių pasiūlymų Vilniaus Baidarės (https://www.vilniaus-baidares.lt/). Galite išsinuomoti baidares sau, savo šeimai, darbo kolektyvui, puikiai praleisti laiką su draugais ar artimaisiais. Aktyvus ir įdomus poilsis Nerimi, Vilnele, Voke, Merkiu, Aukštaitijoje – kokį maršrutą rinktumėtės Jūs? Vilniaus Baidarės siūlo ir naktinį pasiplaukiojimą, kuris trunka porą valandų, tačiau suteikia nepamirštamų įspūdžių. Juk naktį viskas atrodo kitaip – kur kas daugiau romantikos, paslaptingumo, įkvėpimo. Vilniaus Baidarės laukia skirtingo amžiaus ir įvairių pomėgių turinčių žmonių, mat ši aktyvi pramoga patinka daugeliui. Reikia viena kartą pabandyti ir norisi dar. Bent kartą gyvenime tai išbandyti būtina. Be to, šią pramogą galima suorganizuoti kaip romantikos kupiną laiką dviem naktį arba pasirinkti drąsų maršrutą aktyviems, drąsiems draugams. Vilniaus Baidarės prisitaiko prie skirtingų poreikių ir pageidavimų turinčių klientų.

Hangar siaubo kabarys

Norite visiškai atitrūkti nuo kasdienybės rūpesčių, rutinos, pasikrauti iš naujo ir visiškai atsiduoti adrenalino bangai? Tuomet kviečiame Jus apsilankyti Hangar siaubo kambaryje, (https://www.hangar.lt/).Šiame siaubo kambaryje galėsite išbandyti savo jėgas itin ekstremaliose situacijose, pažiūrėti, kaip veikia (o gal ne?) protas ir kam esate pasiryžę, kad įveiktumėte įvairiausias kliūtis ir užduotis. Psichologinis siaubo išgyvenimas, pabėgimas iš Angaro, komandinis siaubo žaidimas paaugliams ir įvairios programos laukia Jūsų šioje siaubo kupinoje vietoje. Iš tikrųjų, nors šis kambarys labai baisus, jis nėra nei kiek pavojingas. Tai reiškia, jog bet kuriuo metu žaidimą galėsite nutraukti ir išeiti iš patalpos. Vieni tai daro praktiškai iš karto, kiti vėliau, o dar kažkas kuo puikiausiai įveikia viską ir nori dar. Viskas priklauso nuo žmogaus, baimės lygio, nusiteikimo.

Vilniaus Masažo Klinika

Kiekvienas žinome tą jausmą, kai nuovargį jaučia tiek kūnas, tiek siela. Kai norisi kokybiškai pailsėti bei greitai atgauti jėgas. Norintiems kokybiškai pailsėti ir maloniai praleisti laiką, siūlome rinktis Masažo Kliniką (https://masazoklinika.lt/) Vilniuje.

Tai vieta, kurioje kiekvienas galės pasilepinti kokybišku masažu. Čia yra gydomieji masažai, kurie puikiai veikia kūną, padeda atsikratyti skausmų, veikia kaip prevencinė sveikatingumo priemonė, o taip pat gali būti vienas iš gydymo būdų. Atpalaiduojantys masažai leis pamiršti visus rūpesčius, pasinerti į ramybės bei svajonių pasaulį ir akimirksniu atgauti jėgas. Anticeliulitiniai-limfodrenažiniai masažai padės padailinti kūno linijas, gerinti sveikatą, bendrą organizmo būklę. Endosferos terapija – puiki atjauninimo ir celiulito gydymo terapija. O kur dar grožio procedūros, siūlomos masažo klinikoje… Būnant ar gyvenant Vilniuje tiesiog būtina čia apsilankyti.

