Sveikinimai jubiliejaus proga

Sveikinimai jubiliejaus proga kurie palies kiekvieno širdį

Jubiliejus – rimta, solidi ir tuo pačiu džiaugsminga proga švęsti. Švęsti gyvenimą, pasiekimus, įgyvendintas svajones, planus arba tiesiog gražią sukaktį. Nesvarbu, kelintas tai jubiliejus, svarbu, jog jame vyrautų puiki nuotaika ir atmosfera.

Žinoma, svečiams didelis galvosūkis – dovanų paieškos. Tačiau nė ką mažesnis už šį yra ir gražaus sveikinimo parašymas ar palinkėjimas. Nors svarbiausia sveikinime yra nuoširdumas ir tai, ko linkime, visgi norisi ir gero žodžių skambesio, kūrybiškumo. Kartais, kad ir kiek pastangų įdedame, žodžiai tarsi nesilipdo į vientisą tekstą, o minčių kiekis viršija kūrybos galimybes. Ir tai visai nereiškia, jog sveikinimus reikėtų pamiršti ir apsiriboti tik dovana. Anaiptol – sveikinimai yra neatsiejama dovanos dalis. Būtent todėl šiandien pateiksime Jums idėjų, kaip galėtų skambėti sveikinimai jubiliatui. Jeigu Jums nesiseka parašyti taip, kaip norėtųsi, nėra idėjų, o gal tiesiog laiko ar įkvėpimo – mes Jums padėsime. Nesvarbu, kas kūrė sveikinimą, svarbu, jog jis būtų nuoširdžiai išrinktas būtent tam žmogui, kurį sveikinsite. Linkime gero skaitymo ir idėjų. Galbūt perskaitę pajusite įkvėpimą ir sukursite dar geresnį sveikinimą.

Sveikinimai jubiliejaus proga

🎁 (Vardas), jubiliejaus proga linkime:
Tegul gyvenime nebūna labirintų.
O apkabinimų su meile – tik dažniau.
Te pasaulis džiugina grožiu ir gerumu,
O ši diena – švelniu jausmu, žodžiu…
Būk laiminga!

🎁 (Metai) gyvenimo metų – nuostabi kūno ir dvasios branda. O ką padovanos ateinantys, šiandieną – nežinia… Tad jubiliejaus proga palinkėsiu Tau tiesiog daug šviesių, sveikų gyvenimo dienų. Ir ne mažiau – tikrų draugų. Sveikinimai!

🎁 Sveikinu su jubiliejumi ir linkiu, kad jis nebūtų lyg eilinis gimtadienis. Šįkart atšvęski kaip pridera – linksmai ir iki paryčių!

🎁 Sutikta kartu jau daugel jubiliejų.
Nulydėjome drauge ryškius metus.
Tad ir šiandien, pasitinkant …-metį,
Vėl esu su Tavimi, draugyt, kartu,
Ir su džiugesiu Tau nuoširdžiai linkiu
Gyvenimo, papuošto laime ir grožiu.

🎁 Šiandieną ašarų – tik laimės ir nostalgiškų jausmų, prisiminus nugyventų metų žaismą. O linkėjimų – iš širdies ir gyvenimą maloniai keičiančių. Su Jubiliejumi!

🎁 Sulaukus (Metai) jubiliejaus nutinka 3 dalykai: išryškėja pirmoji raukšlelė, suprastėja atminties galios ir vis dažniau norisi pietų miegelio. Ir žinai ką? Tai nuostabu! Tad neliūdėki, drauge, dėl skubančių dienų – mėgaukis jų žavesiu su malonumu!

🎁 Tebūnie ši jubiliejinė žiedų gausa ir nuostabi sukakties diena Tau leis iš naujo pajusti, koks(ia) ypatingas(a) mums esi. Su gimtadieniu, …

🎁 Būkite pasveikinta, brangi (Vardas). …-ojo jubiliejaus proga linkime Jums daugybės nuostabiais saulėlydžiais papuoštų vakarų ir begalybės laimės.

🎁 Iš atminties išdyla pirmoji meilė, pirmasis vaiko šypsnis, laimės akimirkos ir karčios patirtys… Daug primena …-asis jubiliejus, tačiau ne mažiau visko dar tik bus. Tik tebūnie, laimė visad atsveria gyvenimo vargus.

🎁 Pradėti dieną šypsena,
Net jeigu ji ir dirbtina
Linkiu sulaukus … –
Jubiliejinės sukakties!

🎁 Sveikinimai jubiliejaus proga! Linkime, kad … metų būtų ne riba išmokti, patirti naujų dalykų ir įspūdžių. Kad galvoje netrūktų entuziastingų minčių, o kūnas tik pritartų – „Aš galiu!“.

🎁Jubiliejaus dienos proga linkiu Jums, (Vardas), gausos svarbiausių gyvenimo dovanų: stiprios sveikatos, laimingų artimų, meilės ir pilnatvės jausmo kasdienybėje bei metų ilgų.

🎁 Kol jauni, tol dangų siekiam
Savo mintimis, svarbiais darbais.
Tačiau kūną metams palietus
Suprantam – viskas laikinai…
Išlieka tik Gimties dienužė,
… jubiliejum papuošta,
Ir nuostabi jos savininkė –
Geriausia, mylima – Mama.
Su gimtadieniu, mano Mieloji!

🎁 Sveikiname sulaukus …-ojo Jubiliejaus! Būkite sveika, nestokokite geros nuotaikos, energijos ir ryškių gyvenimo spalvų. Telydi Jūsų dienas Dievas ir meilė artimų.

