Rudens pramogos: Ką smagus nuveikti kai oras nelepina?

Rudens pramogos
Rudens pramogos

Ruduo – nauja pradžia. Visi skuba į mokslus, darbingo amžiaus žmonės ir vėl sugrįžta prie intensyvesnio gyvenimo ritmo, pradėtų projektų. Tai malonaus chaoso, skubėjimo, gražių lapų ir spalvų laikotarpis. Tačiau orai rudenį ne visada lepina. Lietus, vėjas, apgaulingas oras ne visada leidžia džiaugtis pramogomis gryname ore. Tačiau, kai darbų ir rūpesčių daug – pailsėti tiesiog būtina. Būtent todėl verta pasimėgauti rudens pramogomis viduje.

Tai gali būti savaitgalio pramogos su šeima, draugais, artimaisiais. O galbūt linksmas vakaras po darbo dienos? Progų smagiai praleisti laiką yra daug, tad šiandien apžvelgsime populiariausias rudens pramogas, kurias drąsiai siūlome išbandyti ir Jums.

Rudens pramogos

Rudens lietus

Baisūs nuotykiai? Prašome

Kaip jau minėjome, pabėgimo kambarys gali būti siaubo, tačiau nebūtinai. Jų yra daug ir įvairių, tačiau visų tikslas tas pats – priversti Jus gerai pasukti galvą, kad galėtumėte ištrūkti. Gausite daug teigiamų emocijų, o tuo pačiu sužinosite naujų dalykų. Puikiai tinka laikui su kolegomis, draugais ar artimaisiais. Po ištrūkimo iš kambario bus smagu aptarti pojūčius, patirtį ir pasidalinti įžvalgomis.

Vandens, pirčių zona ir SPA malonumai

Niūrios nuotaikos, drėgnas oras ir… ne, ne. Visada yra išeitis. Pasimėgaukite plaukime baseine, nueikite į sauna, garinę ar infraraudonųjų spindulių pirtį. Akimirksniu pajausite nuotaikos ir savijautos pakitimus. Be to, plaukimas ir pirties malonumai yra labai naudingi sveikatai bei imunitetui. O jeigu dar pasimėgautumėte burbuline vonia – visiškas atsipalaidavimas garantuotas. Į pilną kolekciją dar tiktų ir SPA malonumai, pavyzdžiui, kūno šveitimas, įvyniojimas ar masažas. Jeigu oras ar nuotaika nelepina, tokia pramoga viską pakeis – įsitikinkite patys.

Kinas

Kada paskutinį kartą buvote kine? Taip, ruduo – puikus metas įsisukti į pledą ir žiūrėti mėgstamą filmą, tačiau dar geriau, jeigu filmą žiūrėsite kine. Išsirinkite mėgstamiausio žanro filmą, pasiimkite Jums mielą kompaniją drauge ir pirmyn naujų pojūčių, nuotykių, vaizdų.

Laipiojimas sienomis

Laipiojimas sienomis

Šiandien itin populiari ir puikiai vertinama aktyvi pramoga – laipiojimas sienomis. Tai puikus užsiėmimas tiek naujokams, tiek jau išbandžiusiems šią veiklą. Pradėsite nuo lengvesnių trasų ir žemesnio aukščio ir kilsite aukštyn, tobulėsite ir net nepajausite, kaip norėsite grįžti vėl ir vėl. Laipiojimo sienomis metu puikiai veikia įvairūs raumenys, o tuo pačiu lavinama ištvermė, kantrybė ir didėja pasitikėjimas savo jėgomis. Puikiai tinka užsiimti individualiai arba su draugais.

VR pramogos

Ruduo, tai toks metas, kai užklumpa melancholija, norisi kažko išskirtinio… lyg kažkur pabėgti, bet negali, nes laukia darbai, planai. Lyg kažką sukurti, bet nėra laiko… O jeigu pasiūlytumėme apsilankyti virtualios realybės (VR) kambaryje? Tai įspūdinga galimybė lyg iš tikrųjų atsidurti visai kitur. Ne tik vietos, bet ir laiko prasme. VR pramogos, žaidimai gali būti labai skirtingai, todėl išsirinksite kažką tinkamo būtent Jums.

Gurmano valanda

Rudens dieną ar vakarą leiskite sau pasimėgauti – rinkitės vakarienę mėgstamiausiame arba naujame restorane. Tegul tai būna naujų skonių, atradimų ir teigiamų emocijų jūra – vietoj lietaus lašų. Tai ne tik skanus maistas, bet ir puikus laikas su savimi, savo mintimis, jausmais arba su artimu, mylimu žmogumi. Svarbiausia – niekur neskubant, iš lėto…

Gurmanams rekomenduojame rinktis ir degustacinę vakarienę. Jos metu tikrai atrasite ne tik daug naujų skonių, tačiau ir įdomių dalykų. Juk tai lėta pažintis su kiekvienu kąsniu, su maisto struktūra, kvapu, istorija… Lėtai, su pasimėgavimu ir meile.

