Sveikinimai su tėvo diena

Tėčiui sveikinimai tėvo dienos proga

Tėvas – tai šeimos ramstis ir vyriškumo bei stiprybės simbolis, kuris įkvepia ir saugo kiekvieną šeimos narį. Tėvo diena yra puiki proga parodyti savo meilę ir dėkingumą, kurį ši ypatinga diena suteikia galimybę. Šventė, minima visame pasaulyje, suvienija šeimas, kad jos kartu atiduotų pagarbą ir padėką tėvams. Sveikinimai su tėvo diena leidžia išreikšti jausmus, kurie kartais lieka nesakomi.

Tėvo dienos proga, daugelis ieško ypatingų būdų, kaip nustebinti savo tėtį, ir dovana gali būti puikus būdas tai padaryti. Dovanos tėčiui gali būti įvairios – nuo praktiškų įrankių, skirtų jo mėgstamam hobį ar veiklai, iki asmeniškų dovanų, kurios simbolizuoja šiltus jausmus ir šeimos prisiminimus. Nuo elegantiškų aksesuarų iki technologinių naujovių, kiekviena dovana gali atspindėti tėvo asmenybę ir jo svarbą šeimoje.

Be to, reikšminga tėvo dienos šventė suteikia galimybę panaudoti įvairias sveikinimų idėjas tėvo dienos proga. Tai gali būti šilti žodžiai atviruke, rankų darbo suvenyrai ar net išskirtinis laiko praleidimas kartu. Svarbu pasirinkti tokį sveikinimą, kuris atitiktų tėčio asmenybę ir rodytų, kiek jis mums reiškia. Šios idėjos padeda sustiprinti tarpusavio ryšį ir dar labiau pabrėžia šios šventės svarbą.

Su tėvo diena sveikinimai

🌷 Tėti, sveikinu Tave su nuostabia švente – Tėvo diena! Te džiaugsmas Tave lydės, te veidą puoš šypsena, te širdis bus rami, sveikata stipri, o kasdienybė – darni!

🌷 Su Tėvo diena, Tėti. Tebūnie ji bus proga pasakyti, jog labai ilgiuosi mudviejų laiko kartu. Smagių pokštų, išmintingų Tavo žodžių, apkabinimo, kuriame visad taip saugu… Tėveli, tebūnie ši šventė tampa atskaitos tašku – sukurkime naujų šviesių mūsų akimirkų su kaupu!

🌷 Mielas Tėti, šis pirmasis birželio sekmadienis skirtas tik Tau ir Tavo džiaugsmui. Tad lai atneša jis saulėtas akimirkas ir kuria jaukius prisiminimus, kurie šildys Tavo dvasią visą gyvenimą. Sveikiname!

🌷 Sveikinimai, Tėti! Tavo dėka turiu galimybę mokytis būti doru ir sėkmingu žmogumi. Esi man ne tik Tėtis, bet ir mokytojas, kuris visada teikia geriausią pavyzdį. Tavo dėka liudiju, kaip svarbu ir gera vaikui turėti Tėtį. Tai – tikra gyvenimo dovana.

🌷 Esi, Tėveli, man užvis svarbiausias. Už Tavo rūpestį, pamokymus, pagalbą, kiekvieną dieną mintimis Tau „ačiū“ aš tariu. O šiandien, norisi sušukt visam pasauliui, kaip nenusakomai Tave myliu ir branginu!

🌷 Noriu Tau, Tėveli, padėkoti,
Už stiprias šaknis ir didelius sparnus.
Negailėdamas savęs visko mane išmokei
Ir nuolat skatinai siekti savų tikslų.
Tave turėdamas (-a) aš visada jaučiu,
Kad šiam pasaulyje angelą turiu.
Myliu, Tėti, ir labai Tave gerbiu.

🌷 Esu dėkingas (-a), Tėti, kad mane užauginai ir besąlygiškai dalinaisi viskuo, kuo tik galėjai. Tavo parama ir meilė man buvo, yra ir visada bus švyturiu gyvenimo dienose. Būk palaimintas tokia šviesos kupina Būtimi ir Tu, brangus Tėti.

🌷 Mama ir Tėtis… Jūsų niekas niekad šiam pasaulyj man neatstos. Tad nuvilnijus pavasario puošmenai – Motinos dienai, šiandien, meilės ir dėkingumo įkvėpta (-as), sveikinu Tave, Tėveli. Sveikinu ir linkiu – eik gyvenimu keliu lydimas darnos ir laimės.

🌷 Sveikiname šauniausią, stipriausią, išmintingiausią Tėtį pasaulyje! Štai taip didingai ir skambiai, nes Tu, brangus Tėveli, pačių gražiausių žodžių ir linkėjimų nusipelnei! Su Tėvo diena!