🎁 Linkiu, kad jubiliejus taptų įkvėpimu svajoti drąsiau negu lig šiol, bei branginti gyvenimą su visom jo spalvom! Sveikinimai!

🎁 Jau nebestebina gyvenimo kontrastai ir kartais atrodo, kad siela pavargusi nuo jo kontrastingų patirčių… Tad jubiliejaus proga palinkėsiu Tau naujų svajonių ir tikslų, kad kiekviena diena taptų įkvėpimu.

🎁 Linkiu šiandieną Tau meilės, juoko, sveikinimų gausybės. Tebus jubiliejus kupinas smagių linksmybių! Bučkis!

🎁 Brangioji, … metų jubiliejus būna tik kartą gyvenime. Argi tai ne nuostabi proga švęsti? Kol mąstai, aš jau seniai apie tai nusprendžiau ir esu pusiaukelėje pas Tave!

🎁 Lėtai, o kartais greitai metai nuskubėjo.
Ir nelauktai jubiliejus į svečius atriedėjo.
Ne tuščiom – su branda, išminties dovanom,
Artimųjų gausa, patyrimų žiniom…
Su gražiausiais linkėjimais – vien tik Tau,
Dėl Tavęs… Štai ir aš teištarsiu:
„Didžia laime gyvenimu sklęsk!“
Su Jubiliejumi, miela (Vardas).

🎁 Su jubiliejiniu …-uoju, brangus Tėti! Paties gražiausio Tau gimtadienio ir kiekvienos dienos. Te neapleidžia Tavęs jėgos, sėkmė ir laimė. Mylim labai labai!

🎁 Kad būtų laimingas, žmogui reikia nedaug:
Tik akimirkų džiaugsmo ir juoko skardaus.
Dar trupučio sėkmės ir draugų – tik tikrų.
Nors lašelio drąsos ir svajonių gražių…
Visa to jubiliejui aplankius, Mieloji, linkiu.

🎁 Sveikinu ir linkiu, kad jubiliejaus dieną pradžiugintų draugai ir mylimi. Kad netrūktų gražių jausmų, linksmų bei prasmingų pokalbių, prisiminimų… O visada – laimės!

🎁 Nepaneigiama gyvenimo dalia – metai skuba ir štai jubiliejumi pasveikina Tave! Tad sveikinu ir aš bei laimės, didelės kaip pasaulis, nuoširdžiai linkiu. Su …-uoju, (Vardas)!

🎁 Su jubiliejumi, su nuostabiu! Linkiu daugybės stebuklingų akimirkų ir saldaus torto. O svarbiausia, kad būtum dėmesio centre, ne pasislėpęs „už borto“. Juk šiandien – šventė Tavo!

🎁 Jei metai nesuteiktų galimybės juos įprasminti sukaktims, ar įvertintume gyvenimo grožį? Todėl, pasitinkant …-ąjį jubiliejų, linkiu švelniai mintimis apkabinti jau išgyventas Būties akimirkas ir įsileisti į sielą naujų patirčių aidą. Tebūnie jos aplankys tik laime…

🎁 Sutiki jubiliejų taip, kad švenčiant sekantį galėtum pavydėti pats(i) sau, koks laimingas žmogus esi. Sveikinu!

🎁 Sveikiname švenčiant garbingą metų sukaktį ir šia proga tariame Jums ypatingą AČIŪ, kad palydėjote mus į gyvenimą ir išmokėte jame išlikti Žmonėmis. Tesuteikia gyvenimas Jums atgalios tiek pat gerumo, meilės.

🎁 (Vardas), linkiu, kad šis jubiliejus taptų riba, po kurios Tavo gyvenimą dažniau puoš svajonių išsipildymas, meilė ir visokeriopa darna.

🎁 Vakar (Metų skaičius), šiandien – jubiliejus! Greitai skuba, mainos dienos.. Tad šia proga linkiu dažniau atminti, kaip svarbu pildyti savąsias svajones ir gyvenimo neatidėlioti nė akimirkai.

🎁 Pasipuošė namai šiandieną:
Vaikų, anūkų ir draugų būrys
Tau sugužėjo palinkėti laimės
Ir dėkingumo žodį pasakyt.
Tad tariame, Mieloji, AČIŪ
Gyvenimui ir Tau, kad tik esi,
Ir linkime ilgiausių metų
Šioj jubiliejaus sukakty.

Jubiliejus – itin graži, rimta ir svarbi šventė, nepriklausomai nuo jubiliato amžiaus. Todėl šiai šventei paruoškite ne tik dovaną, bet ir sveikinimus. Juos galite parašyti ir įteikti atvirutę arba patys garsiai perskaityti – kaip Jums patogu. Jubiliatui žodžiai bus nė ką mažiau svarbūs nei dovanoti daiktai, nes jie paliečia širdį ir turi galią. Tai ne tik žodžiai, bet Jūsų nuoširdus noras, kad tam tikri dalykai imtų ir stebuklingai išsipildytų. Sveikinkite ir linkėkite kuo daugiau gražių dalykų ir pamatysite, jog viskas pradeda pildytis. Išsirinkite Jums patikusį sveikinimą, jeigu reikia, pakoreguokite jį pagal savo norus ir pirmyn į jubiliejų. Su gera nuotaika, gražiais norais ir sveikinimais.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali būti įdomu
Velykiniai sveikinimai
Skaityti

Velykiniai sveikinimai

Velykos – ne tik didžiulė krikščionių šventė, bet ir puiki proga pasidalinti šiluma bei džiaugsmu su artimaisiais. Ši…