Ką veikti Vilniuje, kai lyja?

Ką veikti Vilniuje kai lyja?

Kiekvienas norime, kad lauke oras visada būtų geras. Tai tiek vaikams, tiek suaugusiems aktualus dalykas. Taip trokštame pasimėgauti saule, pakvėpuoti grynu oru, džiaugtis lauku iki vėlumos. Geras oras ir saulė turi įtakos ir mūsų savijautai, darbingumui. Kai diena saulėta ir šilta, jaučiamės energingesni, o nuotaika kaip mat pagerėja.

O bet tačiau… lietus irgi labai reikalingas. Jis nuplauna dulkes, yra būtinas augalams, visiems gyviems organizmams, po lietaus gražiai pažaliuoja žolė, tiesa? Jo laukia sodai, miškai, žemė. Lietus nuplauna ne tik dulkes, bet ir nusodina žiedadulkes. Lietaus naudą galima vardinti ir vardinti, todėl tik liūdėti dėl to, jog lyja – neverta. Ne veltui sakoma, jog nėra blogo oro, yra tik bloga apranga. O mes sakome: veikti visada yra ką, net kai lyja.

12 idėjų ką veikti Vilniuje blogu oru

Bandome atsakyti: ką veikti Vilniuje, kai aplanko debesys? Praleiskite laiką įdomiai, turiningai ir prasmingai. Galbūt žemiau pateiktos idėjos padės Jums nuspręsti, kur važiuosite, ką veiksite, kai ir vėl užklups lietingos dienos.

1. Siaubo kambarys. Tai tikra adrenalino bomba, kurios užteks ilgam. Siaubo filmai labai įdomi ir daug gerbėjų turinti pramoga, bet tik įsivaizduokite, koks gėris yra siaubo kambarys? Šiame kambaryje viskas įrengta aukščiausiame siaubo lygyje. Įsitikinkite patys ir sužinokite, ar ištversite visą suplanuotą laiką. Tai pramoga, kuri puikiai tiks atitrūkti nuo rutinos, pasisemti naujų emocijų ir potyrių. Adrenalinas, kaip lietus, akimirksniu išplaus nešvarumus iš Jūsų minčių ir suteiks švaros, vietos naujoms idėjoms ir darbams. Drąsiems ir norintiems susitikti su baime akis į akį siūlome pramogą išbandyti kaip įmanoma greičiau.

2. Spa paslaugos, poilsis, procedūros. Tai gali būti tiek ramus pasiplaukiojimas baseine, tiek pasilepinimas masažo ar kitokiomis kūno, veido procedūromis. Koks skirtumas, koks oras už lango, jeigu Jūs šiltai sėdite burbulinėje vonioje ir dėl nieko nepergyvenate? Kvapnūs masažo aliejai, skani vakarienė, ramybė – ko dar reikia?

3. Kavinės, restoranai. Pasimėgaukite gardžios kavos puodeliu, skaniu maistu, desertu jaukioje kavinėje, gerame restorane. Pasikvieskite antrą pusę, artimuosius ar draugus ir jaukiai praleiskite laiką. Tam, kad būtų dar įdomiau, galite pasirinkti degustacijas, pvz. vyno, sūrio, arbatos, patiekalų degustaciją ir t.t.

4. Muziejai. Nepamirškite, jog Vilniuje yra daug muziejų, kuriuos galite aplankyti. Vilniaus miesto muziejus, MO muziejus, Bažnytinio paveldo muziejus, KGB Muziejus, Valdovų rūmai, Iliuzijų muziejus, Žaislų muziejus, Energetikos ir technikos muziejus, Geležinkelio muziejus ir daug kitų. Apsilankyti tikrai verta tiek vaikams, tiek senjorams. Praleiskite laiką įdomiai. O kada paskutinį kartą buvote bibliotekoje? Galbūt kaip tik ten norėtumėte praleisti lietingą dieną?

5. Laipiojimas sienomis. Tai užsiėmimas, kuris padės ne tik įdomiai praleisti laiką, bet ir pramankštinti visą kūną, įveikti baimes, drąsiai kopti ir didžiuotis savimi. Patyrę darbuotojai padės saugiai siekti tikslo ir patirti geriausias emocijas.