🌷 Tavo šypsena, Tėveli, mane visada pripildo džiaugsmu. Tavo meilė ir palaikymas skatina siekti aukštumų. Tavo išmintis veda teisingu gyvenimo keliu. Kartais net patampa pačiai pavydu, kokį ypatingą Tėtį aš turiu!

🌷 Tėti, Tavo meilė, atsidavimas šeimai ir pastangos, kad būtume laimingi, yra vertos didžiausios pagarbos. Esi mūsų didvyris, Tėti. Sveikiname ir labai Tave mylime!

🌷 Šį rytmetį šviesų mums šypsos net Saulė,
Taip sveikina Tėčius beribio pasaulio.
O aš savo džiaugsmą pasveikint skubu –
Tėvelį brangiausią, kurį labai myliu!
Gražios Tau dienelės, TĖTI!

🌷 Tegul šiandien būna pasveikinti visi Tėčiai ir vienas ypatingas – mano! Didžiuojuosi, Tėti, kad esu Tavo sūnus (dukra) bei branginu kiekvieną akimirką praleistą drauge.

🌷 Sveikinu šiandien Tave, Tėveli! Tu toks nepaprastas! Tavo patarimai – it maži šviesuliukai – nuskaidrina mano dienas ir metus. Tavo pastabos – gyvenimo rodyklės, kurios kreipia mane palankesne kryptimi. Tavo pasiekimai man – motyvacija dar atkakliau siekti savo svajonių. Ačiū Tau, Tėti.. Ir ačiū gyvenimui, kad Tave turiu. Jūs abu man esat dovana!

🌷 Būk pasveikintas, Tėti! Esi mano gyvenimo saulė ir stiprybės šaltinis. Žinojimas, jog visada galiu su Tavimi pasikalbėti, paprašyti patarimo… tiesiog būti šalia, suteikia mano gyvenimui ypatingos prasmės.

Dovana tėčiui

Amžini prisiminimai vienu paspaudimu

🌷 Siunčiu šias eilutes tik Tau, Tėveli,
Bei šypsenos, šviesių minčių linkiu.
Tegul šią ypatingą – Tėvo dieną,
Nutinka Tau gerų dalykų su kaupu.
Sveikinu, myliu, apkabinu!

🌷 Būk pasveikintas ir pagerbtas šiandien, Tėveli! Kad ir kas nutiktų, atmink, jog mano širdyje visada bus meilės ir šilumos Tau. Esi man nepaprastai brangus, mylimas ir reikalingas.

🌷 Nuskubėjo, it akimirka,
neužmirštama gegužė –
ir gyvybe pabudo gamta.
Mamytes mylimas padabino
savo žydinčio grožio gausa.
O dabar, štai, sukluso birželis –
toks ramus, toks brandus, toks žavus…
Vėl atneš jis mums svarbią žinutę –
metas sveikinti Tėtį nuoširdžiausiu žodžiu –
šiuo ritmu ir jausmu nuaustu posmeliu.
Ir linkėti gyvenimo ilgo, darnaus.
Tau, brangusis Tėveli, visko daug
ir gražaus!

🌷 Kiek daug visko norėčiau Tau ištarti, Tėti… Ne tik dėl to, jog šventė ši diena… Užvis labiausiai, dėkingumu apglėbti – už Tavo pastangas, stiprybę, meilę. Už dvasios švelnumą, o kartais – jėgą, kuri nuo blogio saugo. Už… visas gyvenimo dienas, kuriose buvai ir būsi drauge. Esu labai laiminga (-as), kad turiu Tave!

🌷 Tu visad ranką man tiesiai – tiek žengiant pirmą žingsnį, tiek keliant sparnus į jaunystę. Dėkingas (-a) būsiu amžinai Tau, Tėti, vien už tai… Tu dovanojai man tobulą vaikystę, kurią atminties kertelėj branginsiu amžinai. Su Tavo diena, mano ypatingas Tėti..

🌷 Akivaizdu, jog skirdamas Tėčius Dievas man buvo išskirtinai maloningas – atsiuntė patį sumaniausią, atsakingiausią bei gebantį mylėti besąlygiškai. Tėtį, tapusį mano gyvenimo šviesa. Ačiū Tau, Tėti, kad esi!

🌷 Kai Tu šalia, sugrįžtu į ramybės uostą.
Kai Tu šalia, aplink nepaprastai saugu…
Tik Tu, Tėveli, tik Tu vienintelis taip moki
Nuskaidrinti mano pasaulį tyru gerumu.
Su Tavo diena, Tėti!

🌷 Be Tavęs, tėtį, nebūtų manęs, tad ačiū Tau, jog kartu su mama suteikei man galimybę gimti pačiu tinkamiausiu metu – nei per anksti, nei per vėlai. Linkiu Tau pastebėti pačius mažiausius, plika akimi nematomus džiaugsmus ir juos vertinti. Tavo dovanota išmintis ir pavyzdys man niekada neišblės, kaip ir Tavo akys.