Boulingas

Kada paskutinį kartą buvote boulinge? Šiandien, kai pramogų tiek daug, ši pramoga klaidingai pamirštama, nes norisi išbandyti vis naujų dalykų. Tačiau ji tokia pat patraukli ir mėgstama. O tas jausmas, kai surenkate daugiausiai taškų – nepakartojamas. Pasikvieskite geriausius draugus, kolegas ar artimuosius ir praleiskite porą valandų žaisdami boulingą. Čia pat dažniausiai galima pasimėgauti maistu ir gėrimais, tad žaidimas bus įdomus, malonus ir produktyvus.

Fotosesija studijoje

Fotosesija studijoje

Jeigu leidžia orai, galima kadrus pagaudyti ir lauke, tačiau, jeigu orai nelepina – rinkitės profesionalią fotosesiją studijoje. Asmeninę, šeimos – kokią tik pageidaujate. Išsirinkite kartu su fotografu norimą vietą ir pasimėgaukite procesu, o vėliau galėsite džiaugtis gerais kadrais. Prieš fotosesiją dažnai moterys nueina į profesionalų makiažą, kad nuotraukose ir sau būtų dar gražesnės.

Pamokos ir edukacijos

Kas sakė, jog įdomi pamoka ar edukacija būtinai yra įsipareigojimas ilgam laikui ir pan? Anaiptol. Galite užsirašyti vos vienai pamokai ir patobulinti savo žinias arba tiesiog sužinoti ir išmokti naujų dalykų. Galbūt tai bus užsienio kalbos pamoka, o gal makiažo sau arba kulinarijos? Tokia trumpa, tačiau naudinga pramoga padės atitrūkti nuo kasdienių rūpesčių ir vėl džiaugtis kasdienybe. Tik jau su naujais įgūdžiais, naujomis nuotaikomis ir žiniomis.

Reiki seansai

Reiki seansai, tai unikali patirtis, kurios neįmanoma aprašyti žodžiais. Ją reikia išbandyti. Tai gali būti šviesos, kvantinis seansas arba Reiki ir meditacijos kombinacija. Puikiai tinka tuomet, kai jaučiatės lyg ne savo vietoje, kankina vidinis nepasitenkinimas, nerimas, jaudulys, bloga nuotaika ir pan. Reiki padės sumažinti įtampą, stresą, nerimą, paleisti nuoskaudas, pyktį. Ši nuostabi atpalaiduojanti terapija vyksta su Reiki specialistu, kuris įvertins Jūsų pageidavimus, lūkesčius, silpnąsias bei stipriąsias vietas ir t.t. Taip, tai labai panašu į masažą, mat ir gulėsite ant masažo stalo, tačiau yra žymiai „giliau“ ir „stipriau“ dvasine prasme. Vos po vieno seanso jausitės žymiai labiau atsipalaidavę ir laimingesni. Įsitikinkite patys.

Ruduo – laikas pramogoms

Ruduo – nuostabus metas ir ne kitaip. Nepaisant to, jog karštos dienos, atostogos ir ilgi vasaros vakarai baigėsi, pramogų ir veiklų po stogu tikrai užteks visiems. Pasinaudokite bent vienu iš mūsų pasiūlymų ir pamatysite, jog ruduo jokiu būdu neprivalo būti nuobodus. Daugybė pramogų po stogu padės ne tik smagiai, turiningai praleisti laiką, bet ir atvers duris į platesnių galimybių pasaulį. Svarbiausia – ne tik suplanuoti, bet ir nuvykti, todėl neatidėliokite pramogų dėl laiko, nuotaikos, oro sąlygų ar kitų nesvarbių dalykų. Liūdesys ir niūrios spalvos akimirksniu dings, kai išbandysite puikias pramogas po stogu. Pasirūpinkite, jog savaitgaliais ar kitomis laisvomis dienomis turėtumėte ką veikti – tegul šis ruduo būna Jums kupinas naujų potyrių, įspūdžių ir teigiamų emocijų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali būti įdomu
Ką veikti Vilniuje
Skaityti

Ką veikti Vilniuje?

Vilnius – Lietuvos sostinė, nuostabus miestas, į kurį kiekvienais metais suplūsta daugybė turistų. Čia tikrai yra ką veikti, ką…
Ką veikti Kaune?
Skaityti

Ką veikti Kaune?

Kaunas – didžiausias Lietuvos miestas (po sostinės), tai svarbus transporto, kultūros, mokslo ir kultūros centras. Beveik pačiame Lietuvos…