Start Walking

​Startwalking šiaurėtiškas ėjimas (https://startwalking.lt/), tai puiki ir itin naudinga aktyvi pramoga, sportas, mankšta ir poilsis viename. Kvėpuodami ir žingsniuodami gryname ore žmonės mankština visą kūną, mokosi taisyklingos laikysenos, vaikščiojimo technikos, o tuo pačiu pailsinti savo protą, mintis ir sielą. Apskritai šiaurietiškas ėjimas padeda išmokti ir praktikuoti sveikesnį gyvenimo būdą, mažina stresą, padeda lengviau atsigauti. “Šiaurietiškojo vaikščiojimo” metu žmogus naudoja 90% skeleto raumenų ir degina 46% daugiau kalorijų nei įprastai pėsčiomis. Startwalking veikia labai patogiai – klientas susisiekia nurodytais kontaktais, tuomet viskas aptariama pirmo susitikimo metu ir parenkamas maršrutas, viskas belieka mėgautis. Ši įmonė gali suorganizuoti žygį, maršrutą Vilniuje ir aplinkui ne tik fiziniams asmenims, bet ir visam kolektyvui.

Bonobo Climbing

Bonobo laipiojimo centras Vilniuje, tai puiki vieta norintiems pajudėti, smagiai praleisti laiką ir išmokti naujų dalykų. Pramogos grupei, treniruotės, gimtadienio šventės, laipiojimo mokymai, alpinizmo mokymai ir dar daug visko vienoje vietoje. Puiki vieta ir pramoga bet kokia proga. Tinka tiek įmonėms, tiek pavieniams asmenims, šeimoms, draugams.

Aukštos kokybės “bouldering” laipiojimo siena turi gausybę trasų pritaikytų įvairaus lygio profesionalams, mėgėjams bei pradedantiems.

Net 14 įvairiausio sudėtingumo aukštuminės sienos takų, siekiančių 10 m. aukštį. Čia galėsite ne tik pasportuoti, palaipioti, bet ir atsigerti skanios kavos, arbatos ar gaivių gėrimų. Taip pat rasite terasą pokalbiams su draugais ar artimaisiais, juk reikia ir pailsėti.

Čia Jūsų laukia ir tūkstančius trasų iš viso pasaulio laipiotojų turinti standartizuota MoonBoard laipiojimo siena, kuri turi ir savo aplikaciją.

Renginiai Vilniuje

Sostinėje gausu pačių įvairiausių renginių skirtingo amžiaus žmonėms. Čia daugybė kultūrinių renginių, parodų, spektaklių, koncertų, istorinių diskusijų, ekskursijų. Gastronominės kelionės, meno parodos, festivaliai, spektakliai, koncertai, mokymai, treniruotės ir užsiėmimai po atviru dangumi ir dar daug daug visko. Renginiai Vilniuje (https://renginiaivilniuje.lt/) organizuojami reguliariai, o jų temos ir pobūdis priklauso nuo oro, metų laiko, istorinių įvykių, sukakčių, artėjančių progų, minėjimų ir kitų dalykų. Tačiau renginių pasiūla Vilniuje tokia didelė, jog kiekvienas galės atrasti kažką sau tinkančio ir patinkančio. Tiek tie, kurie domisi istorija, kultūra, menu, tiek tie, kurie žavisi aktyviomis pramogomis, sportu ir tiesiog mėgsta įdomiai bei turiningai leisti laiką.

Vilnius – nuostabus, gražus ir itin įdomių vietų bei pramogų turintis miestas. Čia mėgsta lankytis tiek turistai, tiek kitų Lietuvos miestų gyventojai. Žavingas miestas siūlo itin daug pramogų, muziejų, renginių visiems. Muziejai, teatrai, kinas, grožio klinikos, senamiesčio gatvelės ir dar daug visko viename mieste.

Vilniečiai ar sostinės lankytojai tikrai atras sau tinkamų pramogų. Pramogos tiek aktyvių veiklų mėgėjams, tiek istorijos, meno ištroškusiems. Čia galima ne tik pramogauti, bet ir kokybiškai pailsėti, pabūti su savimi ar mylimu žmogumi ir atgauti jėgas, pasisemti įkvėpimo ir energijos naujiems darbams, iššūkiams. Tai puiki vieta paspausti „restart“. Daugybė pramogų, itin platus įvairių veiklų bei renginių pasirinkimas leis pasirinkti norimą užsiėmimą net patiems išrankiausiems.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali būti įdomu
Idėjos mamos dienai
Skaityti

Idėjos mamos dienai

Mamos diena – šventė, kuri kiekvienai mamai sukelia daugybę gražių jausmų, emocijų. Susijaudinimas, dėkingumas, džiaugsmas, prisiminimai. Tai svarbi…