6. Pabėgimo kambarys. Tai itin populiari pramoga. Sakoma, jog vieną kartą pabandę, negalėsite sustoti. Tai nuostabi pramoga, kuri paskatins mąstyti, greitai veikti, dirbti tiek individualiai, tiek grupėje. Tai galimybė padaryti „restart“ smegenims ir išeiti iš kambario pailsėjusiam ir švariomis mintimis. Įvairūs galvosūkiai, ženklai privers pamąstyti ir pažiūrėti į situaciją kitaip.

7. Sporto klubas. Išliekite savo liūdesį ir energiją dėl blogo oro sporto salėje. Tai gali būti tiek treniruokliai, tiek grupinės treniruotės, individualios treniruotės ir t.t. Nauda ir kūnui, ir mintims, nepriklausomai nuo oro.

8. Pramogų parkai visai šeimai. Tai gali būti ir žaidimų kambariai, ir batutų parkai, o gal kartingai? Linksmos pramogos įvairaus amžiaus žmonės suteiks teigiamų emocijų, o kartingai – bombą adrenalino.

9. Apsilankykite teatre arba kine. Jums laisvadienis, o už lango lyja? Peržiūrėkite šios dienos repertuarą ir nuvykite į teatrą ar kiną. Geras filmas ar spektaklis gali padėti pilnai atitrūkti nuo rūpesčių, susimąstyti apie svarbius dalykus, egzistenciją arba tiesiog gerai pasijuokti, jeigu einate į komediją. Kada, jei ne dabar?

10. Ledo arena – ar seniai joje buvote? O gal išvis neteko? Jeigu mokate čiuožti, skirkite laiko šiai pramogai ir sušaldykite savo neigiamas mintis. Na, o jeigu nemokate, galbūt verta išbandyti? Jeigu nedrąsu, užsisakykite čiuožimo pamoką.

11. Kaljano nuoma. Puiki idėja, kuomet norisi kažko… gero. Aukštos kokybės kaljanai Jūsų namuose, tobulas vakarėlis ir gerai praleistas laikas – išsinuomokite šį malonumą. Tai žymiai pigiau nei pirkti kaljaną, kurio dažnai nenaudosite. Norite sukviesti visus kurso grupiokus į vakarėlį? O gal kolegas? Paminėkite, jog jų lauks geras kaljanas ir pamatysite, kad dalyvaujančių skaičius bus šimtaprocentinis.

12. Prekybos centrai. Apsilankykite prekybos centre. Net jeigu neturite pirkinių sąrašo, pasigrožėkite naujomis drabužių kolekcijomis, suvalgykite gero maisto, užsukite į elektronikos, batų, kosmetikos ar bet kokią kitą parduotuvę. Susipažinkite su naujais kvepalų aromatais, pasimėgaukite laisvu laiku, kai niekur nereikia skubėti.

Sąrašą, ką galima veikti Vilniuje, kai lyja, galima būtų tęsti ir tęsti. Pasirinkimas išties platus, nes sostinėje yra tiek pramogų, kad vienintelis klausimas – kaip visur suspėti? Labai svarbu renkantis pramogą ar planuojant laisvalaikį, pagalvoti, ko labiausiai norite šiuo metu. Tai nebūtinai turi būti Jūsų pomėgis, veikla, kuria užsiimate nuolat. Pavyzdžiui, jeigu aktyviai sportuojate, tai didelė tikimybė, jog pliaupiant lietui, Jūs ir vėl susiruošite į sporto salę. Tačiau galbūt lietus yra puiki proga kiek pakeisti savo laisvalaikį ir išbandyti kažką naujo? Pavyzdžiui, nueiti į kiną ar teatrą? Gal sukviesti geriausius draugus ir pasilinksminti gerame batutų parke ar išbandyti save laipiojimo sienomis kambaryje? Nebijokite išeiti iš komforto zonos ir pasirinkti kažką naujo.

Nepamirškite, jog lietus nėra priežastis liūdėti ar nuobodžiauti namuose. Griebkite jautį už ragų – susikurkite gerą nuotaiką patys.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali būti įdomu
Idėjos mamos dienai
Skaityti

Idėjos mamos dienai

Mamos diena – šventė, kuri kiekvienai mamai sukelia daugybę gražių jausmų, emocijų. Susijaudinimas, dėkingumas, džiaugsmas, prisiminimai. Tai svarbi…