🌷 Jeigu ir Tu manai, jog šimtaprocentinis lengvumas neįmanomas, tuomet linkiu, kad nelengvose gyvenimo situacijose jaustum vidinį lengvumą.

🌷 Tegul pildos svajonės, giliai paslėptos atminties kampučiuos. Tegul sklandžiai vyksta darbai ir jų dėka didi sėkmė pas Tave skuba. Sveikinu su Tėvo diena!

🌷 Mokytis ir tobulėti niekada ne vėlu, todėl linkiu nesustoti ir ieškoti vis daugiau mėgstamų veiklų, įdomių patirčių ir išmokti to, ko gyvenimas dar neišmokė.

Trumpi sveikinimai su tėvo diena

🌷 Sakoma, jog „tėvo meilė yra išskirtinė, ji neatrodo kaip motinos meilė, joje yra nedaug žodžių, tačiau ji yra neįkainojama“

🌷 Tėti – linkiu šviesos kelyje, kuri apšviestų mintis, jausmus ir išgrynintų tai, kas svarbu.

🌷 Pirmyn – lai visi norai pildosi. Ekstremalus laisvalaikis, išsvajota šalis ar dar neišbandyti nuotykiai? Drąsiai tėtuk svajok, nes svajonės pildosi.

🌷 Tėti – daug motyvacijos ir ūpo judėti į priekį net tada, kai kojos pavargs.

Dovana tėčiui

Amžini prisiminimai vienu paspaudimu

🌷 Linkiu, kad būtum laimingas net tada, kai už lango pliaups lietus. Myliu tave tėtuk.

🌷 Linkiu kad Tu tėveliuk pastebėti net mažiausius gražius dalykus, nes iš jų susideda visuma.

🌷 Linkiu supratingų žmonių šalia ir kuo daugiau supratimo turėti savyje. Su tėvo diena.

🌷 Tėti, linkiu Tau visko dvigubai, ko linkėjai gyvenime man arba ko norėtum palinkėti.

🌷 Linkiu, kad gyvenime vyrautų lengvumas. Lengvos mintys, lengvai priimti sprendimai, lengva kasdienybė. Su tėčio diena.

🌷 Linkiu, kad sektųsi darbai, kad džiaugtųsi kolegos. Myliu

🌷 Linkiu pripažinimo ir įvertinimo už tai, ką ir kiek darai. Pasiilgau.

🌷 Tėti: geros nuotaikos nėkados nebus per daug, net tada, kai kažkas nesiseks.

🌷 Nuoširdžių draugų, kurie tikės Tavimi net tada, kai pats nebetikėsi. Su tėčio diena.

🌷 Tokių žmonių, kurie iš visos širdies linkės Tau gero ir džiaugsis Tavo pergalėmis. Jie nepažinos pavydo ir pykčio.

🌷 Tikrų, ištikimų draugų, kurie visada išklausys, patars ir tiesiog bus visad kartu. Myliu, su tėvo diena.

🌷 Linkiu visada išlikti tokiu, koks esi. Nepriklausomai nuo to, kaip greitai bėga metai, Tavo asmenybė visada išliks tokia stipri. Sveikinu.

🌷 Linkiu daug sveikatos ir neblėstančios energijos, kuri padės ir darbe, ir kasdienybėje, ir šeimoje, ir savo paties viduje. Su tavo diena.

🌷 Linkiu kad ligos aplenktų, o karts nuo karto užpuolęs peršalimas kuo greičiau pasitrauktų.

🌷 Linkiu, jog ir kūnas, ir siela nejaustų nuovargio ir perdegimo.

Dovana tėčiui

Amžini prisiminimai vienu paspaudimu

Tėvo diena yra ypatinga šventė, skirta pagerbti ir išreikšti dėkingumą tėvams už jų meilę ir rūpestį. Ši diena suteikia galimybę parodyti, kiek tėvas mums reiškia per šiltus žodžius ir simbolines dovanas. Sveikinimas tėvo dienos proga gali būti įvairus – nuo paprasto, bet nuoširdaus palinkėjimo iki išskirtinės dovanos, kuri atspindi tėčio pomėgius ir asmenybę. Svarbiausia yra parodyti dėmesį ir padėką, sustiprinant šeimos ryšius ir dar labiau pabrėžiant tėvo vaidmens svarbą mūsų gyvenime.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali būti įdomu
Citatos apie meilę
Skaityti

Citatos apie meilę

Garsios asmenybės kartais sugeba sugriebti meilės esmę žodžiais. Citatos apie meilę puikiai atspindi šią išskirtinę jausmų galią. Meilė yra dovanos forma, kurią…